Misafir Misafir
| Konu: JH Çarş. Eyl. 08, 2010 2:29 am | |
| Ad - Soyad: Jason Howard
Kişisel Özellikleri: Gerçekten fazla duygusalım. Değer verdiğim şeyler uğruna ölümü bile göze alabilirim. Onlara herhangi biri zarar verirse intikam için elimden gelenin fazlasını yaparım. Aynı zamanda da
Fiziksel Özellikleri: Uzun boyum sayesinde dünyaya kuş bakışı bakıyorum denebilir. Kahverengi ve uzun saçlarım canlı ve parlak ela gözlerimin kapanmasına sebep oluyor.
Aile Geçmişi: Annem ben küçükken ölmüş o zamandan beri babam ve abimle kalıyorum. Özellikle de abimle çok sıkıyız babam sürekli iş için yurtdışına gidiyor. Sürekli abimle beraberim kısacası benim için aile demek abi demektir.
RP Örneği:
- Spoiler:
Nihayet uyanmıştı. Uykusu o kadar derindi ki top patlasa uyanmaz dedikleri buydu sanırım evet evet kesinlikle buydu. Başını şöyle bir çevirerek saate bakmaya çalıştı ama saçları görmesini engelliyordu eliyle saçlarını geriye yatırarak saate baktı ve saat gece 02.30 civarıydı. Uyu uyu vakit geçmiyordu bir türlü alnında biriken ter damlacıklarını omzuna sildi. Kabus görmüş olmalıydı boncuk boncuk terlemişti yatağından kalkıp su içmeye gidiyordu fakat parkelerin gıcırtısı uyku sersemiyken ve gecenin bu saatindeyken çekilir gibi değildi. Dolabı açar açmaz karşısındaki manzarayı gördüğünde mutlu olmuştu çünkü dolaba su koymayı unutuyordu genellikle ve dolapta soğuk su bulmak onun için harika bir olaydı. Şişeyi olduğu gibi kafasına dikti ve sıcacık yatağına geri döndü. Tam yattı yorganı başına kadar çekti derken bir gürültüyle irkildi. Ses kapıdan geliyordu kalkıp bakmalı mıydı? Önemli değildi herhangi bir muggle ona zarar veremezdi. Zaten boyu ve vücudu sayesinde yeterince sağlam görünüyordu. Kapıyı açıp baktığında kimse yoktu. Bu saatte böyle saçma birşeyi kim yapmış olabilirdi. Kapıyı kapatıcakken bir anda yerdeki bir beyazlık dikkatini çekti. Eğilip yerdeki yıpranmış kağıt parçasını aldı ve okumaya başladı. Notu babası yazmıştı ama etrafda abisi olmadığı için bir baykuş bırakmış olmalı diye düşündü. Notta - Sevgili oğlum Jason uzun zamandır yanınızda olamadığım için beni bağışlayın ama çok önemli işlerim vardı. Abine sahip çık tabi o da sana sahip çıksın siz bir bütünsünüz asıl aile sizsiniz her zorluğun üstesinden beraber geldiniz ben yanınızda yoktum şuan da olduğu gibi birbirinize dikkat edin sizleri çok seviyorum. - yazıyordu. Jason daha önce de bu tip mektuplar almıştı babasından pek önemsemedi ve yatmaya kaldığı yerden devam etti. Göz kapaklarında patlayan bir ışık süzmesiyle uyanmak zorunda kaldı malesef sabah olmuştu sabahlar ona göre değildi uyumayı daha çok seviyordu. Kalkıp banyoya doğru yöneldi elini bol suyla yıkadı malum anca açılıyordu. Abisini uyandırmak için odaya yöneldi ama daha sonra aklına geldi abisi evde değildi halbuki babası birbirinize dikkat edin demişti. Keşke abisiyle beraber gitseydi. Aç olduğunu farketmesi bunları düşünmesini sona erdirmişti. Buzluktan iki tane pizza alıp fırına attı onlar orda olurken Jason'da gidip üstüne birşeyler giydi. Pizzaları almaya çalıştı ilk hamlesinde eli yandığı için başarısız oldu. Zaten karnı açtı bide bunlarla uğraşamıcaktı açıkçası eldiven giyerek hızlı bir şekilde pizzaları aldı ve yemeğe başladı. Karnı artık doymuştu, mutluydu. Biraz hava almak istiyordu. Malum gece onun için zor geçmişti. Kapıyı ardına kadar açtığında ortalıkta kimseler yoktu. Şaşkın şaşkın dışarıya çıktı ama hayat adeta durmuş gibiydi abisi olsaydı beraber birşeyler düşünürlerdi ama Jason tek başınayken yarımdı onu abisi tamamlıyordu. Aylak aylak dolaşmaya başladı boş sokaklarda. Caddeler, sokaklar, evler, okullar, dükkanlar hatta hastahaneler bile bomboştu. "Adamım kendimi Resident Evil'daki Alice gibi hissetmeye başladım." dedi kendi kendine. Dalgındı çünkü çok şaşırmıştı o kadar dalgındı ki hemen yanından yürüdüğü bina yıkılmak üzereydi ama bunu farkedemedi. Yıkılmaya yüz tutmuş binanın önünde durup etrafına bakınıyordu. Binanın çatısından kiremitler düşmeye başladı geç farkettiği için saçma bir şekilde koluyla kendini korumaya çalıştı. Nihayet uyanmıştı kan ter içindeydi saate bakmaya çalıştı ama saçları görmesini engelledi. Saçlarını eliyle geriye yatırdı ve saate baktı. Saat gece 02.34 civarıydı...
|
|
Valeria Nerissa Wesley Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Gerçek İsim : Ebru. Mesaj Sayısı : 1504 Kayıt tarihi : 13/09/09 Yaş : 30
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Beyaz Leopar
| Konu: Geri: JH Çarş. Eyl. 08, 2010 7:47 am | |
| | |
|