Dean J. Ceremony Gryffindor V. Sınıf
Gerçek İsim : Ebru. Mesaj Sayısı : 46 Kayıt tarihi : 03/08/10 Yaş : 30
| Konu: D.R.H. Perş. Ağus. 19, 2010 6:31 am | |
| Karakter olarak pislik biri açıkcası. Bir sevgilisi olmasına rağmen kızlardan gözlerini alamıyor. Kötü alışkanlıkları var. Alkol tüketme, sigara içme gibi. Eğlenceyi sever. Anlaşılması zor biri aslında ama bunu başaramayan olmayacak diye bir kaide yok. Umursamaz birisidir.
Çok yakın bir arkadaş; Adrian Darcell Bu içtiği bira, yediği yemek ayrı gitmeyen türden. Beraber her türlü çılgınlığı yapabileceği biri. Bir şeyi yapalım dediğim anda tamam yapalım diyecek türden. Slytherinli olması tercihimdir. Diğer binadan olanlarla takılmayı pek fazla seven biri değilim.
Arkadaş Grubu; Bunlar erkek olacak. Okulda hep birlikte takılacağı bir grup gibi olucak. Okuldaki bücürlerin adını ağzına almaya korkacağı bir grup. Buda Slytherin ve Ravenclaw olanlardan oluşacak.
Kız Arkadaşlar; Crystal Holly Walker, Violet Lynn Punchester Bunlar samimi olduğu kişiler. 3-4 kişi istiyorum bunlardan. Sonuçta kızları arkadaş olarak gören biri değilim.
Koruyacaklarım; Aslında pek koruma değil de himayem altında diyelim. Getir - götür işlerini yaptıracağım bir kaç küçük arıyorum. En fazla III. sınıf olursa sevinirim.
Koruyanlar; Beni koruyan bir kaç yetişkin iyi olur. Sonuçta pek rahat duran bir karaktere sahip değilim. Başımı belaya soktuğumda beni o durumdan kurtarabilecek, beni koruyacak yetişkinler...
Zıtlaştıklarım; Sevmediğim, dersine bile girmek istemediği profesörler olsun istiyorum. Aydınlık taraftan olmalı bunlar. Büyük tartışmalar da yaşamış olabilirim bunlarla.
Takıldıklarım; Başta da söz ettiğim gibi kızlara düşkün bir karakter. Arada sırada kaçamak yaptığı, ilişkiyi gerçekten ciddiye almayan, sadece eğlencesinde olan kızlar arıyorum.
Platonikler; Benden hoşlanan bir kaç kız arıyorum. Bunlarla zamanında bir şeyler yaşamış olacağım.
Düşmanlar; Karakter yapısından dolayı benden hoşlamayıp tavır almış kişiler olabilir. Veya doğuştan düşman olduklarım. Aydınlık taraftan olanlar yani.
Nefret Duyan; Benden nefret eden kızlar olabilir. Bunun sebebi kişiye göre değişebilir.
En son D. Ray Hardtman tarafından Perş. Ağus. 19, 2010 8:09 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
Adrian Darcell
Gerçek İsim : Deniz Mesaj Sayısı : 111 Kayıt tarihi : 01/04/10 Yaş : 28
| Konu: Geri: D.R.H. Perş. Ağus. 19, 2010 9:20 am | |
| - D. Ray Hardtman demiş ki:
- Çok yakın bir arkadaş;
Bu içtiği bira, yediği yemek ayrı gitmeyen türden. Beraber her türlü çılgınlığı yapabileceği biri. Bir şeyi yapalım dediğim anda tamam yapalım diyecek türden. Slytherinli olması tercihimdir. Diğer binadan olanlarla takılmayı pek fazla seven biri değilim. ? | |
|
Kristen Stewart
Gerçek İsim : Lynn Mesaj Sayısı : 547 Kayıt tarihi : 16/08/10 Yaş : 31 Lakap : Hel,Helly,Elly,Elena,Vio,Lena,Queen H.
| |
Crystal Holly Walker Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Gerçek İsim : Ebru Mesaj Sayısı : 188 Kayıt tarihi : 17/01/10 Yaş : 30
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Kraken
| Konu: Geri: D.R.H. Perş. Ağus. 19, 2010 7:21 pm | |
| Kız Arkadaşlar; Bunlar samimi olduğu kişiler. 3-4 kişi istiyorum bunlardan. Sonuçta kızları arkadaş olarak gören biri değilim.
Bizim kurgumuz belli zaten. =D | |
|
Dean J. Ceremony Gryffindor V. Sınıf
Gerçek İsim : Ebru. Mesaj Sayısı : 46 Kayıt tarihi : 03/08/10 Yaş : 30
| Konu: Geri: D.R.H. Perş. Ağus. 19, 2010 7:32 pm | |
| | |
|