| Aaron C. B I S H O P | |
|
+7Armilla Chonis Christian A. Wilson Kristen Stewart Desire Belcourt Crystal Holly Walker Leone M. Lutterz Aaron C. Bishop 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Aaron C. Bishop Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : HuB#3 Mesaj Sayısı : 52 Kayıt tarihi : 20/08/10 Yaş : 32
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Anka Kuşu
| Konu: Aaron C. B I S H O P C.tesi Ağus. 21, 2010 8:29 am | |
|
En son Aaron C. Bishop tarafından Ptsi Ağus. 23, 2010 11:37 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Aaron C. B I S H O P C.tesi Ağus. 21, 2010 8:29 am | |
| [Ekipten] [Arkadaş] [Yeni Tanıdıklarım] [Sadece Selamlaştıklarım]
X X X X X X
[Tek Gecelikler] [Daimi Müşteri] [İstediklerim] [Yasak Aşk]
X X X X X X
[Canı Cehenneme] [Ezeli Rakip] [Zararsız] [Düşman]
X X X X X X
[İdol Yetişkin] [Saf Bulduğum] [Olumsuz] [Nötr]
En son Aaron C. Bishop tarafından C.tesi Ağus. 21, 2010 9:02 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| K U R G U L A R _________________________________________________________________________________ O L U M L U & D A I M I | Krystal. Tam anlamıyla ismini yansıtan bir ışıltı. Gizemli bakışlarının altında muhteşem bir vücut. Her bir uzuvu mucizelerle dolu mucizevi güzellik. Sınıfa girdiği ilk andan itibaren Aaron'ın içinde bir hareketlilik yaratan efsane. Onu herşeyden çok istemesinin yanı sıra ona sahip olmanın verdiği haz, işte bu duygu en müthiş duygudur yaşamdaki. Gözlerindeki ışıltılı parlamayı yakından görebilmek için dünyalardan vazgeçilebilecek nitelikteki güzellik. |
_________________________________________________________________________________ O L U M L U & Y A S A K | Crystal.Onu unutmak mümkün mü? O muhteşem güzelliği, yaşananları ve yaşanacakları bu kadar kolay silip atamazsın. Bu bir hastalıktır ve Crystal'i asla bırakamazsın. Onsuz hayat boştur senin için. Ondan başkasına baksan da, aynı duyguyu tadamazsın. Her zaman bir yanın boş kalır. İşte böyle birşeydir Crystal. |
_________________________________________________________________________________ O L U M L U & I S T E D I G I M | Blair.Onu bir başkası ile görsem de, bu ondan vazgeçeceğim anlamına gelmez. Onu istiyorum. Gözlerim onu gördüğü andan itibaren onunla olma arzusu beni tüketiyor. Tek gecelik ilişki uzmanı olarak bu konuya er geç el koyacağım. Tek gecelik de olsa benim olacaksın Blair. |
_________________________________________________________________________________ O L U M L U & D A I M I | Violet.Onunla tanıştığım ilk anı hatırlıyorumda galiba vücuduna bitmiştim. Özellikle o gözlerine. Mavi birer okyanusu andıran gözleri beni benden alan tek şeydi. Fakat her kıza davrandığım gibi buna da davranışlarım farklı olamayacaktı tabiki. O benim daimi ve eski müşterim. Artık istemiyorum. Ama onsuz da yapamıyorum. |
_________________________________________________________________________________ O L U M L U & I D O L | Daniel Crownie,Her ne kadar Crownie ailesinden olsa da, tam benim kafadarım bir profesör. İleride onun gibi bir yetişkin olmayı isterim. Geçmişte benim geçtiğim yollardan çok yararlanmış. Ve bu onun kişiliğini oturtmuş olsa gerek. Ona bakınca birkaç yıl sonraki halimi görmekteyim. Bu gerçekten olağanüstü. |
_________________________________________________________________________________ N Ö T R & Z A R A R S I Z | Armilla Chonis,Beni anlamadığından eminim. Zaten anlamasını da beklemiyorum. Bana bakışlarını gizlese de eşsiz vücuduma hayran ve beni tatmak istiyor. Bunu biliyorum fakat zorla yapmayı sevmiyorum. Onları çıldırtarak bana gelmelerini sağlamaktan hoşlanıyorum. Eninde sonunda senide tadacağım. |
_________________________________________________________________________________ N Ö T R & Z A R A R S I Z | Beatrice Ysebel,O güzelliği boşa harcıyorsun. Neden bunu sürdürüyorsun? Benimle mutluluğu tatmak var iken bunca çileyi omuzlamak niye? Sorgulamaktan hoşlanmadığımdan daha fazla soru yöneltmiyorum. Açıkçası anlamanı beklemiyorum. Sen otur ders çalış, aptalca vakit geçir. Şunu unutma. Senin gibiler hiçbir zaman kazanamazlar. Kayıpçı lakaplı şahıslardansın. |
_________________________________________________________________________________ N Ö T R & Z A R A R S I Z | Feronia Lilith Querin,Eğlence kelimesini neresinden anladığı bilinmeyen şahıs. Daha doğrusu anlayabildiği sanılmayan şahıs. Onun için varsa yoksa öfke. Biraz heyecan, biraz tat, biraz eğlence katsa ya hayatına. O zaman görecektir ki, hayat daha güzel olacak ona. Her neyse işim olmaz benim onunla. Vaktimi harcar her sözüyle ses tonuyla. |
_________________________________________________________________________________ O L U M L U & I D O L | T.Daniel Galadhrim,Tam benim kafadarım bir adam. İleride onun gibi bir yetişkin olmayı isterim. Fotoğrafçılık en son düşüneceğim meslek olsa da, yararları da oluyordur tabiki. O seksi mankenlere yakın olmak, sadece bakmakla kalınmayacağına işarettir. Bunu bildiğinden eminim. İşte bir idol daha. |
_________________________________________________________________________________ O L U M L U & I S T E D I G I M | Audrey.Muggle dünyasından aşikar olduğum Yvonne Strahovski tarzında bir güzellik. Onu istiyorum. Gözlerim onu gördüğü andan itibaren onunla olma arzusu beni tüketiyor. Tek gecelik ilişki uzmanı olarak bu konuya er geç el koyacağım. Tek gecelik de olsa benim olacaksın Audrey. Ama uzatabiliriz de... |
_________________________________________________________________________________
En son Aaron C. Bishop tarafından Ptsi Eyl. 13, 2010 11:51 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 7 kere değiştirildi | |
|
| |
| Eklenmek için;
Icon: İstenilen Yer: Karakterim Hakkındaki Düşündükleriniz:
En son Aaron C. Bishop tarafından Ptsi Ağus. 23, 2010 11:44 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Leone M. Lutterz
Gerçek İsim : Su. Mesaj Sayısı : 494 Kayıt tarihi : 18/08/10 Lakap : Samimiyete göre değişir.
| |
| |
Crystal Holly Walker Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Gerçek İsim : Ebru Mesaj Sayısı : 188 Kayıt tarihi : 17/01/10 Yaş : 30
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Kraken
| Konu: Geri: Aaron C. B I S H O P C.tesi Ağus. 21, 2010 10:47 am | |
| Ad Soyad: Aaron orda hayvan gibi adım yazıyor zaten niye tekrar istiyorsun ki. Neyse; Crystal Holly Walker Icon: - Spoiler:
İstenilen Yer: Kurgu belli koyarsın bir yere. =D Karakterim Hakkındaki Düşündükleriniz: Severim keratayı ya. Ergenliğini bilirim falan. Çok detaylı istersen msnde söylerim. Burda kasmaya gerek yok. | |
|
| |
| Konu: Geri: Aaron C. B I S H O P C.tesi Ağus. 21, 2010 11:05 am | |
| | |
|
| |
Desire Belcourt Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Liena Mesaj Sayısı : 148 Kayıt tarihi : 25/10/09 Yaş : 29 Lakap : Dee the Bee
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Tek Boynuz
| |
| |
| Konu: Geri: Aaron C. B I S H O P Ptsi Ağus. 23, 2010 11:43 pm | |
| | |
|
| |
Leone M. Lutterz
Gerçek İsim : Su. Mesaj Sayısı : 494 Kayıt tarihi : 18/08/10 Lakap : Samimiyete göre değişir.
| Konu: Geri: Aaron C. B I S H O P Salı Ağus. 24, 2010 9:51 am | |
| | |
|
| |
Kristen Stewart
Gerçek İsim : Lynn Mesaj Sayısı : 547 Kayıt tarihi : 16/08/10 Yaş : 31 Lakap : Hel,Helly,Elly,Elena,Vio,Lena,Queen H.
| Konu: Geri: Aaron C. B I S H O P Salı Ağus. 24, 2010 7:09 pm | |
| | |
|
| |
Christian A. Wilson Fotoğrafçı | Ressam
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (91/100) Patronus:
| Konu: Geri: Aaron C. B I S H O P Perş. Ağus. 26, 2010 5:58 pm | |
| İconlar imzamda. Seni kendime çok benzetiyorum Aaron. Bayanlara karşı tutumun görüşlerin fazlasıyla beni hatırlatıyor. Beni gerçekten tanıyanların da gözünden kaçmamıştır. Sana özellikle diğer öğrencilerimden iyi davranıyorum fark etmişsindir büyük olasılıkla... Takıldığın bir konu olursa -ne olursa olsun- yardım edeceğime emin olabilirsin. Uygunsa ekle | |
|
| |
| Konu: Geri: Aaron C. B I S H O P Cuma Ağus. 27, 2010 9:35 am | |
| @ Violet fazla bağlılık bana göre değil. Lejanta ekledim beğenmezsen pm at.
@ Daniel
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Ve ekledim. | |
|
| |
Armilla Chonis
Gerçek İsim : Tuğçe. Mesaj Sayısı : 40 Kayıt tarihi : 26/08/10 Yaş : 30 Lakap : Tuschen.
| |
| |
Beatrice Ysebel
Gerçek İsim : Miğve. Mesaj Sayısı : 68 Kayıt tarihi : 21/08/10
| |
| |
Mirabella LaPiere Seherbaz
Gerçek İsim : Büşra. Mesaj Sayısı : 182 Kayıt tarihi : 02/05/10 Yaş : 32 Lakap : Mirella, Bella.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Hüma Kuşu
| Konu: Geri: Aaron C. B I S H O P Cuma Ağus. 27, 2010 10:22 pm | |
| - Spoiler:
Etrafında ki olayların kesinlikle bilincinde olan biri, zaman onun için küçük beyinlilerle harcanmayacak kadar değerli. Evet eğlenceyi seviyor, hayata renk katan kişileri de ama üzgünüm... Kişilik herşeydir ve sende de bu yok. Tek düşündüğün kızlar, ama hayatın başka yönlerini göremiyorsun. Küçük bir pencereye bakmayı tercih ediyorsun, yazık. İşte bu sebepten dolayı Sarah senden uzak kalmayı tercih etmiştir. | |
|
| |
T.Daniel Galadhrim
Gerçek İsim : ~ éмяè Mesaj Sayısı : 107 Kayıt tarihi : 26/08/10 Lakap : Womanizer
| Konu: Geri: Aaron C. B I S H O P Ptsi Ağus. 30, 2010 2:24 am | |
| Kızlar ortak yanımız Aaron seve seve arkadaşın olabilirim. Yada yaş itibariyle idol'de olabilir sana hangisi uygunsa kurguyu sana bırakıyorum | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Gerçek İsim : Çisem Mesaj Sayısı : 765 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Lakap : Aph, -A
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus:
| Konu: Geri: Aaron C. B I S H O P Perş. Eyl. 09, 2010 4:00 am | |
| Iconlar - Spoiler:
At bir yerlere işte k5 Ama bakir benim hatun. Ona göre ha *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Aaron C. B I S H O P Ptsi Eyl. 13, 2010 11:55 pm | |
| | |
|