Esta Marquesa
Gerçek İsim : Sevde. Mesaj Sayısı : 61 Kayıt tarihi : 03/06/10
| Konu: M o n i c a . Salı Ağus. 24, 2010 4:01 am | |
| Herkes açmış bende açayım dedim. Öncelikle karakterim hakkında kısa bir bilgi vereyim: Monica yaşına göre olgundur. Soğukkanlı olduğu için maceraları sever. Gereğinden fazla hırslıdır ve inatçıdır. İnsanlara kişiliklerine göre davranır. Öğrencilerinde karanlık taraftakileri ayrı sever. Öğrenciler arasında ayrım yaptığını pek fazla kişi bilmez, bu ayrımı daima gizlidir. Zekasını kullanmayı bilir. Mitolojiye olan merakı iksiri de geçince bu dersin profesörü olmuştur.
& D o s t - Karanlık bir dost, cadı olmalı. Yani eğlenceli her şeyi yapabileceğim birisi. Sadece bir kişi olmalı. Benle aynı yaşta ya da yakın bir yaşta olursa daha iyi olur. Profesör olması da tercihimdir.
& T a r t ı ş ı l a n - Hogwarts'ta sürekli atıştığım bir profesör, büyücü. Tarafı yüzünden olabilir bu tartışmalar. Birçok değişik kurgu çıkar bundan elbette.
& E s k i . s e v g i l i - Birkaç tane yakışıklı büyücü, çoğunluğu Hogwarts'ta olursa iyi olur tabi (:
& S e v d i ğ i m . ö ğ r e n c i l e r - Sayısız karanlık öğrenci istiyorum. Tabii sadece sevmekle kalmayacağım, yardımda edeceğim. Ne olursa =) - Krystal M. Lutterz - Violet Lynn Punchester - Holly B. Winchester
& A t ı ş t ı ğ ı m . b i r . ö ğ r e n c i - Yoldaşlığın tarafında olmalı. Birbirimizle sürekli zıtlaşacağız.
&& Sanırım bu kadar. Farklı kurguları olan varsa söylesin ^^
En son Monica L. Courtney tarafından C.tesi Ağus. 28, 2010 7:55 am tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
|
Kristen Stewart
Gerçek İsim : Lynn Mesaj Sayısı : 547 Kayıt tarihi : 16/08/10 Yaş : 31 Lakap : Hel,Helly,Elly,Elena,Vio,Lena,Queen H.
| Konu: Geri: M o n i c a . Salı Ağus. 24, 2010 4:08 am | |
| Sevdiğin öğrenci | |
|
Leone M. Lutterz
Gerçek İsim : Su. Mesaj Sayısı : 494 Kayıt tarihi : 18/08/10 Lakap : Samimiyete göre değişir.
| Konu: Geri: M o n i c a . Salı Ağus. 24, 2010 4:48 am | |
| S e v d i ğ i m . ö ğ r e n c i l e r -
İşte benim bölümüm. =D | |
|
Esta Marquesa
| Konu: Geri: M o n i c a . Salı Ağus. 24, 2010 4:57 am | |
| Violet - Eklendin. Krystal - Sevdiğin bölüm olduğunu biliyorum =) Eklendin. | |
|
Desire Belcourt Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Liena Mesaj Sayısı : 148 Kayıt tarihi : 25/10/09 Yaş : 29 Lakap : Dee the Bee
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Tek Boynuz
| Konu: Geri: M o n i c a . Cuma Ağus. 27, 2010 5:54 am | |
| Sevdiğim öğrenciler? -Ya Sevde ben seni tanıyor olabilir miyim? | |
|
Vincent Valentine
Gerçek İsim : Beycan Mesaj Sayısı : 554 Kayıt tarihi : 12/07/09 Lakap : Vince, Vala
| |
Esta Marquesa
| Konu: Geri: M o n i c a . C.tesi Ağus. 28, 2010 7:54 am | |
| - Holly B. Winchester demiş ki:
- Sevdiğim öğrenciler?
-Ya Sevde ben seni tanıyor olabilir miyim? Tanıyosun Ekledim ^^ Vincent, ben senden tam dört yaş büyüğüm; ama istersen dost olabiliriz hatta biribirimizi seviyorda olabiliriz ama yaş farkı falan filan derken çıkamayız | |
|