| MJ HOWARD ~* | |
|
+8Crystal Holly Walker Mabelle Jeseven Crystal Anna Ixdior Giselle Lémieux Lynnette Heloise Sneaux Leone M. Lutterz Aphrodis Audrey Phyllis Matt James Howard 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Matt James Howard Ravenclaw V. Sınıf
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (98/100) Patronus:
| |
| |
| Konu: Geri: MJ HOWARD ~* Cuma Eyl. 10, 2010 2:11 am | |
| N Ö T R
Aphrodis Audrey Phyllis Aphrodisle Mie sayesinde tanıştık. Gerçekten tatlı ve çekici biri ama pek tipim sayılmaz. Sadece taraf adına alınacak kararlar da konuşuyoruz. Bir de merhaba-merhaba. Samimiyetimiz yok. Hakkında fazla birşey bilmiyorum. Hee bir de Mie'nin kurucusu. Evet bu sefer bitti. Hakkında bildiğim herşey bu kadar.
O L U M L ULynnette Heloise SneauxHayatıma giren en önemli kişi Lynn hepte öyle kalacak. Onu ne kadar sevdiğimi, ona ne kadar değer verdiğimi kimseye anlatamam hatta kendime bile anlatamam. Anlatılacak gibi değil. Onunla aynı sınıfta olmamdan dolayı da son derece mutluyum. İkimiz de Ravenclaw'dayız çünkü ikimizde zekiyiz. Aynı genleri taşıyoruz. Yani uzun lafın kısası Lynn benim üvey kardeşim ama onu çok seviyorum ve ondan vazgeçmeyeceğim. O L U M S U Z
Crystal Anna Ixdior Bu Crystal yok mu insanı gülmekten öldürür. Suratından anlaşıldığı üzere onu kesmemden bayağı rahatsız oluyormuş gibi gözüküyor. Sanarsınız Hogwarts kurudu kız denilen cinsiyet kalmadı birtek o var. Her gördüğüm kızı kestiğim gibi - en azından yüzüne bakılabilir olanlar. - onu da kesiyorum sadece hepsi bu. Ortada bu kadar büyütecek birşey olduğunu da düşünmüyorum aslında ama ne yapalım madem hanfendi rahatsız oluyor daha az kesmeye çalışacağız yapacak başka birşey yok.
O L U M L UWinona BannatyneWinona'yla aslında ahım şahım bir dostluk durumum yok ama yine de seviyorum. Daha ilk gördüğümde kanım ısınmıştı zaten bu kıza. Krys'le olan ilişkime çokta karışıyor gibi gözükmüyor uzaktan. Belki kendi içinde muhakemeler yapıyordur. Hakkında fazla birşey de bilmiyorum açıkçası tek bildiğim Aph'la çok sıkı dost oldukları hatta o yüzden bile Aph benimle bozuşursa o da bozuşabilir. Gerçekten hiç bir fikrim yok. Herşeyi zaman gösterecek.
O L U M S U Z
Nerissa Aquamarine Odysseia Yediğim yumruğun etkisi hala geçmedi -hıhı tabi- çıtı pıtı bir kızın atacağı yumruktan ne beklenirdi. Yumruk bahane de eski sevgilimden yemiş olmam biraz iç burkuyor. Hatta o yüzden sinirlendim sadece yoksa yumruk yemişim yememişim ne farkeder acımadıktan sonra. Aslına bakarsan kendine göre bir havan var. Boyun uzun, saçların sarı tam benim tipim sayılırsın yani biriyle çıkacaksam senin gibi biri olması lazımdı ama gönül bu işte bazen mantığın önüne de geçebiliyor.
O L U M L UCrystal Holly WalkerHogwarts'ın meşhur sürtüklerinden bu kız ama sağlam parça, hakkını vermek lazım. Kızıl saçları ve beyaz teniyle gözüme çok çekici gözüküyor. Okuldaki çoğu sürtüğü elden geçirmiş olsam da Crys'le daha bir icraatım olmadı. Her ne kadar kendini sürtük(!) olarak adlandırmasa da benim gözümde öyle. Yattığı erkeklerin haddi hesabı var mı? Bence bir süre sonra saymayı bile bırakmıştır. Bu aralar eskiye nazaran daha sık bakışıyoruz. Bilmiyorum mesaj mı vermeye çalışıyor. Neyin peşinde hala tam anlamış değilim. O L U M L U
Armilla Chonis Tanrım ben nereye düştüm böyle. Ekibe sonradan katılan yeni bir üye hem de kız. Çok şanslı olmalıyım ekipte ki tek erkek benim. Halimden şikayetçi miyim? Kesinlikle değilim ama ekip arkadaşlarıma o gözle bakmam o yüzden bu sefer pekte işime yaramadı. İksirler konusun da bayağı bilgisi varmış. Savaşta işimize çok yarayacağını düşünüyorum. Belki de günü kurtaracak kim bilebilir ki?
O L U M L UAlmila De FeroZorunlu derslerin dışında ek bir ders mi? Aman tanrım bu ben değilim ama profesör Almila var işin ucunda. Yazık ki o bir profesör ve yaş olarak çok üstümde. Yaşıtım olmasını kesinlikle isterdim. Çok güzel ve alımlı bir bayan, Ravenclaw olmama rağmen dersler bana pek ilgi çekici gelmiyor. Tabi profesör Almila varsa kesinlikle erkenden bile gidilmesi gereken bir ders. Karakteri de tam anlamıyla oturmuş ve belirli kuralları var. Bu yüzden yani karakteri sağlam olduğu için bende ileride onun gibi olmak istiyorum. Sihir tarihi derslerime hep bayan Almila girdiği sürece o dersle hiçbir sıkıntım yok.
En son Matt J. Howard tarafından Cuma Ekim 15, 2010 3:28 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 45 kere değiştirildi | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Gerçek İsim : Çisem Mesaj Sayısı : 765 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Lakap : Aph, -A
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus:
| Konu: Geri: MJ HOWARD ~* Cuma Eyl. 10, 2010 2:18 am | |
| Iconlar - Spoiler:
Kurgumuz hazır zaten. Ne yazacağını falan biliyorsun. (: | |
|
| |
| Konu: Geri: MJ HOWARD ~* Cuma Eyl. 10, 2010 3:07 am | |
| | |
|
| |
Leone M. Lutterz
Gerçek İsim : Su. Mesaj Sayısı : 494 Kayıt tarihi : 18/08/10 Lakap : Samimiyete göre değişir.
| Konu: Geri: MJ HOWARD ~* Cuma Eyl. 10, 2010 8:21 am | |
| Krystal M. LutterzOLUMLU Kurguyu biliyorsun. İcons:- Spoiler:
| |
|
| |
| Konu: Geri: MJ HOWARD ~* Cuma Eyl. 10, 2010 8:39 am | |
| | |
|
| |
Lynnette Heloise Sneaux Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Merve. Mesaj Sayısı : 137 Kayıt tarihi : 16/10/09 Yaş : 28
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (1/100) Patronus: Kedi
| Konu: Geri: MJ HOWARD ~* C.tesi Eyl. 11, 2010 12:51 am | |
| Aynı sınıftayız bence gayet yerinde bi kurgu:P İkon - Spoiler:
| |
|
| |
Giselle Lémieux Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Ayşegül. Mesaj Sayısı : 99 Kayıt tarihi : 09/09/10
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Kerberos
| Konu: Geri: MJ HOWARD ~* C.tesi Eyl. 11, 2010 2:09 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: MJ HOWARD ~* C.tesi Eyl. 11, 2010 5:23 am | |
| | |
|
| |
Crystal Anna Ixdior
Gerçek İsim : A S L I ^^ Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 13/09/10 Yaş : 27 Lakap : Crys.
| Konu: Geri: MJ HOWARD ~* Ptsi Eyl. 13, 2010 3:51 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: MJ HOWARD ~* Ptsi Eyl. 13, 2010 4:27 am | |
| | |
|
| |
Mabelle Jeseven Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Gizem. Mesaj Sayısı : 167 Kayıt tarihi : 23/03/10
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Martı
| Konu: Geri: MJ HOWARD ~* Salı Eyl. 14, 2010 4:28 pm | |
| - Spoiler:
Bende nasıl ekli olduğunu biliyorsun, dün konuşmuştuk. Hadi kolay gelsin (a) | |
|
| |
| Konu: Geri: MJ HOWARD ~* Perş. Eyl. 16, 2010 7:27 am | |
| | |
|
| |
Giselle Lémieux Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Ayşegül. Mesaj Sayısı : 99 Kayıt tarihi : 09/09/10
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Kerberos
| Konu: Geri: MJ HOWARD ~* Perş. Eyl. 16, 2010 5:59 pm | |
| | |
|
| |
Crystal Holly Walker Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Gerçek İsim : Ebru Mesaj Sayısı : 188 Kayıt tarihi : 17/01/10 Yaş : 30
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Kraken
| Konu: Geri: MJ HOWARD ~* Cuma Eyl. 17, 2010 7:24 pm | |
| - Spoiler:
Matt'in yakışıklılığı Crystal'ın gözünden kaçmış değil. Aynı binada oldukları için Matt'i fark etmesi zor olmadı. Matt'in ergenlik öncesi sünepe halleri Crystal'ın ilgisini çekmese de sonradan açığa çıkan cevherin farkına varınca onu listesine eklemekte gecikmemiştir. Matt'le olan kaçamak bakışlar gelecekte olacakların habercisi bir bakıma. Crystal'ın her çicekten bal alma huyu olduğu apaçık ortada. Ancak henüz Matt'in tadına bakamamıştır. Ama bu bakmayacağı anlamına gelmez.
Emre, öldür beni. Ne rezalet bir kurgu oldu bu. Sen şeedersin artık. O.O | |
|
| |
| Konu: Geri: MJ HOWARD ~* Cuma Eyl. 17, 2010 9:58 pm | |
| Sorun yok Ebru Yenilenmiştir. | |
|
| |
Armilla Chonis
Gerçek İsim : Tuğçe. Mesaj Sayısı : 40 Kayıt tarihi : 26/08/10 Yaş : 30 Lakap : Tuschen.
| Konu: Geri: MJ HOWARD ~* C.tesi Eyl. 18, 2010 1:11 am | |
| Kararsız kaldım ama MIE'den gelen bir arkadaşlık, dostluk filan olabilir sanki *-*- Spoiler:
| |
|
| |
| Konu: Geri: MJ HOWARD ~* C.tesi Eyl. 18, 2010 1:56 am | |
| Yenilenmiştir. Beğenmediğiniz herhangi bir yer olursa pm'le ulaşın | |
|
| |
Gerçek İsim : Çisem Mesaj Sayısı : 765 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Lakap : Aph, -A
| Konu: Geri: MJ HOWARD ~* C.tesi Eyl. 18, 2010 6:25 am | |
| Yeni kurguyu lejantımdan zaten okudun. Yeni kurguyu yazarsın. Iconları da şeediyim (: x x x x | |
|
| |
Kristen Stewart
Gerçek İsim : Lynn Mesaj Sayısı : 547 Kayıt tarihi : 16/08/10 Yaş : 31 Lakap : Hel,Helly,Elly,Elena,Vio,Lena,Queen H.
| Konu: Geri: MJ HOWARD ~* Paz Eyl. 19, 2010 2:14 am | |
| Matt...Bütün kızların konuştuğu o çocuk ve benim çok yakın bir dostum...Matt'den etkilenmemek imkansız!Dostluğu da bambaşka tabiki...Matt ile ikinci sınıfın başında peronlarda tanışmıştık...Ah ne kadar utanç verici bir durumdu!Bavullarımı şöförden alıp bir inatla ben taşımaya başlamıştım o sırada etrafıma da bakınıyordum nasıl olduğunu anlamadan aniden bütün bavullarım helimden kaydı ve etrafa saçıldı...O anda birinin bana doğru ilerlediğini gördüm Matt!Herzamanki yardımcı ifadesiyle o...Yanıma geldi ve bavullarımı toplamama yardım etti.Bavulları bana uzatırken göz göze geldik...İşte o an ondan gerçekten hoşlanmaya başladım ama ona söyleyemedim ilerleyen zamanlarda dost olduk,ama ona karşı boş değilim...- Spoiler:
| |
|
| |
| Konu: Geri: MJ HOWARD ~* Paz Eyl. 19, 2010 2:49 am | |
| Yenilendi. Yerini yurdunu beğenmeyen pm'le söyleyebilir. Zaten sağlı-sollu da dizmiyor artık yine kafayı yedi site *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: MJ HOWARD ~* Paz Eyl. 19, 2010 5:53 am | |
| Lynn... Karışmak gibi olmasın; ama senin Matt için yazdığın kurgu; bavul dışında her şeyiyle benim Jason'la olan kurgumla aynı. Çalıntı gibi duruyor yani. Değiştirirsen çok sevinirim. | |
|
| |
| Konu: Geri: MJ HOWARD ~* Paz Eyl. 19, 2010 5:55 am | |
| Lynn kurgusu silinmiştir. Yenisi gelirse tekrar eklenecektir. | |
|
| |
Almila De Fero
Gerçek İsim : Almila Mesaj Sayısı : 190 Kayıt tarihi : 18/02/10
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (40/100) Patronus:
| Konu: Geri: MJ HOWARD ~* Salı Eyl. 21, 2010 4:57 pm | |