Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapKapı

N e r i s s a *

+7
Aphrodis Audrey Phyllis
Lynnette Heloise Sneaux
Mikéla Lydia Swain
Kristen Stewart
Leone M. Lutterz
Matt James Howard
Giselle Lémieux
11 posters
YazarMesaj
Giselle Lémieux
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Giselle Lémieux

Gerçek İsim : Ayşegül.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
N e r i s s a * Left_bar_bleue94/100N e r i s s a * Empty_bar_bleue  (94/100)
Patronus: Kerberos

N e r i s s a * Empty
MesajKonu: N e r i s s a *   N e r i s s a * Icon_minitimePerş. Eyl. 09, 2010 7:10 am

N e r i s s a * Mkgapy

♦ Nerissa Aquamarine Odysseia ♦
♦ Hogwarts / Ravenclaw ♦
♦ California ♦
♦ 15 ♦

N e r i s s a * 206enp4

Zamana yetişemezsen , büyürsün aniden ~

Küçük bir kızdı Nerissa , annesinin ve babasının sürekli birbirine bağırışmalarını dinlemek zorunda olan. Evden kaçardı bu kin dolu yerden uzaklaşmak için , küçük bir parkı vardı o zamanlar. Orada kalırdı , uzaklaşırdı tüm bağırışma ve kavgalardan, annesinin ağıtlarından ... Birkaç yıl boyunca sürdü bu bağırışmalar , daha sonra annesi ve babası ayrılınca sona erdi her şey. Zavallı Nerissa , o zamanlar çok hırpalanmıştı. Kimsenin umurunda değildi. Ama yinede bir şekilde kendine ders çıkarmış , büyütmüştü kendini. 11 yaşındayken evlerine gelen bir baykuş ve gagasında tuttuğu minik bir mektup her şeyi değiştirmişti. Hogwarts'a ilk gidişi heyecanlı olmamıştı aslında. Arkadaş edinmişti kendine , sadece bir avuç kadar. Fazla dosta ihtiyacı yoktu , annesi ve babası sayesinde güvensizliği tatmıştı. Fazla , aşka inanmazdı , babası sayesinde yalanı ve düzenbazlığı tatmıştı. Fazla , çalışmaya ihtiyacı yoktu , dinlese öğrenmesine yetiyordu , annesinden almıştı o dayanıklılığı. Her şeye ağlamazdı Nerissa , değmeyecek şeylerin olduğunu bilirdi , öğrenmişti çok, çok çok küçükken.

Hogwarts'a ilk adımını attığında nedense hiç heyecanlı değildi , aksine sanki bu okula yıllarını vermiş gibiydi. Trende koşuşan çocuklar , ona fazla çocuk geliyordu. Kendinin muhabbeti , gelecekle ilgili olurken yaşıtlarının muhabbeti onu açmaz, aksine dün öğrendiği büyülerin nasıl yapıldığını tartışmakla geçerdi. Birkaç yılını da böyle geçirmişti Nerissa'mız.

Nerissa, çok kuşkucudur ve hayal gücü oldukça gelişmiştir. Uyumadan önce hayal kurmayı kendine zorunluluk haline getirmiştir. Ne hayal kurduğu ise muçhuldur , o anki duygusuna göre değişir. Çok da duygusaldır Nerissa, ama hiç belli etmez . Aşk meselesine ise girmek bile istemez. O muhabbetler onu hiç açmaz , şimdiye kadar çıktığı kimse ona aşkı ne kanıtlayabilmiştir , ne de ona karşı bir şeyler hissettirebilmiştir. Dolayısıyla aşka inanmaz.Önceleri dosta da inanmazdı, ama Hogwarts'a geldiğinde yanında olan ve ona güvenen birkaç kişiyle tanıştıktan sonra dostluğun tanımını öğrenmişti. Kötü gününde ve iyi gününde yanında olan arkadaşlar.

Pekala , asıl soruya gelelim. Nerissa Aquamarine Odysseia hayatından memnun mu ?

Hogwarts'da zaman geçirmeye başladığından beri hayatından zevk almaya başlamıştı. Yaşamanın bir anlamı olduğunu öğrenmiş, ve herkesin bir kaderi olduğuna , bu kaderlerin içinde bir insanın gördüğü herkesin rol oynadığına inanmıştır. Bazıları rol yapar , bazıları ise kendisini oynar. İnsanlar neden yaşar ? Çoğu kişinin umrunda olmaz. Sadece neden ve nasıl yaşadıklarını bilmeden yaşarlar. Nerissa, bu insanları uzaktan izler ve cevap arar sorularına. Hiçbirinin umrunda olmayan şeyler , Nerissa bunları oldukça fazla düşünür. "Herşeyin bir amacı vardır." sözü ise hayat felsefesidir. Felsefe demişken , Nerissa'nın ilgi alanlarından biridir. Gelmiş geçmiş çoğu filozof hakkında bilgisi vardır. Çok kitap okur ve okuduğu kitaplar ya felsefe üzerine , ya mitoloji üzerine ya da bilim kurgu üzerinde kuruludur. En huzurlu anları ise , bir ağacın gövdesine yaslı bir şekilde oturmuş kitap okuduğu zamanlardır. Temiz havanın ciğerlerine doluşu , ve sayfadaki kelimelerin anlatmaya çalıştığı bilgiler. Aslında Nerissa , çok çalışkan biri değildir sadece ilgisini çeken konulara fazla kafa yorar. Sonuçta , kim mükemmel olabilir ki ? Hiçkimse.

♦ Sevdikleri
♦ Mitoloji,
♦ Felsefe,
♦ Macera yaşamak,
♦ Uyumak,
♦ Eğlenmek,
♦ Dışarda dolaşmak,
♦ Günlük tutmak.

Sevmedikleri
Rezil olmak ♦
Hufflepuff ♦
Matematik ♦
Boş durmak ♦
Kandırılmak ♦
Bekletilmek ♦
Kadın programları ♦

İ C O N L A R *

Spoiler:

İlişkiler için ;
2 icon ,
Kurgu,
Eklenmek istediğiniz yer ,

Kolay gelsin..

Gizeeeeem ! Sen bii, bii, biitanesin <3 !

En son Nerissa A. Odysseia tarafından Çarş. Eyl. 15, 2010 6:06 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi
Giselle Lémieux
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Giselle Lémieux

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

N e r i s s a * Empty
MesajKonu: Geri: N e r i s s a *   N e r i s s a * Icon_minitimePerş. Eyl. 09, 2010 7:10 am

N e r i s s a * 330a2ch

♦ ♦ ♦

N e r i s s a * Icon13 N e r i s s a * Icon14m
Lynette Heloise Sneaux
'O L U M L U'
♦ Kardeşim gibi | En değerli ♦

4 yıl önce, ekspreste tanıştık onunla. Şans eseri aynı peronda olmamız bizi bugünlere getirdi. Ortak özelliklerimiz sınırını aşmış durumda. Dolayısıyla, ikizim olsa bu kadar birbirimize benzemezdik diye düşünmüyorum da değil hani. Evet, koskoca Hogwarts' da en çok güvendiğim sınırlı sayıda kişilerden biridir Lynn. Her ne kadar sessiz sakin olsa da içindeki sürekli parlayan cevheri görmemek elde değil.

♦ ♦ ♦

N e r i s s a * Amber-amber-heard-15261323-100-100 N e r i s s a * Ifyoudjustobeymecopy
Aphrodis Audrey Phyllis
'O L U M L U'
♦ Bitane | Çok değerli ♦

Slytherinli olmasına rağmen gayet iyi anlaşıyoruz aslında. Bir gün biriyle laf dalaşına girdiğinde yanına gitmiştim ve onunla beraber diğerlerine karşı çıkmıştık. Başta sanki beni kötülercesine bakmıştı ama emelimi anladığında yardım etmeye çalıştığımı farkedip ortaklaşa işler başarmıştık. Onunla vakit geçirmek sandığımdan daha da eğlenceli oluyor. Beni savunan sınırlı sayıda kişilerden biri olması da cabası.

N e r i s s a * 045ka N e r i s s a * 046j
Robert Jason McSteens
'O L U M L U'
♦ Bitaane | Can yoldaşım ♦
Ahh, Rob ! I. Sınıftan bu yana aramın en iyi olduğu erkektir Rob. Kafa dengi olmakla kalmıyor , sürekli yardımıma koşuyor. Bir nevi , kurtarıcım. Benden bir sınıf büyük olmasına rağmen çok iyi anlaşıyoruz. Genellikle , etraftakiler ona Jason diye seslense de ben onun Robert adını sevdiğim için ona Rob diye hitap ederim. Rahatsız olduğunu sanmıyorum ama benden başka ona Rob diyeni görürsem , başı belaya girmiş demektir !

♦ ♦ ♦

N e r i s s a * Hollowart_fg062 N e r i s s a * Hollowart_fg064
Winona Bannatyne
'O L U M L U'
♦ Tanıdık | Değerli ♦

Winona ile bir Salı sabahı kehanet dersinde sıkılmamızın sonucu olarak tanışmıştık. Yanıma oturmuştu ve profesör garip hareketleriyle anlamakta zorluk çektiğimiz her ne kadar -gerçek olduğu varsayılsa da- aptalca şeyler söylerken , Nery , Winona'nın adını sanını öğrenmekle meşguldü. Winona ile kafadengiydi ve gayet iyi anlaşıyorlardı. Ama Winona'nın çevresinde yeteri kadar 'en yakın arkadaş' vardı ama, Nery onun için iyi bir arkadaştı.

♦ ♦ ♦

N e r i s s a * Kevin_flamme_005 N e r i s s a * Kevin_flamme_004
Matt James Howard
'O L U M S U Z'
♦ Eski | Nefret ettiklerim ♦
Hogwarts'da geçirdiğim onca günden sonra bir gün karşıma çıktı ve bana aşk zırvalıklarından bahsetti. Bende ona tutulduğumu sandım. Çocukluk etmişim ne var bunda ? Birkaç haftaya kalmadı ayrıldık. Sürekli karşıma çıkıyor , ona asla yenik düşemem. Şimdi de duyduğuma göre Hogwarts'ın sürtüğüyle çıkıyormuş. Winona'nın değişiyle , Hohoho. Kendi düştüğü çukurdan nasıl çıkacak merak ediyorum. Krystal ile bir aşk yaşayanların bu fırtınadan sağ çıakbileceklerini sanmıyorum.Duy beni sayın Matt Howard ! Canın yanacak !

♦ ♦ ♦

N e r i s s a * Mosh_052 N e r i s s a * Mosh_074
Krystal M. Lutterz
'O L U M S U Z'
♦ Zavallı | Acınacak Halde ♦

Krystal.. Adını duymak bile istemediğime eminim. Dünya onun etrafında dönüyor sanki , bildiğimiz tipik Slytherin'lilerden. Herkesi aşağılayacağını düşünüyor ve herkese yukardan bakıyor. Ama bence, zavallının biri. Hayır ,yanlış anlamayın. Elbette eski sevgilimle çıktığı için ondan nefret etmiyorum. Hatta ona asılıp , gözümün önünde ona çektiği yağlar yüzünden de değil. Ahh , hayır, gözümün önünde yiyişmelerine de kızmıyorum. Lanet olsun ! Yakalandım mı ne ? Her neyse , Krystal'in dünyada neler olup bittiğinden haberi yok , kendisi bir kraliçe , Hogwarts da Krallığı. Gözlerini aç Krystal , etrafına bak ! Hiçbir şeyden haberin yok !

♦ ♦ ♦

N e r i s s a * Th_hdicons-2-14 N e r i s s a * Th_hdicons-2-13
Violet Helena Waldorf
'O L U M L U'
♦ Dost | İyi kız ♦
Yılın başında okula saçma sapan küçük bir suikast düzenlenmişti. Gizliden gizliye bir kaç ruh emiciyi alt ederken Violet'in de aynı şeyi yaptığını anlamam uzun zamanımı almamıştı açıkçası. Bu yaptığımız şeyden profesörlerin haberi olursa , ayvayı yedik ! Bu , Violet ile benim küçük sırrımız olarak kalacak.

♦ ♦ ♦

N e r i s s a * Meganjmhuang11 N e r i s s a * Casual
Mikéla Lydia Swain
'O L U M L U'
♦ Değerli | Büyüğüm ♦

Nereden ve ne zaman tanıştığımızı unuttum açıkçası. Ama büyük ihtimalle ya III. ya da IV. sınıfta tanışmıştık. Hogsmade'de bir şey ararken bana yardım etmişti. Tesadüfen bir yerde daha karşılaşmıştık ve ikinci karşılaştığımız yerde de tanıştık. Hogwarts'a gittiğimden felan bahsettim. Ara sıra buluşup konuşuyoruz. Bana bir nevi ablalık yapıyor.

♦ ♦ ♦

N e r i s s a * Krystal_Meyers_007N e r i s s a * Krystal_Meyers_008
Crystal Anna Ixdior
'O L U M L U'
♦ Tanıdık | Arkadaş ♦

Kurgu Eklenecektir.

N e r i s s a * Q02 N e r i s s a * Q04
Armilla Chonis
'O L U M L U'
♦ Kafa dengi | Arkadaş ♦

Aynı kulüpteyiz ve düşüncelerimiz çoğu zaman aynı kapıya çıkıyor. Kötü anlaşmamız için hiçbir şey yok. Boş zamanlarım da onunla kitaplar hakkında konuşmaktan hoşlanıyorum. Ayrıca ravenclaw olması da bir artı puan kazandırıyor gibi.

En son Nerissa A. Odysseia tarafından Ptsi Eyl. 20, 2010 5:49 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 23 kere değiştirildi
Matt James Howard
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf
Matt James Howard

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
N e r i s s a * Left_bar_bleue98/100N e r i s s a * Empty_bar_bleue  (98/100)
Patronus:

N e r i s s a * Empty
MesajKonu: Geri: N e r i s s a *   N e r i s s a * Icon_minitimePerş. Eyl. 09, 2010 7:23 am

N e r i s s a * 524243N e r i s s a * 44
Bir süre çıktık birbirimizden hoşlandık fakat tek eşliliğe karşıyım ben bu yüzden ayrıldık vs olabilir Smile
Giselle Lémieux
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Giselle Lémieux

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

N e r i s s a * Empty
MesajKonu: Geri: N e r i s s a *   N e r i s s a * Icon_minitimePerş. Eyl. 09, 2010 7:34 am

Pekala , ekledim. Kurgu fazla ağır kaçtıysa halledebiliriz .Razz
Leone M. Lutterz

Leone M. Lutterz

Gerçek İsim : Su.
Lakap : Samimiyete göre değişir.

N e r i s s a * Empty
MesajKonu: Geri: N e r i s s a *   N e r i s s a * Icon_minitimeCuma Eyl. 10, 2010 8:30 am

Krystal M. Lutterz
OLUMSUZ

Bendeki kurguya bakabilirsin.

İcons:
Spoiler:
Giselle Lémieux
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Giselle Lémieux

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

N e r i s s a * Empty
MesajKonu: Geri: N e r i s s a *   N e r i s s a * Icon_minitimeCuma Eyl. 10, 2010 8:42 pm

Eklediiiim. N e r i s s a * 306333
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Gerçek İsim : Lynn
Lakap : Hel,Helly,Elly,Elena,Vio,Lena,Queen H.

N e r i s s a * Empty
MesajKonu: Geri: N e r i s s a *   N e r i s s a * Icon_minitimeCuma Eyl. 10, 2010 9:12 pm

Kurgu:Hatırlıyor musun Hogwats'a bir keresinde ruh emiciler saldırmıştı çoğu kişinin aksine sen ile ben hep öne çıkıp okulu bir güzel temizlemiştik.O günden bu yana seninle gerçekten ileri düzeyde bir dostluğumuz var.Bütün sırlarını biliyorum ve sende benimkileri.Ruh emicilerle karşılaştığımız sırada gözlerindeki korkuyu gördüm sende benimkileri görmüş olacaksınki beni pek de inanmayarak durum düzeleceği yönünde teselli etmiştin ardından bende seni.Unutma Ners en değer verdiklerimdensin!

Eklenmek İstediğin Yer:Kurguya göre ayarlarsın. N e r i s s a * 306333

N e r i s s a * Moz-screenshot-2N e r i s s a * Moz-screenshot-3N e r i s s a * Moz-screenshot-4 Icon:
Spoiler:
Giselle Lémieux
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Giselle Lémieux

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

N e r i s s a * Empty
MesajKonu: Geri: N e r i s s a *   N e r i s s a * Icon_minitimeCuma Eyl. 10, 2010 9:23 pm

Aslında ilanlardan ve diğer yerlerden en iyi arkadaş bölümü dolmuştu benim için. 3 kişi en yakın arkadaşım şu anda, henüz lejanta eklemedim ama kurgu yaptık. Nerissa, çok fazla herkesle iyi anlaşmaz bi de, sende IV. sınıfsın ama yinede dosta ekliyorum. (:
Mikéla Lydia Swain

Mikéla Lydia Swain

Gerçek İsim : Lara
Lakap : yaKın oLanLar KaFaLarına Eséni söyLérLér.

N e r i s s a * Empty
MesajKonu: Geri: N e r i s s a *   N e r i s s a * Icon_minitimeCuma Eyl. 10, 2010 9:24 pm

Kurgu:Nerissa,Nerissa,Nerissa...Nereden başlasam sen benim küçük dostumsun.Ne zaman ajansımın etrafında beni bulsan mutlaka birlikte önemli şeyler paylaşırız.Tarafsız olman hoşuma gitmiyor değil yaşın küçük büyüyünce eminim doğru kararı verirsin.Biliyorsun ben deli dolu bir cadıyım seninle pek de sakin sessiz konuştuğumuzu söyleyemem birde seninle geçirdiğimiz her dakika beni benden alıyor adeta...Biliyorsun senin yaşında olmadığım için arkadaşlarım asla bu tarz şeyler yapmazlar...Benim için değerlisin tatlım hem de çok!

Icon:
Spoiler:

Eklenmek İstediğim Yer:Kurguya göre
Giselle Lémieux
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Giselle Lémieux

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

N e r i s s a * Empty
MesajKonu: Geri: N e r i s s a *   N e r i s s a * Icon_minitimeCuma Eyl. 10, 2010 9:41 pm

Pekala , ekliyorum.
Lynnette Heloise Sneaux
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Lynnette Heloise Sneaux

Gerçek İsim : Merve.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
N e r i s s a * Left_bar_bleue1/100N e r i s s a * Empty_bar_bleue  (1/100)
Patronus: Kedi

N e r i s s a * Empty
MesajKonu: Geri: N e r i s s a *   N e r i s s a * Icon_minitimeC.tesi Eyl. 11, 2010 12:39 am

Bende böyle eklisin şeker:D

Alıntı :
4 yıl önce, ekspreste tanıştık onunla. Şans eseri aynı peronda olmamız bizi bugünlere getirdi. Benden bir yaş büyük ya da değil, bir önemi yok benim için. Ortak özelliklerimiz sınırını aşmış durumda. Dolayısıyla, ikizim olsa bu kadar birbirimize benzemezdik diye düşünmüyorum da değil hani. Sessiz sakin biri olmasına karşın, beraberken nasıl oluyor da bu kadar konuşabiliyor, hala anlayabilmiş değilim. Ayrıca ne zaman başım sıkışsa her zaman arkamda biter. Hep beni savunur o. Bir nevi yeri geldiğinde başıma abla kesiliyor diyebilirim. Ama olsun, o benim için çok değerli.

İkon

Spoiler:

En son Lynnette Heloise Sneaux tarafından Ptsi Eyl. 13, 2010 6:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
http://havadakiburun.tumblr.com/
Aphrodis Audrey Phyllis
Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Aphrodis Audrey Phyllis

Gerçek İsim : Çisem
Lakap : Aph, -A

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
N e r i s s a * Left_bar_bleue100/100N e r i s s a * Empty_bar_bleue  (100/100)
Patronus:

N e r i s s a * Empty
MesajKonu: Geri: N e r i s s a *   N e r i s s a * Icon_minitimeC.tesi Eyl. 11, 2010 12:42 am

N e r i s s a * Photoshoots_Mycah_003xN e r i s s a * Amber-amber-heard-3921958-100-100xN e r i s s a * Events_Lisa_003xN e r i s s a * Amber-amber-heard-15261323-100-100xN e r i s s a * Ifyoudjustobeymecopy

Kurguyu biliyorsun işte >.<
Giselle Lémieux
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Giselle Lémieux

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

N e r i s s a * Empty
MesajKonu: Geri: N e r i s s a *   N e r i s s a * Icon_minitimePaz Eyl. 12, 2010 1:18 am

Eklediiim.
Mabelle Jeseven
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf
Mabelle Jeseven

Gerçek İsim : Gizem.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
N e r i s s a * Left_bar_bleue100/100N e r i s s a * Empty_bar_bleue  (100/100)
Patronus: Martı

N e r i s s a * Empty
MesajKonu: Geri: N e r i s s a *   N e r i s s a * Icon_minitimeSalı Eyl. 14, 2010 6:07 pm

Spoiler:
Seni eklediğim tarzda bi' şeyler yazıcaksın işte bebik. Bir de msn'de dediğim olayı kat araya, muck (a)
Giselle Lémieux
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Giselle Lémieux

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

N e r i s s a * Empty
MesajKonu: Geri: N e r i s s a *   N e r i s s a * Icon_minitimeÇarş. Eyl. 15, 2010 12:03 am

Pekala , Ekledim.
Robert Jason McSteens

Robert Jason McSteens

Gerçek İsim : Beycan
Lakap : Jeys, Jey, Rob -R -J

N e r i s s a * Empty
MesajKonu: Geri: N e r i s s a *   N e r i s s a * Icon_minitimeÇarş. Eyl. 15, 2010 1:35 am

kurgu belli sanırım...

Spoiler:
Giselle Lémieux
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Giselle Lémieux

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

N e r i s s a * Empty
MesajKonu: Geri: N e r i s s a *   N e r i s s a * Icon_minitimeÇarş. Eyl. 15, 2010 2:05 am

Eklediim (:
Crystal Anna Ixdior

Crystal Anna Ixdior

Gerçek İsim : A S L I ^^
Lakap : Crys.

N e r i s s a * Empty
MesajKonu: Geri: N e r i s s a *   N e r i s s a * Icon_minitimeÇarş. Eyl. 15, 2010 4:59 pm

İlişkiler için ;
2 icon ,N e r i s s a * Krystal_Meyers_007N e r i s s a * Krystal_Meyers_008
Kurgu,:Kurgu belirlendi.(Dost)
Eklenmek istediğiniz yer ,:Kurguya göre eklersin...
Armilla Chonis

Armilla Chonis

Gerçek İsim : Tuğçe.
Lakap : Tuschen.

N e r i s s a * Empty
MesajKonu: Geri: N e r i s s a *   N e r i s s a * Icon_minitimeC.tesi Eyl. 18, 2010 1:27 am

Aynı dönem, aynı bina, aynı kulüp. Anlaşmamaları imkansız Very Happy Ortak noktaları da var ayrıca. Kitaplar hakkında sık sık sohbet ediyor olabilirler. Eğlence anlayışları da çok zıt değil. Kısacası beraber eğlenceli vakit geçiriyorlar filan. Böyle bir şeyler olabilir Smile

Spoiler:
Matt James Howard
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf
Matt James Howard

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
N e r i s s a * Left_bar_bleue98/100N e r i s s a * Empty_bar_bleue  (98/100)
Patronus:

N e r i s s a * Empty
MesajKonu: Geri: N e r i s s a *   N e r i s s a * Icon_minitimePtsi Eyl. 20, 2010 5:35 pm

Spoiler:

İcon değişimi.
Giselle Lémieux
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Giselle Lémieux

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

N e r i s s a * Empty
MesajKonu: Geri: N e r i s s a *   N e r i s s a * Icon_minitimePtsi Eyl. 20, 2010 5:50 pm

Ehm, düzenlendi.

N e r i s s a *
1 sayfadaki 1 sayfası