Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Gerçek İsim : Çisem Mesaj Sayısı : 765 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Lakap : Aph, -A
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus:
| Konu: Forum Oyunları Kapatılmıştır Paz Eyl. 12, 2010 4:12 am | |
| Arkadaşlar. Tüm günün sadece Forum Oyunları'nda geçtiği malum. Sitemiz Rol Oyun sitesinden çıkıp gündelik forum sitesi haline gelmek üzeredir. Bu yüzden, sizi rol oyunu yapmaya yönelteceğine inanarak forum oyunlarını kilitlemiş bulunuyoruz. Bunun üstüne belki aktif olmayı kesenleriniz olacaktır. Fakat elimizden bir şey gelmez. Burada rol oyunu yapmak için bulunuyorsak, rol oyunu yapmalıyız, forum oyunlarında takılmamalıyız tüm gün. Canı sıkılan arkadaşlar için hâlâ sohbet bölümü açıktır. Orada arkadaşlarıyla konuşmaya devam edebilirler. Rol oyun sayısında artış olduğu taktirde Forum Oyunları'nın kilidi tekrar kaldırılacaktır.
İyi günler. AteşOku Yönetimi
| |
|
Matt James Howard Ravenclaw V. Sınıf
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (98/100) Patronus:
| Konu: Geri: Forum Oyunları Kapatılmıştır Paz Eyl. 12, 2010 4:14 am | |
| İsabetli bir karar oldu teşekkür ederim. | |
|
Emmett Cullen Seherbaz
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (85/100) Patronus:
| Konu: Geri: Forum Oyunları Kapatılmıştır Paz Eyl. 12, 2010 7:48 pm | |
| Bence sitenin online sayısı düşecek ama umarım böyle olmaz. | |
|
Elijah J. Mc'Reid
Gerçek İsim : Arda Mesaj Sayısı : 7 Kayıt tarihi : 03/07/10 Yaş : 32 Lakap : Jo, Eli
| Konu: Geri: Forum Oyunları Kapatılmıştır Ptsi Eyl. 13, 2010 2:40 am | |
| Yeni yeni online olmaya başladığım şu günlerde bu benim için bir şeyi değiştirmese de iyi bir karar. Site içi kavgaların geneline mezken ayrıca dedikodu mahzeni... Teşekkürler. Ben rp yapmaya başlasam iyi olur xD | |
|
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Gerçek İsim : Çisem Mesaj Sayısı : 765 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Lakap : Aph, -A
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus:
| Konu: Geri: Forum Oyunları Kapatılmıştır Ptsi Eyl. 13, 2010 2:53 am | |
| Bay Cullen, dediğim gibi, burayı ayakta tutması gereken şey Rol Oyunları. Rp Out bölümü değil. Yani sitenin batacağı varsa, bari bu yüzden batsın. Rp Out bölümüyle ayakta duran bir Rol oyun sitesi acınası bir halde demektir bana göre (:
| |
|