Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapKapı

Puanlar

YazarMesaj
George Crownie
Hogwarts Müdürü
Hogwarts Müdürü
George Crownie

Gerçek İsim : umut.
Lakap : geo.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Puanlar Left_bar_bleue100/100Puanlar Empty_bar_bleue  (100/100)
Patronus: Mantikor

Puanlar Empty
MesajKonu: Puanlar   Puanlar Icon_minitimePaz Eyl. 12, 2010 10:25 pm

...
http://eskiao.roleplaylife.net
George Crownie
Hogwarts Müdürü
Hogwarts Müdürü
George Crownie

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

Puanlar Empty
MesajKonu: Geri: Puanlar   Puanlar Icon_minitimePaz Eyl. 12, 2010 10:41 pm

Adelina Ysebel | 82 Puan |

| Derse geliş kısmı gerçekten güzeldi. Ayrıntılar ve akıcılık müthişti. Fakat ders esnasında pek aktiflik göremedim. Hemen geçiştirilmiş gibiydi. Aslında ders sırasında birçok olay yaşanmıştı. Alıntılarını az tutarak ve ders esnasındaki davranışları daha da ayrıntılı şekilde anlatarak dersimde başarılı olman mümkün. Beklenenin Üstünde. |

Feronia Lilith Querin | 84 Puan |

| Aynı şekilde derse geliş bölümünü güzel betimlemişsin. Fakat ders esnasını profesörün davranışları ve sözleri ile geçiştirmişsin. Buna daha dikkat ederek rolünü uygularsan daha başarılı olacağına eminim. Gerçekten güzel bir kurguydu. Okurken sıkıldığımı söyleyemem. Alıntıları biraz daha azaltırsan yararına olacaktır. Beklenenin Üstünde. |

Crystal Holly Walker | 88 Puan |

| Bir ders rolünde en önem verdiğim nokta alıntıların azlığıdır. Ve bu başarıyı sende gördüm. Alıntı bulamadım. Derse geliş kurgusu diğer öğrenciler gibi güzeldi. Fakat puan kırdığım tek nokta ders esnası oldu. Bu kadar çabuk geçiştirilebileceğini düşünmüyordum açıkası. Daha uzatılabilirdi. Olayları farklı bir gözden yorumlayarak daha da canlandırabilirdin. Ufak bir fark ile Beklenenin Üstünde. |

Krystal M. Lutterz | 63 Puan |

| Derse geliş kısmı fazla ayrıntılı olmadığı şekilde ders esnası da ayrıntılı değildi. Olayları hızlıca geçiştirerek rolünün uzunluğunu kısa tutmak, rolü anlamada büyük bir engeldir. Akıcılık denilen şeyi bulmam olayların hızlı geçişi nedeni ile uzun sürdü. Biraz daha gayret ile daha da başarılı olacağını biliyorum. Uygun |

Aaron C. Bishop | 99 Puan |

| Tek kelime ile müthiş. Okuduğum rollerin arasında en çok beğendiğimin bu olduğunu söyleyebilirim. Gerek kurgusu, gerek akıcılığı ve gerekse alıntıların azlığı. İşte bu dediğim roldü. Başarılarının önünü kesmemek için bir puan kırdım. Umarım bu seni hayal kırıklığına uğratmaz. Diğer yandan rolünde alıntı olmaması rolün için büyük bir artı. Olaylara oldukça farklı yönlerden bakman, hatta beni bile başka şekle sokman rolü eğlenceli kılıyordu. (Beni bir dahakine daha düzgün anlatmanı isterim Razz) Güzel bir roldü. Ve çabuk bitti. Devamını dileyerek notunu belirliyorum. Olağanüstü. |

Florence Olivia Querin | 40 Puan |

| Gayretini arttırarak olayları daha uzunca anlatmanı tavsiye ediyorum. Ders Kuralları'nı okuyarak kendine ilham bulacağına inanarak sözümü kısa kesiyorum. Zayıf |
George Crownie
Hogwarts Müdürü
Hogwarts Müdürü
George Crownie

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

Puanlar Empty
MesajKonu: Geri: Puanlar   Puanlar Icon_minitimePtsi Eyl. 13, 2010 1:32 pm

Cisimlenme Dersi |

Aphrodis Audrey Phyllis | 99 Puan |

Alıntı olmaması mükemmeldi. Bir ders rolünde en çok önem verdiğim etkendir. Sözlerimin aynen tekrar edilmesinden pek hoşlanmam. Ek olarak ders esnasını oldukça ayrıntılı anlatmışsın. Hatta Jack'in koyduğu roldeki dersten daha ayrıntılı olmuş. Bu da sana artı puanlar kazandırdı. Başarılarının devamını diliyorum.

Jeona Eilis Shaewold | 97 Puan |

Alıntıların azlığı iyi derecedeydi. Ders esnasını gerçekten müthiş anlatmışsın. Artı puanların bu yönden geldi. Akıcılık bir yerde durgunlaşmıştı. Özellikle şu dersliğe gelirken yaşananlarda. Fakat daha sonra toparlandı. Güzel bir kurguydu. Okurken sıkıldığımı söyleyemem. Dersimde başarılar.

Puanlar
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Puanlar&Değerlendirmeler
» Puanlar...