| ₰ w i n o n a | |
|
+2Lynnette Heloise Sneaux Mabelle Jeseven 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Mabelle Jeseven Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Gizem. Mesaj Sayısı : 167 Kayıt tarihi : 23/03/10
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Martı
| Konu: ₰ w i n o n a Ptsi Eyl. 13, 2010 7:42 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ₰ w i n o n a Ptsi Eyl. 13, 2010 7:42 pm | |
| i l i ş k i l e r | Armilla Chonis Aynı binada olmamız, aynı derslere girmemiz, aynı tarza sahip olmamızdan daha öye bir şey var onunla aramızda; bir türlü adını koyamadığım bir şey. Sanki dostum diyebileceğim kadar yakın değil ama aynı zamanda onu "arkadaş" kadar basit bir kalıba da sokamam. Hogwarts'ta bulunduğum her an yanımda olması nefes alıp vermek kadar doğal geliyor artık. Belki de değerini onu kaybetmeden anlayamam fakat yine de benim kocaman bir parçam olduğunu hissedebiliyorum, o çok değerli... Kendim hakkında ona anlattığım kısa bilgi beni teyzemin büyütmesi. Zaten ona karşı türlü türlü yalanlar uydurmaya ihtiyaç duysaydım şuan yanımda olamazdı. Onun için gri diye bir şey yok; ya siyah, ya beyaz. Ve nedense onu gittikçe kendime daha yakın hissediyorum, üzülmek bize göre değil. |
| Matt J. Howard Bazen mantığın bile kalbin altında ezilebileceği anlar olduğunu kabul ediyorum, ancak tabii ki benim başıma hiç gelmedi. Matt'in nasıl biri olduğunu yavaş yavaş öğreniyorum. Bir beyne sahip olduğuna dair hiçbir kuşkum yok fakat onun gibi kızlara değer bile veremeyen bir insanın nasıl oldu da en yakın dostu olan kişiyle birlikte olabildiğini anlamakta ben bile zorluk çekiyorum. Lynnette'e gerçekten değer versem de cidden Nerissa'ya yapabileceği son şeyler listesine sokardım Matt'le olmasını. Nery'nin bunu anlayışla karşılamasına ne diyorsunuz peki? Aşkın akla ağır bastığı anlar insanın canınını çok yakar. Belki de bu işi burnumu sokmamam en iyisi. |
| Lynnette Heloise Sneaux Kimin masumluğuna kayıtsız şartsız güvenebilirsiniz ki? Lynnette o mthiş meleksi yüzünün altındaki değişken karakteriyle bazen beni bile şaşırtabiliyor. Onun iyi biri, ya da en azından benim için yeteri kadar iyi biri olduğundan hiç kuşkum yok. Olgunluğu konusunda ona öyle çok güveniyorum ki çevresinde neredeyse herkesin ondan büyük olmasını tek bir an bile yadırgamadım. Sanki bana benzeyen insanları bir mıknatısa benzer şekilde topluyormuş gibiyim. Acı çekmeyi sevmeyen, üzülmeye değmeyeceğini bilen insanlarla olmak çok hoşuma gidiyor. Böyle bir suç ortağını kaybetmek istemem. Ortak bir nefretimiz varsa elimizden kurtulamaz, bize bulaşının Hogwarts'da adı çıkar. Kuşkunuz olmasın. Matt'le olma durumnaysa dokunmamak tercihim, onu kaybetmemek için. |
| Nerissa A. Odysseia Onun hakkında "benim için çok özel" ya da "her şeyimi bilir" demek isterdim aslında, çünkü çok iyi biri. Ama her insanın dost olabileceği kişiler için bir sınırı vardır ve ne yazık ki onunla biraz geç tanışmışız. Belki biraz fazla sessiz, biraz fazla düşünüyor her şeyi. Benim içinse "neden"den çok "nasıl" var. Ben neden yaşadığımı sorgulamam asla, nasıl yaşadığım hep daha önemlidir. Düşünmeyi sevmeyen biri değilim, sadece bu tür felsefik işlere gelemem. Yine de onu seviyorum, sonuçta aynı dönem ve binadan bir arkadaşım. Matt'le çıktığı ilişkiden hemen sonra ikisinin de en yakın arkadaşı sayılan Lynn ile olması ve Nery'nin anlayışı? Kime yakıştıramam lazım bilemiyorum. |
| Aphrodis Audrey Phyllis Tanrım, Aph! O olmasaydı ne kadar eksik olacağımı düşünmek bile istemiyorum. O kocaman egosu, kendine güveni, dikkat çekme isteği, ya da artık siz onu nasıl tanımlıyorsanız; o benim için tüm özelliklerden daha fazlasını ifade ediyor. O neredeyse her şeyim! Pekala, benden büyük olduğunu biliyorum, siz de bir yıl sınıfta kaldığını biliyorsunuz. Sınıfta kalmış olmasına bu kadar sevinmem doğal, değil mi? Hayatımda gördüğüm en karmaşık insan olsa da aynı zamanda en özeli, biliyorum. Onun hakkında ne desem eksik kalacakmış gibi hissediyorum. Bir de onunla uğraşan şu kendini bilmiş kızlar! İnanın Audrey olmasaydı bile sizden nefret ederdim ancak şu kendinizi üstün görme sevdanız bile sizi oldukça küçültüyor. Kendi küçük dünyanızda belki kraliçe sizsinizdir ancak burada üstünlüğünü çekeceğim tek kişi Aph. |
En son Winona Bannatyne tarafından Ptsi Eyl. 20, 2010 11:14 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 9 kere değiştirildi | |
|
| |
Lynnette Heloise Sneaux Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Merve. Mesaj Sayısı : 137 Kayıt tarihi : 16/10/09 Yaş : 28
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (1/100) Patronus: Kedi
| Konu: Geri: ₰ w i n o n a Ptsi Eyl. 13, 2010 7:47 pm | |
| Kurguyu msnde hallettik İkon - Spoiler:
| |
|
| |
Armilla Chonis
Gerçek İsim : Tuğçe. Mesaj Sayısı : 40 Kayıt tarihi : 26/08/10 Yaş : 30 Lakap : Tuschen.
| Konu: Geri: ₰ w i n o n a Salı Eyl. 14, 2010 3:38 am | |
| Aynı bina aynı dönem. Armilla genel olarak uyumsuz bir kız değil. İyi anlaşabilirsiniz. Dersler filan beraber takılıyorsunuzdur. Hatta baya samimi bile olabilirsiniz. Lejantımda karakterim hakkkında detaylı bilgi var. İstersen bir göz atabilirsin. Lejant.- Spoiler:
| |
|
| |
Matt James Howard Ravenclaw V. Sınıf
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (98/100) Patronus:
| |
| |
| Konu: Geri: ₰ w i n o n a Salı Eyl. 14, 2010 6:16 am | |
| Herkesi ekledim eğer kurguyla ilgili bir problem varsa hemen değiştiririm (a)
Edit: Bir de söylemezsem çatlarım olayı geldi yine bana. Lejantı hiç okumadan atmışım, yazım hataları yüzünden çok çok çok özürler. (a) | |
|
| |
Giselle Lémieux Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Ayşegül. Mesaj Sayısı : 99 Kayıt tarihi : 09/09/10
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Kerberos
| Konu: Geri: ₰ w i n o n a Salı Eyl. 14, 2010 5:34 pm | |
| Kurguyu msnde hallettik zaten.- Spoiler:
| |
|
| |
| |
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Gerçek İsim : Çisem Mesaj Sayısı : 765 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Lakap : Aph, -A
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus:
| Konu: Geri: ₰ w i n o n a Salı Eyl. 14, 2010 11:46 pm | |
| Kurgumuzun daha geniş versiyonunu lejantımda zaten okumuşsundur. Biliyorsun işte nereye koyacağını veya ne yazacağını.x x x x | |
|
| |
| Konu: Geri: ₰ w i n o n a Çarş. Eyl. 15, 2010 12:28 am | |
| Ekledim, gerçi ne kadar şey oldu bilemem ama. Audrey'e uymayacak bir şey varsa söyle (a) | |
|
| |
| |
| |
Matt James Howard Ravenclaw V. Sınıf
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (98/100) Patronus:
| |
| |