| Lorriane Milla. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lorriane Milla Owston
Gerçek İsim : Merve Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 23/08/10 Yaş : 30
| Konu: Lorriane Milla. Ptsi Ağus. 30, 2010 6:34 pm | |
| Rp yapmaya başlamam gerektiğini düşündüm ve bi' başlık açıyım artık dedim ^^ Aklımda bi'kaç kurgu var ama önce karakterimin kişiliği:- Spoiler:
Entelektüellik. Bilinmezlik. Ya da ikiyüzlülüğün birleştiği bir beden, bir beyin. Lorriane. Evet, işte o benim. Asla umursamazlığa gelemiyorum, çünkü bir şeylere önem verirsem ancak başarılı olabilirim. Değerli şeyler var benim gözümde, önem verdiğim her şey benim için değerli, kat kat. Bilinmez bir yönüm var, kabul ediyorum. Duygularım ne zaman, nasıl ortaya çıkabilir ben bile bilmiyorum. Sanki duygularım benden bağımsız gibiymişçesine, tabi gerçekten duygulara sahipsem. Görsel hafızam büyük, gördüğüm bir şeyi unutmam gerçekten çok zor. Fil hafızası derler ya hani, benimki de o hesap. Hareketlerim de böyle, ne zaman nerede ne yapacağım belli olmaz. Farklı kişiliklere ve karakterlere bürünebilirim. Evet, bunu yapabilirim. Soğuk bir gecede korkunç bir yaratık, dans ederken zarif bir genç bayan. Aşırı kaygılı biri değilim. Tamam, çoğu şeyi umursuyorum ama hemen evhamlanan biri de değilim. Doğru yer ve doğru zamanda sakin olmak işe yarar, değil mi? Şeytani biriymişim ayrıca, gönül ilişkilerinde bana güven olmazmış. Geçen geceki adam öyle söyledi. Sanırım haklı. Ama belki bir gün bende hayatımın aşkını bulurum, kim bilir? Şimdi de geçmişinden bir bölüm:- Spoiler:
Beauxbatons Sihir Akademisi yetiştirdiği kızların güçlü olmasının yanı sıra yetenekli olması gerektiğine de inanırdı. Zerafetiyle göz kamaştıran Beauxbatons kızları mutlaka bir sanalta ilgilenirdi. Dördüncü sınıfta seçmeli olan "Sihir ve Dans" dersine katılmıştım. Hem asa kullanıyor hem dans ediyorduk. Dans ederken asamızdan parıltılar çıkartıyor, kimi zaman çevremizdeki objelerin yerini değiştiriyorduk. Sihrin ve dansın uzun zaman hayatımı yönetebileceğini ve Londra'ya gelmeme sebep olacağını nereden bilebilirdim? Yine bir yaz günü Lé Sortie sahilinde kibar Fransız erkeklerine yeteneklerimi göstermekle meşgulken bir adamın uzaktan beni seyrettiğini fark ettim. Kumral saçları sanki bekleyememiş de birden çıkmış gibi gürdü, başında. Sabırsız, yeşil bakışları da yabancının kişiliği hakkında yeterli bilgiyi veriyordu. O zaman anlamıştım, belki de hissetmiştim uzun bir süre onunla çalışacağımı. Okula gönerken gece beni durdurmuştu. "Yetenekli bir kızsın. Aksanından Fransız olmadığın da belli oluyor. Benim yanımda dans etmeye ne dersin?" Evet işte Lorriane böyle dansçı oldu. Aklımdaki kurgulara gelecek olursak:
*Lorriane'i keşfeden o adam olmak isteyen? Yaklaşık 3 yıldır onun için çalışıyor. Aslında patronu ama Lorriane'in bu adama karşı bir sempatisi olduğu açık. Belki ilerde aralarında bir yakınlaşma olabilir.
*Küçüklükten beri düşman olduğu biri. Kız ya da erkek fark etmez. Lorriane'in bütün geçmişini biliyor ve (geçmişi pek temiz olmadığından) onu tehdit falan ediyo, patronuna anlatmakla. Ve rp'nin ilerleyişine bağlı olarak ilerde patronu her şeyi öğrenebilir.
*Bir tane çocukluk arkadaşı/aşkı. Erkek olmalı. Lorriane hayatının en güzel dönemlerini bu kişiye aşıkken geçirmiş. En küçük dokunuşunda bile heyecanlanmış, her konuştuklarında kendini bir daha üzülemezmiş gibi hissetmiş. Ama ailesi onu Beaxbatons'a gönderdiğinde ayrılmak zorunda kalmışlar. Bi'gün herhangi bir yerde karşılaşacaklar. Vincent Valentine
*Ve son olarak bir tane dost. Lorriane'in her bi'şeyini bilecek ve Lorriane onu kardeşi gibi seviyor olacak. Eğer isterseniz kardeş bile olabilirler. Bütün boş zamanlarını onunla geçirecek. Ps. Bu kişi uzun süre online olabilirse çok iyi olur, çünkü beraber bi'sürü rp yapabiliriz ^^ T. Daniel Galadhrim
*Ona küçüklüğünü hatırlatan, zaman geçirmekten hoşlandığı, kendinden yaşça küçük olan nadir kişilerden biri. Lorriane'i eğlenmesini sağlıyor ve onu etkiledi. Bu küçük Lorriane'in koruması altında. Violet Helena Waldorf
İşte benimkiler bu kadar... Eğer aklınızda farklı bir kurgu varsa yalnızca bir PM uzaklıktayım
En son Lorriane Milla Owston tarafından Perş. Eyl. 02, 2010 7:04 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi | |
|
| |
Kristen Stewart
Gerçek İsim : Lynn Mesaj Sayısı : 547 Kayıt tarihi : 16/08/10 Yaş : 31 Lakap : Hel,Helly,Elly,Elena,Vio,Lena,Queen H.
| Konu: Geri: Lorriane Milla. Ptsi Ağus. 30, 2010 6:41 pm | |
| Uygun bir yere koyuver xD | |
|
| |
Lorriane Milla Owston
| Konu: Geri: Lorriane Milla. Ptsi Ağus. 30, 2010 6:48 pm | |
| Şöyle nasıl, Violet Lorriane'i dans ederken izlemiş ve dans bitiminde konuşmaya başlamışlar. Lorriane seni seviyor, küçüklüğünü hatırlatıyorsun ona. Seninle zaman geçirmek hoşuna gidiyor? | |
|
| |
Kristen Stewart
Gerçek İsim : Lynn Mesaj Sayısı : 547 Kayıt tarihi : 16/08/10 Yaş : 31 Lakap : Hel,Helly,Elly,Elena,Vio,Lena,Queen H.
| Konu: Geri: Lorriane Milla. Ptsi Ağus. 30, 2010 7:28 pm | |
| | |
|
| |
T.Daniel Galadhrim
Gerçek İsim : ~ éмяè Mesaj Sayısı : 107 Kayıt tarihi : 26/08/10 Lakap : Womanizer
| Konu: Geri: Lorriane Milla. Ptsi Ağus. 30, 2010 7:36 pm | |
| *Ve son olarak bir tane dost. Lorriane'in her bi'şeyini bilecek ve Lorriane onu kardeşi gibi seviyor olacak. Eğer isterseniz kardeş bile olabilirler. Bütün boş zamanlarını onunla geçirecek. Ps. Bu kişi uzun süre online olabilirse çok iyi olur, çünkü beraber bi'sürü rp yapabiliriz ^^ Okullar açılana kadar bu olabilirim | |
|
| |
Lorriane Milla Owston
| Konu: Geri: Lorriane Milla. Ptsi Ağus. 30, 2010 8:23 pm | |
| Ekliyorum ^^ En kısa zamanda rp yapmaya başlamalıyız (: | |
|
| |
T.Daniel Galadhrim
Gerçek İsim : ~ éмяè Mesaj Sayısı : 107 Kayıt tarihi : 26/08/10 Lakap : Womanizer
| Konu: Geri: Lorriane Milla. Ptsi Ağus. 30, 2010 8:37 pm | |
| Nasıl istersen ben bu işe yeni girdiğim için sıkıntılı olabilir ama yaparız | |
|
| |
Kristen Stewart
| Konu: Geri: Lorriane Milla. Ptsi Ağus. 30, 2010 9:34 pm | |
| Ben Rp istiyorummmm!!! zaaa xD | |
|
| |
Lorriane Milla Owston
| Konu: Geri: Lorriane Milla. Salı Ağus. 31, 2010 8:11 pm | |
| Seninle de yakında başlarız rp'ye tatlım (: | |
|
| |
Vincent Valentine
Gerçek İsim : Beycan Mesaj Sayısı : 554 Kayıt tarihi : 12/07/09 Lakap : Vince, Vala
| Konu: Geri: Lorriane Milla. Perş. Eyl. 02, 2010 7:58 am | |
| *Bir tane çocukluk arkadaşı/aşkı. Erkek olmalı. Lorriane hayatının en güzel dönemlerini bu kişiye aşıkken geçirmiş. En küçük dokunuşunda bile heyecanlanmış, her konuştuklarında kendini bir daha üzülemezmiş gibi hissetmiş. Ama ailesi onu Beaxbatons'a gönderdiğinde ayrılmak zorunda kalmışlar. Bi'gün herhangi bir yerde karşılaşacaklar." Eğer uygunsa senin içinde, bu olabilir sanırım... | |
|
| |
Lorriane Milla Owston
| Konu: Geri: Lorriane Milla. Perş. Eyl. 02, 2010 7:01 pm | |
| Kesinlikle uygun ^^ Ekledim. | |
|
| |
| Lorriane Milla. | |
|