| George Crownie ~ | |
|
+6Emmett Cullen Chuck Archibald Aphrodis Audrey Phyllis George Crownie Valeria Nerissa Wesley Rosepery De Querin 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Rosepery De Querin Gelecek Postası Sahibesi
Gerçek İsim : Yüzüklerin Efendisi Mesaj Sayısı : 209 Kayıt tarihi : 20/11/09 Yaş : 29 Lakap : Lotriçe.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (97/100) Patronus:
| |
| |
Valeria Nerissa Wesley Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Gerçek İsim : Ebru. Mesaj Sayısı : 1504 Kayıt tarihi : 13/09/09 Yaş : 30
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Beyaz Leopar
| Konu: Geri: George Crownie ~ Perş. Ağus. 12, 2010 9:16 pm | |
| HuB;
- My ded! =D
- Doctor Who'nun en büyük hayranı!
- Doğuştan PS yeteneği vaar.
- Kimseyi kıramaz.
- Başı hemcinsleriyle derttedir. =D
- O bitanedir ya. (L)
| |
|
| |
George Crownie Hogwarts Müdürü
Gerçek İsim : umut. Mesaj Sayısı : 1989 Kayıt tarihi : 11/07/09 Yaş : 32 Lakap : geo.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Mantikor
| |
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Gerçek İsim : Çisem Mesaj Sayısı : 765 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Lakap : Aph, -A
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus:
| Konu: Geri: George Crownie ~ Çarş. Eyl. 08, 2010 4:28 pm | |
| HuB'm *-*
- DW'nin benden başka hayranı olmasını normalde sevmem; ama onun hayran olmasını epeyce seviyorum.
- Aptal saptal anlarımı çekebilecek kadar dayanıklı insan.
- Son zamanlarda konuşmuyoruz; ama ilk gördüğüm yerde konuşacağım valla x.x
- İstanbul'a gelmesini istemiştim üniversitede, gezecektik bar bar *-* Ühü. Kırdı beni.
- Üniversiteli genç, kayıtlarla uğraşıyo' sanırım şu vakitler *-*
- Apaçi modu bile var onun yaaa... .d
- Hatta apaçinin teki ona bile benziyo >.<
- RP'den en yakınlarımdan olmuştur her zaman.
- Çokça güvenirim kendisine. Canımı bile emanet ederim ki...
- Face'te kardeş falan diye ekli değil; ama o benim için kardeşten de öte ki -yanlış anlaşılmasın-
- PS'de bir tane o.. Gelse bi', Amber Heard takımı yaptıracağım da...
- Neyse.. Çok çok çok sevdim sibermancan *-* -DW katmasam ölürdüm abi-
Aklıma bunlar geldi. Ekleme yaparım *-*
| |
|
| |
Gerçek İsim : umut. Mesaj Sayısı : 1989 Kayıt tarihi : 11/07/09 Yaş : 32 Lakap : geo.
| Konu: Geri: George Crownie ~ Ptsi Eyl. 13, 2010 1:27 pm | |
| | |
|
| |
Chuck Archibald
Gerçek İsim : Gözde... // YanLıs anLamayın erkek karakterLerı yazmayı severım .D .D Mesaj Sayısı : 27 Kayıt tarihi : 06/09/10 Yaş : 29 Lakap : Bana hep Chucky derLer .D .D
| |
| |
Emmett Cullen Seherbaz
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (85/100) Patronus:
| Konu: Geri: George Crownie ~ Ptsi Eyl. 20, 2010 12:26 am | |
| ~ Beni Doctor Who'ya alıştıran. ~ Dizi izlerken olan olayları anlatırım sürekli ona ama yinede öf kaan artık sus demeyen (sabırlı). ~ Önceden birbirimize pek ısınamadık gibi gelmişti ama şimdi çok sevdiğim biri. ~ Üniversiteye kayıt olmaya giderken bizim buranın otogarından binmişti gidememiştim yanına ( kusura bakmassın artık ) ~ İşte öle biri yani. | |
|
| |
Max Osnard
Gerçek İsim : Arda Mesaj Sayısı : 24 Kayıt tarihi : 15/09/10 Yaş : 182 Lakap : Luna
| Konu: Geri: George Crownie ~ Çarş. Eyl. 22, 2010 11:56 pm | |
| Onunla ilgili hatırladığım tek anı hogwarts'ı kapattı. Dambıldorun Tom'a yaptığını yaptı.. Hepimizi yersiz yurtsuz bıraktı.. forum oyunlarını kilitledi.. lejantlarda çürüyoruz..!
Niye herkes Küçük yazıo ya :S
| |
|
| |
Kristen Stewart
Gerçek İsim : Lynn Mesaj Sayısı : 547 Kayıt tarihi : 16/08/10 Yaş : 31 Lakap : Hel,Helly,Elly,Elena,Vio,Lena,Queen H.
| Konu: Geri: George Crownie ~ C.tesi Eyl. 25, 2010 12:07 am | |
| ~Doctor Who'ya bağımlı olmamı sağladı kendisi!~ ~Ian Somerhalder'i seviyor sanırım bende hastasıyım (!)~ ~Bütün saçmalıklarıma katlanan tek insan...~ ~Sırlarımı çok sıkıntılı olduğum zaman açabileceğim bir adres~ ~Hoş çocuk~ | |
|
| |
| Konu: Geri: George Crownie ~ Ptsi Ekim 04, 2010 10:26 pm | |
| @Gözde Aslında soruların o kadar da kötü değil @Kaan Tabi dostum her zaman Bende alıştım la sana @Arda Haklısın o konuda. Ama amacımız okulu hemen açmaktı. Fakat gerçekleştiremedik. RP olaylarını yapalım hemen açarız okulu. @Lynn Ian'ı severim. Daha LOST dizisinde iken hayran olmuştum oyunculuğuna. Kişiliği de bana benziyor. Kendime yakın hissediyorum adamı. Bu arada sonuncu için teşekkürler | |
|
| |
Giselle Lémieux Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Ayşegül. Mesaj Sayısı : 99 Kayıt tarihi : 09/09/10
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Kerberos
| Konu: Geri: George Crownie ~ Salı Ekim 05, 2010 11:01 pm | |
| Sooon bir 'UMUT' veerse biriii ve güzeel olacaak bir gün her şeey dese.
# Öhm, sanırım geçen yazın başında tanışmıştık. Ama bana nedense 3,4 yıl oldu gibi geliyor. # Geçen yıl bol bol konuşuyorduk LOST'u. Ben sorardım neler olcak diye felan. Garibim, anlatırdı , ay duygulandım. asdf # Bana bir çok şey öğretti, Allah razı olsun. # Bana gönderdiği şarkılar beni benden ediyor zaten. O konuya girmek bile istemiyorum. # Burdan, heartless'i ona gönderiyorum. # O , Yalova'dan tanıdığım tek kişi. Bana Yalova deseler aklıma ilk o gelir yani.-Ne alaka ?- # Ona çok çok çok çok güvenirim. Candır o. # Özlüyoruz kendisini. # Biriciiiiiik, üniversitede mutlu yıllar <3
| |
|
| |
Beatrice Ysebel
Gerçek İsim : Miğve. Mesaj Sayısı : 68 Kayıt tarihi : 21/08/10
| |
| |
| Konu: Geri: George Crownie ~ Paz Ekim 17, 2010 10:05 pm | |
| - Nerissa A. Odysseia demiş ki:
Sooon bir 'UMUT' veerse biriii ve güzeel olacaak bir gün her şeey dese.
# Öhm, sanırım geçen yazın başında tanışmıştık. Ama bana nedense 3,4 yıl oldu gibi geliyor. # Geçen yıl bol bol konuşuyorduk LOST'u. Ben sorardım neler olcak diye felan. Garibim, anlatırdı , ay duygulandım. asdf # Bana bir çok şey öğretti, Allah razı olsun. # Bana gönderdiği şarkılar beni benden ediyor zaten. O konuya girmek bile istemiyorum. # Burdan, heartless'i ona gönderiyorum. # O , Yalova'dan tanıdığım tek kişi. Bana Yalova deseler aklıma ilk o gelir yani.-Ne alaka ?- # Ona çok çok çok çok güvenirim. Candır o. # Özlüyoruz kendisini. # Biriciiiiiik, üniversitede mutlu yıllar <3
Çok teşekkürler Ayşegül. - Beatrice Ysebel demiş ki:
- Umut, o biliyor hakkındaki düşüncelerimi. Kaç senelik kankam olum, tabi bilcek. Herkes gibi uzun uzun yazmak isterdim ama kısıtlı bir bilgisayar sürem ve çalışmam gereken derslerim var. Bu yüzden çıkmam gerek. Ama bilsin diye söylüyorum Merve-Umut forever olum. Ayrıca glee rocks.
Aynen U M U T & M E R V E tabiki | |
|
| |
| George Crownie ~ | |
|