Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapKapı

O c e a n D i L a u r e n t s

5 posters
YazarMesaj
L. Ocean Di Laurents

L. Ocean Di Laurents

Gerçek İsim : Liena

O c e a n D i L a u r e n t s Empty
MesajKonu: O c e a n D i L a u r e n t s   O c e a n D i L a u r e n t s Icon_minitimePaz Ağus. 29, 2010 8:01 am

O c e a n D i L a u r e n t s Nataliavsig1vh5

L y n d s é y . O c e a n . D i L a u r e n t s
"Kardeşimin gözünde tam bir sürtüğüm." diye inledi genç kadın, "ah tüm ailem benden nefret ediyor."

Kişiliğim
Beni tanıyanlar aşırı sevimli olduğumu söyler, öyleyimdir. Bulaşıcı bir gülümsemeye sahibim kabul ediyorum. Kibarım ve herşeyin en iyisi olmak için kendimi biraz fazla zorluyorum. Aileme değer vermediğimi söyleyemem ama verdiğim değeri haketmediklerine de eminim. Annemin küçüklüğümde üzerimde oluşturduğu baskı dolayısıyla hırlıyım. Belki biraz fazla hırslıyım bilemiyorum. İstediğim bir şeyi o an almak zorundayım. Israrcıyım da, istediğimi yaptırmadan vaz geçmem. Pek sinirli takılmam genelde ama damarıma basıldı mı tanıdığınız en cadaloz dişiden bile daha kötü olduğumu fark edersiniz. Yeri geldiğinde egoistimdir ama belli etmem. Kendimi herşeyin üstünde tutarım. Küçük kız kardeşim tek zaafım sayılır. O kadar işte... Budur Ocean.
Dış Görünüşüm
Kestane rengi belime uzanan, yumuşacık ve gür saçlarım vardır. Yüzümü çevrelerler. Onlarla uğraşmak zor olsa bile saçlarımı seviyorum. Beni daha zayıf ve daha tatlı gösteriyorlar. Gözlerimle de uyumlular. Gözlerim demişken... Tüm Di Laurents'ler gibi büyüleyici mavi gözler bahşedilmiş bana da. Onları çevreleyen kirpiklerim ise oldukça uzun. Kirpiklerim çok dikkat çekiyor. Yanaklarım ise zayıf ve etsiz. Elmacık kemiklerim belirgin. Yanaklarımdan hoşlanmıyorum ama dudaklarımı çok seviyorum. Kalın, dolgun ve kan kırmızısı dudaklarım var.

Di Laurents Aile Geçmişi
Uzun yıllar boyunca tarih sayfalarında adı geçmiştir safkan büyücü ve cadılar yetiştiren bu ailenin. Tanınan ilk Di Laurents kadını Emily Arianna Di Laurents, henüz 20 yaşındayken bir muggle tarafından öldürüldü. Nasıl olduğu hiç bir zaman anlaşılmadı... Bilinen tek şey Emily Arianna'nın bir muggle ile ilişkisi olduğuydu ve yıllar sonra Emily'nin aşığının ailesinin bir yanlış anlaşılma sonucu kudretli üç Di Laurents erkeği olan Christopher, Johnathan ve Sean tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Daha Yakından Oce
22 Mart 1988'de dünyaya büyük mavi gözlerini açtı sevimli bir kız çocuğu. Annesi Judith Belle Di Laurents ve babası Albert Josh Di Laurent tarafından fazlasıyla sevildi ve şımartıldı. Fakat annesi o daha bebekleriyle oynarken bile hırsı ve güç aşkını aşıladı ona. 8 yaşındayken ailesinin bir kızı daha oldu... Küçük kardeşinin ilk ismini seçme hakkı vermişti babası Oce'ye... "Apple!" diye atıldı o anda kız. O zamanlar bütün bebeklerine Apple adını verirdi. Annesi güldü ve kucağında duran minik bebeğe bir tebessüm eşliğinde fısıldadı... "Apple."
Birkaç sene sonra babasının annesini aldattığı ortaya çıktı. O dönemlerde Oce herşeyden önce daha 3 yaşını doldurmamış kardeşi için üzülüyordu. Abla olmanın ne demek olduğunu daha da iyi kavramıştı. Bir sene sonra anne ve babası sesli bir biçimde ayrıldı. Hem Apple hemde Oce Judith'in yanında devam ettiler hayatlarını sürdürmeye. Ne yazıkki yaşadıklarının verdiği etkiyle Judith Belle daha da nefret ve hırs dolu bir karaktere bürünmüştü. Kızlarına sevgi göstermiyor, onlarla arada sırada da olsa konuşmuyordu. Apple'yı Oce ve dadı Cosette yetiştirdi...
1 Eylül 1999'da Hogwarts'ta ilk günüydü minik Oce'nin. Gözlerinden belli olan zeka parıltıları seçmen şapkayı da etkilemişti. "Ravenclaw" demişti şapka... "Senin için en uygun bina bu."
Başarılı bir öğrencilik dönemi geçirdi. 3. Sınıfın ortalarında qudditch'e fazlasıyla merak sardı. Çoğu öğrencinin gereksiz bulduğu Uçuş dersi ona fazlasıyla zevk veriyordu.
Mezun oluşunun ardından bir süre öylesine takıldı. Birkaç yanlış ilişki ile zaman öldürdü. En sonunda Hogwarts'ta kendine gayet uygun bir meslek sahibi oldu... Uçuş Profesörlüğü onun için idealdi!
Şimdi dördüncü sınıfa giden kız kardeşinin tüm sorumluluğunu üzerine almış. Ne kadar istese de eğlenmeye fırsat bulamayan genç bir kadın Oce...

En son L. Ocean Di Laurents tarafından Paz Ağus. 29, 2010 6:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
L. Ocean Di Laurents

L. Ocean Di Laurents

MesajKonu: Geri: O c e a n D i L a u r e n t s   O c e a n D i L a u r e n t s Icon_minitimePaz Ağus. 29, 2010 8:09 am

I C O N L A R
O c e a n D i L a u r e n t s Natalia-natalia-vodianova-11716235-100-100.O c e a n D i L a u r e n t s Natalia-natalia-vodianova-11716244-100-100//O c e a n D i L a u r e n t s Natalia-natalia-vodianova-11538334-100-100.O c e a n D i L a u r e n t s Natalia-natalia-vodianova-11538332-100-100//O c e a n D i L a u r e n t s Natalia-natalia-vodianova-11716216-100-100.O c e a n D i L a u r e n t s Natalia-natalia-vodianova-11716204-100-100
O c e a n D i L a u r e n t s Nataliav4rt5.O c e a n D i L a u r e n t s Nataliav5un8//O c e a n D i L a u r e n t s Nataliav6fc2.O c e a n D i L a u r e n t s Nataliav8nr3//O c e a n D i L a u r e n t s Natalia-natalia-vodianova-7271416-100-100.O c e a n D i L a u r e n t s Natalia-natalia-vodianova-7271423-100-100

En son L. Ocean Di Laurents tarafından Paz Ağus. 29, 2010 8:15 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
L. Ocean Di Laurents

L. Ocean Di Laurents

MesajKonu: Geri: O c e a n D i L a u r e n t s   O c e a n D i L a u r e n t s Icon_minitimePaz Ağus. 29, 2010 8:12 am

x Her Zaman Yanımda Olduğunu Bildiklerim
x Güvenim Tam Olanlar
x Çocukluk Arkadaşım
x Sadece Arkadaş
x Kanımın Isındıkları
x Sadece İsmen Tanıdıklarım

x Okuldan Arkadaş
x Her Zaman Beni Güldürmeyi Başarıyor

x Yeni Tanıştıklarım

x Gerçekten Aşık Olduğum
x Sevgilim
x İlk Aşkım
x Eski Sevgilim

x Çocukluk Aşkım
x Hoşlanıyorum
x Benden Hoşlanıyor
x Yakışıklı Buluyorum
x Sevimli
x Öylesine Bir Eğlence

x Kendimi Gördüklerim
x Sevdiğim Öğrenciler

x Sevimsiz Bulduklarım
x Başımın Belaları

x Kuzenlerim
x Kardeşim
x Akrabalar
L. Ocean Di Laurents

L. Ocean Di Laurents

MesajKonu: Geri: O c e a n D i L a u r e n t s   O c e a n D i L a u r e n t s Icon_minitimePaz Ağus. 29, 2010 8:14 am

İ L İ Ş K İ L E R
Eklenmek için;
*İki uyumlu icon
*Size göre Lyndséy?

O c e a n D i L a u r e n t s Hollowart_bp016 O c e a n D i L a u r e n t s Hollowart_bp018
Apple Valkyrie Di Laurents
x Kardeşim x
Editlenecek.
O c e a n D i L a u r e n t s Kevin_flamme_007_0 O c e a n D i L a u r e n t s Kevin_flamme_006
x Hoş Çocuk x
T.Daniel Galadhrim
Adını bile hatırlamadığı bir barda içerken tanışmıştı bu yakışıklı adamla Oce. Apple ile yaşadığı birkaç can sıkıcı olay yüzünden sinirleri tepesindeydi. Aldığı alkol etkisini yavaşça göstermeye başladığında Tyler yanına geldi... Genellikle kendine asılan dengesizleri azarlayıp gönderen Oce, bu etkileyici gençten hoşlanmıştı. Biraz konuştular... Uzun zamandır hiç bir arkadaşı ile konuşup içini dökemeyen Oce'ye iyi gelmişti. Saatlerce onu dinleyen bu çocuktan hoşlanmıştı da. Eğer bir defa daha karşılaşacak olurlarsa Ocean onu tanımaya çaba sarfedeceğine emin.

En son L. Ocean Di Laurents tarafından Paz Ağus. 29, 2010 11:52 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
T.Daniel Galadhrim

T.Daniel Galadhrim

Gerçek İsim : ~ éмяè
Lakap : Womanizer

MesajKonu: Geri: O c e a n D i L a u r e n t s   O c e a n D i L a u r e n t s Icon_minitimePaz Ağus. 29, 2010 8:31 am

O c e a n D i L a u r e n t s Th_5O c e a n D i L a u r e n t s Th_2
-Hoşlanıyorum- olabilirim Smile Kurguyu konuşuruz Smile
L. Ocean Di Laurents

L. Ocean Di Laurents

MesajKonu: Geri: O c e a n D i L a u r e n t s   O c e a n D i L a u r e n t s Icon_minitimePaz Ağus. 29, 2010 11:52 pm

Ekledim ^^
Vincent Valentine

Vincent Valentine

Gerçek İsim : Beycan
Lakap : Vince, Vala

MesajKonu: Geri: O c e a n D i L a u r e n t s   O c e a n D i L a u r e n t s Icon_minitimePtsi Ağus. 30, 2010 12:42 am

Vincent Valentine...
Ocean demiş ki:
# Ve bir eski sevgili arıyor... Eski sevgiliyle hiç anlaşamayacaklar ve aralarında sürekli bir sorun olabilir ^^
-Vincent Valentine
Eski sevgilinim...Okulda iken birbirimize çok bağlı olan iki sevgiliymişiz fakat bir süre sonra ayrılmışız(istediğin bir nedenden olabilir) Şimdi ise sen Hogwarts'ta uçuş profesörü bense ünlü bir quidditch yıldızıyım. Bana karşı hala his besleyebilirsin mesleğimden dolayı falan ama ilandaki kurguya göre hiç anlaşamamız ve sürekli sorun yaşıyor olmamız lazım. Sen kurguyu istediğin gibi şekillendirebilirsin istersen ilandakinden farklı da yazabilirsin....
Spoiler:
Janice Marchant

Janice Marchant

Gerçek İsim : Tuğçe.
Lakap : Tuşın.

MesajKonu: Geri: O c e a n D i L a u r e n t s   O c e a n D i L a u r e n t s Icon_minitimePtsi Ağus. 30, 2010 10:08 pm

O c e a n D i L a u r e n t s Hmss09005tile x O c e a n D i L a u r e n t s Hmss09012tile

Janice'de bir zamnlar Vincent ile sevgiliydi. Ve hala onu unutabilmiş değil. Bu yüzden senden pek hoşlanmıyor olabilir. Birbirinize bir zarar vermeseniz de anlaşamıyorsunuzdur falan filan. En mantıklı böyle bir kurgu geldi aklıma Very Happy Sana da uygunsa böyle olabilir...

Kristen Stewart

Kristen Stewart

Gerçek İsim : Lynn
Lakap : Hel,Helly,Elly,Elena,Vio,Lena,Queen H.

MesajKonu: Geri: O c e a n D i L a u r e n t s   O c e a n D i L a u r e n t s Icon_minitimePtsi Ağus. 30, 2010 10:59 pm

Uygun bir yer Lütfen kurgu konusuLur

Spoiler:

O c e a n D i L a u r e n t s
1 sayfadaki 1 sayfası