Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapKapı

Ortak Salonda Sohbet

3 posters
YazarMesaj
Max Osnard

Max Osnard

Gerçek İsim : Arda
Lakap : Luna

Ortak Salonda Sohbet Empty
MesajKonu: Ortak Salonda Sohbet   Ortak Salonda Sohbet Icon_minitimePerş. Eyl. 16, 2010 4:44 pm

Ortak salonda sessizlik vardı.. Kimi yaşı gereği yasak olan ne varsa yapmaya çalışıp diğerlerine hava atıyor, kimi ise sadece ders saatini bekliyordu. Tepedeki avizeden loş bir ışık geliyordu ve buda ortak salonun rengini kapatıyordu. Dersin başlamasına sadece yarım saat vardı ki bu en sevilmeyen ders olan "Sihir Tarihi" olduğundan herkesin karnında sancı vardı..
Max masada oturmuş solunda kalan duvardaki saatin her saniyesini izliyordu.. İçinden defalarca inkar ve hakaretler etsede bu okulda belli bir süre kalmak zorundaydı.. Belki sonra elbette Ölüm Yiyen olma hayallerine kavuşabilme ihtimali olsada iki yıl daha tüm bu berbat acılara katlanması şarttı. Durup durup iç çekiyor ve ayaklarıyla ritim tutuyordu.. Sonra koridordan kendisine doğru gelen ayak seslerini duyunca kendine geldi. Andrew..
Andrew Osnard

Andrew Osnard

Gerçek İsim : Faruk
Lakap : Andy

MesajKonu: Geri: Ortak Salonda Sohbet   Ortak Salonda Sohbet Icon_minitimePerş. Eyl. 16, 2010 5:16 pm

Andrew, zindanlara inen merdivenleri inerken bir yandan elindeki asayı inceliyor, bir yandan da az önceki olayı düşünüyordu. Olamaz, bu kadar iyi kalpli olamaz. Bu mide bulandırıcı. diye söylendi kendi kendine. Nasıl olur da sırf bir Hufflepuff'ı korumak için onu sersemletebilirdi! Lanet olası kanı bozuk, bir Slytherin olmayı asla hak etmiyor. ve bir küfür savurdu sessizce. Ayak sesi soğuk zeminde yankılanınca, zindanlara geldiğini fark etti. Yürüyüşü zindanlarda yankılanırken İksir Dersliklerine doğru yürüyordu. Dersten yeni çıkmış bir grup Gryffindor öğrencisinin fısıldaşmalarına aldırmadan koridoru hızlıca adımladı ve İksir Derslikleri'nin girişinin biraz daha ilerisindeki köşeye geldi. Elini duvardaki taşların üzerinden gezdirdi.

-- 5 dakika sonra --

Andrew, yer altındaki taş döşeli koridoru adımlıyordu. Tam kendi zevkine göre biryerdi burası, uzun taş döşeli bir koridorun sonunda kocaman bir taş şöminenin yandığı, koyu renk deri koltuklarla donatılmış bir salon. Ancak salonu aydınlatanın ışığın sarı olmadığını, dolayısıyla şömineden kaynaklanmadığını Andrew birinci sınıfta keşfetmişti. Odayı aydınlatan ışık, tavandan sarkan yeşil avizelerden geliyordu, ancak avizelerin içinde Muggle dünyasında gördüğü lambalardan değil, mum yanıyordu. Andrew kafasını yerden kaldırınca, karşısındaki koltuğun üzerine kurulmuş, önünde ahşap yeşil ve büyük bir masa bulunan kardeşi Max'ı gördü. Sol tarafındaki masada iki kızın kıkırdaşmasına aldırmadan kardeşinin yanına gitti. Sırt çantasını masanın üzerine bıraktı ve konuştu.

Selam, Max.
Max Osnard

Max Osnard

Gerçek İsim : Arda
Lakap : Luna

MesajKonu: Geri: Ortak Salonda Sohbet   Ortak Salonda Sohbet Icon_minitimePerş. Eyl. 16, 2010 5:31 pm

Arkasında bir gölge ve soğuk bir ses belirmişti..
Max bakışlarını ona çevirmeden işaret ile selam yaptı ve bakışları yeniden saate daldı.. Ancak bu sefer sadece düşünüyordu.. Abisinin sesi neden öyle çıkmıştı? Neden kambur ve canı sıkkın duruyordu? Max kişiliği gereği bunu öğrenmek zorundaydı.. Ağzından laf alabilirdi, yada ortak salondan diğer çocuklara sorabilirdi ama o kolay yolu seçmişti..

-Zihnifend!

Olanları gördü.. Başını yere eğdi ve olanları değil, olacakları düşünmeye başladı.. Ardından etrafı kolaçan etti ve kimsenin kendisini görmediğinden emin olunca omzunu sıvazladı. Kimler biliyordu.. Neler olacaktı..Kim haklıydı.. Max bu sorulara anlam verememekle beraber sadece işin içinden sıyrılmak istiyordu. Sonra "Altı üstü bir çocuk, Slytherin'den bile değil.." diye düşündü.
Chuck Archibald

Gerçek İsim : Gözde... // YanLıs anLamayın erkek karakterLerı yazmayı severım .D .D
Lakap : Bana hep Chucky derLer .D .D

MesajKonu: Geri: Ortak Salonda Sohbet   Ortak Salonda Sohbet Icon_minitimePerş. Eyl. 16, 2010 6:04 pm

Ayakta olmak kesınlıkle bana gore degıl. Hem yoruluyorum -kı bence sıhır tarıhı dersınde uyuklamak ıcın super bahane- hem de herkes ıkıde bır bana donuyordu. Ne yanı bırılerı ayakta olunca ona bakıcak mıydık? Tanıdık sımalara soyle bır goz atarken oturanlardan Andrew ve Max'ı gordum. Yanlarına gıderken kucuk bır saka yapmanın fena bır sey olmayacagına karar verdım. Max'ın arkasına dogru yavasca gıttım. Ayaklarımı yere cok fazla vurmuyordum. O yuzden duyulmuyordu. Asamı kaldırdım ve yavasca fısıldadım.
"Accio Wand"
Max'ın asası bana dogru gelırken yere dusmeden yakaladım. Bana dogru dondugunde yuzunde nefret var gıbıydı.
"Hey dostum! Sakın ol sadece benım. Bılırsın saka yapmayı severım."
Hala sınırlı gorunuyordu. Asasını elıne vermek bıraz delılıktı. Belkı de bırazdan daha fazla. Ortak salonda onların yanında rahat koltuklara gomulurken Max hala sınırlıydı bana. Asasını ona verdım ve hala savunmada olan asalı elımle bekledım.

Ortak Salonda Sohbet
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» RP Out [Sohbet]
» -SOHBET-....
» Ortak Salon
» RP Out [Sohbet]
» RP Out [Sohbet]