Mikéla Lydia Swain
Gerçek İsim : Lara Mesaj Sayısı : 32 Kayıt tarihi : 27/08/10 Yaş : 29 Lakap : yaKın oLanLar KaFaLarına Eséni söyLérLér.
| Konu: ~*MikéLa*~ Cuma Eyl. 10, 2010 6:36 pm | |
| | |
|
Mikéla Lydia Swain
Gerçek İsim : Lara Mesaj Sayısı : 32 Kayıt tarihi : 27/08/10 Yaş : 29 Lakap : yaKın oLanLar KaFaLarına Eséni söyLérLér.
| Konu: Geri: ~*MikéLa*~ Cuma Eyl. 10, 2010 6:47 pm | |
| ~*~ιℓιşкιℓєя~*~
x En yakın arkadaş x Çocukluk Arkadaşı x Dost x Tanıdık
x Gerçek Aşk ! x Bana platonik x Asıldıklarım x Hoş çocuk x Eski x Sulanan
x Gıcık kaptıklarım x Öldürülecekler Listemde Olanlar x Zararsızlar
x Beni örnek alan küçük x Korumam altında x Gözüme batıyor
x Kuzen x Kardeş x Akraba
| |
|
Mikéla Lydia Swain
| Konu: Geri: ~*MikéLa*~ Cuma Eyl. 10, 2010 6:48 pm | |
| | |
|
Mikéla Lydia Swain
| |
Leone M. Lutterz
Gerçek İsim : Su. Mesaj Sayısı : 494 Kayıt tarihi : 18/08/10 Lakap : Samimiyete göre değişir.
| Konu: Geri: ~*MikéLa*~ Cuma Eyl. 10, 2010 9:42 pm | |
| Krystal M. LutterzOLUMLU Bende böyle eklisin:- Spoiler:
Mik... Seninle nerede tanışmıştık tatlım? Ahh hatırladım. Bir fotoğraf çekiminde. Fiziksel görünüşüm ve güzelliğim seni etkilemiş olacakki öğrenci olduğumu duyduğunda hem şaşırmış hem sevinmiştin. Bu saklı sevincine kıskançlığının neden olduğunu düşünmüşümdür hep. Ne de olsa bir öğrenci vakit bulup senin çekimlerinle yarışamaz. Ama takdir ediyorum seni. Güzelsin, gençsin, başarılısın. Ailemden mi yoksa benim neredeyse gözle görülür gücüm sayesinde mi bu kadar yakınsın bana bilemiyorum. Ama arkamda beni kollayan birilerinin olması her zaman iyidir. Ahh unutmadan... Az kaldı canım. Daha şimdiden adımın senin ortamında yayıldığını biliyorum. Eminim sende biliyorsundur...
İcons:- Spoiler:
| |
|
Mikéla Lydia Swain
| Konu: Geri: ~*MikéLa*~ Paz Eyl. 12, 2010 1:44 am | |
| | |
|