| Armilla. | |
|
+3Aphrodis Audrey Phyllis Mabelle Jeseven Armilla Chonis 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Armilla Chonis
Gerçek İsim : Tuğçe. Mesaj Sayısı : 40 Kayıt tarihi : 26/08/10 Yaş : 30 Lakap : Tuschen.
| Konu: Armilla. Cuma Ağus. 27, 2010 2:38 am | |
| . W h e r e ' s h o p e w h e n m i s e r y c o m e s c r a w l i n g ?. # A r m i l l a C h o n i s # ♀ # 1 5 # 1 3 K a s ı m # H o g w a r t s # R a v e n c l a w
| | # V . S ı n ı f | # N e w p o r t / İ n g i l t e r e | # İ n g i l i z | # İ n g i l i z c e , İ t a l y a n c a | # S a f k a n | # D e f n e , 1 1 İ n ç , V e e l a S a ç ı |
|
# Sıra dışı ya da sıradan. Bu iki kalıba da uymuyor o. Sıra dışı değil çünkü bina arkadaşlarına oranla daha zeki olduğu söylenemez. Gizemli ya da ulaşılmaz biri de değil. Fakat tüm bunlar onu sıradan yapmıyor çünkü sıradan insanların olamayacağı kadar dürüst. Başkaları onu patavatsız ya da sivri dilli olarak nitelendirse de o kesinlikle dürüst ve gerçekçi olduğu kanaatinde. İnsanların ‘Küçük, zararsız, beyaz yalanlar’ diye kendilerini kandırdıkları şeylerin aslında simsiyah ve tahmin edilemeyen sorunlara yol açan kandırmacalar olduğunun farkında. Yalanın renginin ya da büyüğünün-küçüğünün olmadığını düşünenlerden. Ve en önemlisi her yalan mutlaka zarar verir ona göre. Ayrıca gerçekler olduğu gibi kabullenilmelidir onun dünyasında. Olaylara iyimser ya da karamsar yaklaşmaz hiçbir zaman. Kötü kötüdür, iyi iyidir. Ne kötünün iyi tarafını ne iyinin kötü tarafını sorgular. Tahmin edebileceğiniz gibi her zaman doğallıktan yana. Yapmacık insanlardan köşe bucak kaçanlardan da denebilir. Samimiyet önemli onun için. Ortamın samimiyetine göre ne kadar eğlenceli biri olduğunu görebilirsiniz. Dikkat çekmek, popüler olmak, farklı olmak gibi takıntıları olmamıştır asla. Bu tür takıntıları olanlarınsa her zaman kendilerini küçük düşürdüklerini düşünmüştür. Sadelikten yana olmasa da fazla gösterişten uzak olduğu söylenebilir. Önyargıdan nefret etse de bazen insanların tek bir kelimesinin bile ne olduklarını gösterdiğini düşünür. Boş konuşan veya ne konuştuğunu bilmeyen biriyseniz onun yanında fazla barınamazsınız demektir. Ondan hoşlanmadıysanız sadece uzak durmanız sizin karınıza olur. Zira onunla uğraşmanız size düşündüğünüzden pahalıya patlayabilir.
En son Armilla Chonis tarafından Çarş. Eyl. 15, 2010 1:29 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Armilla Chonis
Gerçek İsim : Tuğçe. Mesaj Sayısı : 40 Kayıt tarihi : 26/08/10 Yaş : 30 Lakap : Tuschen.
| |
| |
Armilla Chonis
| Konu: Geri: Armilla. Cuma Ağus. 27, 2010 2:39 am | |
|
En son Armilla Chonis tarafından Cuma Eyl. 17, 2010 5:59 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 7 kere değiştirildi | |
|
| |
Mabelle Jeseven Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Gizem. Mesaj Sayısı : 167 Kayıt tarihi : 23/03/10
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Martı
| Konu: Geri: Armilla. Salı Eyl. 14, 2010 6:23 pm | |
| - Spoiler:
Seni bana yazdığın gibi ekledim, gayet yakınız ama öyle çok da değil. Lejantımdaki şeyi okursan anlarsın. Sana çok değer veriyorum ve hep yanında olurum ama sana her şeyimi anlatamam gibi gibi, sen de takıl kendi düşüncelerinle (a) | |
|
| |
Armilla Chonis
| |
| |
Mabelle Jeseven Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Gizem. Mesaj Sayısı : 167 Kayıt tarihi : 23/03/10
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Martı
| |
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Gerçek İsim : Çisem Mesaj Sayısı : 765 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Lakap : Aph, -A
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus:
| Konu: Geri: Armilla. Çarş. Eyl. 15, 2010 10:53 pm | |
| | |
|
| |
Armilla Chonis
| |
| |
Robert Jason McSteens
Gerçek İsim : Beycan Mesaj Sayısı : 116 Kayıt tarihi : 17/01/10 Lakap : Jeys, Jey, Rob -R -J
| Konu: Geri: Armilla. Perş. Eyl. 16, 2010 6:46 am | |
| | |
|
| |
Armilla Chonis
| |
| |
Lynnette Heloise Sneaux Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Merve. Mesaj Sayısı : 137 Kayıt tarihi : 16/10/09 Yaş : 28
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (1/100) Patronus: Kedi
| |
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Gerçek İsim : Çisem Mesaj Sayısı : 765 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Lakap : Aph, -A
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus:
| |
| |
Kristen Stewart
Gerçek İsim : Lynn Mesaj Sayısı : 547 Kayıt tarihi : 16/08/10 Yaş : 31 Lakap : Hel,Helly,Elly,Elena,Vio,Lena,Queen H.
| Konu: Geri: Armilla. Paz Eyl. 19, 2010 2:04 am | |
| Senin ile Qudittch sırasında tanışmıştık...Rawenclaw-Hufflepuff'tu ben hiçbir maçını kaçırmadığım gibi bu maçı da kaçırmamak için gelmiştim.Sen ön sıralarda oturuyordun benim yerim ise senin yanındaydı.Sen içecek almak için kalkmıştın döndüğün zaman benim tarafımdan sadece kendi yerine geçebiliyordun ve tam geçerken elindeki colayı üzerime dökmüştün.İlk önce sana biraz kızmıştım ama daha sonra senin gözlerindeki endişeyi ve korkuyu gördüm bu nedenle aniden gülmeye başladım sende ardından bana katıldın.O günden sonra seninle ne zaman Hogwarts da karşılaşsak mutlaka birbirimizle konuşup,kahkahalar patlatıyoruz! - Spoiler:
| |
|
| |
Matt James Howard Ravenclaw V. Sınıf
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (98/100) Patronus:
| |
| |
| Armilla. | |
|