| D.R.H. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Dean J. Ceremony Gryffindor V. Sınıf
Gerçek İsim : Ebru. Mesaj Sayısı : 46 Kayıt tarihi : 03/08/10 Yaş : 30
| Konu: D.R.H. Salı Ağus. 03, 2010 11:12 pm | |
| Ad & Soyad: Damon Ray Hardtman Doğum Tarihi: 24 Nisan Doğum Yeri: Körl - Almanya Taraf: Karanlık Kan Durumu: Safkan Meslek: Öğrenci Okul: Hogwarts Cadılık & Büyücülük Okulu Binası & Sınıf: V. Sınıf, Slytherin Pek çok erkek gibi kızlar onun varolma sebebidir. Onlara tam bir pislik gibi davranmaksa en büyük eğlencesi. Ve birde bulanıklarla dalga geçmek vazgeçilmedir. Dikbaşlı oluşu başına pek çok dert açar. Ama Ray bu durumdan pek rahatsız değil. Sinirine hakim olma konusunda pek başarılı değildir. Çevresindekiler onun için pek önem arz etmez. Hırslıdır ve onun aleyhine yapılmış herhangi bir şeyi unutmaz. Kin gütmek kanına işlemiştir. Haşarı ve aksi biri olan Ray içindeki çocuğu çoğu zaman salıverir. İşte bu durumlarda ondan korkmanız gerekir. Dersleri pek umursama da sınıf geçmek için arada bir kitabın kapağını açıp bir kaç şey bakar. İnatçı biridir ama bu inatçılığını geçiremediği kişilerde vardır. Pek sabırlı birisi değildir. Eğlenceyi sever. Muggle dünyasındaki pek çok gece kulübünü bilir ve neredeyse hepsinde sabahlamıştır. Onun içini ikinci şans diye bir şey yoktur. Sinsilikte kanına işlemiştir. Sigara içme ve alkol tüketme gibi dışarıdan kötü alışkanlık olarak adlandırılan bağımlılıkları vardır.
24 Nisan günü Körlde dünyaya gözlerini açan Ray soylu ve zengin bir ailenin tek erkek çocuğudur. Aristokratların yetiştiği bu aile Almanya'da saygın bir ailedir. Ve oranın sayılı safkan kökenli ailelerindendir. Her zaman bu aileye lâik biri olmaya çalışan Ray şımartık büyütülmüştür ve parasıyla her şeyi yapabileceğine inanır. Ray iki yaşına girdiğinde Körl'den Londra'ya yerleşen aile orada eski saygınlığını kazanamasa da yinede saygın bir aile olmayı başarmıştır. Ray altı yaşlarındayken babası vefat etmiştir ve Ray'in kendine örnek aldığı kişi olan babasının ölümü Ray'i etkilememiş gibi görünsede dışarıdan o bu acıyı içten içten hep yaşamıştır. Ray, annesi ve büyükbabası yaşamlarına devam etmişlerdir. Bakanlıkta çalışan annesi onun çok değerli olmakla birlikte hayatında tek değer verdiği kadındır. | |
|
| |
| Konu: Geri: D.R.H. Salı Ağus. 03, 2010 11:21 pm | |
| x Her Zaman Yanımda Olduğunu Bildiklerim x Güvenim Tam Olanlar x Çocukluk Arkadaşım x Sadece Arkadaş x Kanımın Isındıkları x Sadece İsmen Tanıdıklarım x Okuldan Arkadaş x Her Zaman Beni Güldürmeyi Başarıyor x Yeni Tanıştıklarım
x Gerçekten Aşık Olduğum x Sevgilim x İlk Aşkım x Eski Sevgilim x Çocukluk Aşkım x Hoşlanıyorum x Benden Hoşlanıyor x Yakışıklı Buluyorum x Sevimli x Öylesine Bir Eğlence
x Ölümüne Nefret Ettiklerim x Öldürülecekler Listemde Olanlar x Zararsızlar x Hoşlanmıyorum x Sevimsiz Bulduklarım x Başımın Belaları x Akıl Hocam x Hayatımda Büyük Bir Yeri Olan Yetişkinler x Sevdiğim Yetişkinler x Nötr x Nefret Ettiğim Yetişkinler x Saygı Duyduklarım
x Kuzenlerim x Kardeşim x Akrabalar | |
|
| |
| Konu: Geri: D.R.H. Salı Ağus. 03, 2010 11:24 pm | |
|
En son D. Ray Hardtman tarafından Çarş. Ağus. 04, 2010 12:17 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Mirabella LaPiere Seherbaz
Gerçek İsim : Büşra. Mesaj Sayısı : 182 Kayıt tarihi : 02/05/10 Yaş : 32 Lakap : Mirella, Bella.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Hüma Kuşu
| Konu: Geri: D.R.H. Salı Ağus. 03, 2010 11:58 pm | |
| İcon:- Spoiler:
Eklenmek İstenilen: Eski SevgiliKurgu: Son zamanlar da tartışmalarımız iyice artmıştı. Seninle zaman geçirdiğim de artık keyif almıyordum. Önceden hızla akıp giden zaman sanki durmuş gibi oluyordu, kendimi rahat hissetmiyordum. Seninle birlikte olup kendime daha fazla bu işkenceyi yapamazdım. Sorun sende değildi, bende de...Sorun, ruhlarımızdaydı. Aynı binada olmamız hem şans hemde şansızlık, şans çünkü belki arkadaş olabiliriz. Şanszlık ise geçmişte yaşadıklarımızdan.[ uygunsa eğer böyle eklersin, yoksa pm ile daha farklı birşey gönderirim. Sorun değil ^^] | |
|
| |
| Konu: Geri: D.R.H. Çarş. Ağus. 04, 2010 12:17 am | |
| | |
|
| |
J. Seath Hardtman
| Konu: Geri: D.R.H. Çarş. Ağus. 04, 2010 1:05 am | |
| | |
|
| |
Desire Belcourt Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Liena Mesaj Sayısı : 148 Kayıt tarihi : 25/10/09 Yaş : 29 Lakap : Dee the Bee
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Tek Boynuz
| |
| |
| Konu: Geri: D.R.H. Çarş. Ağus. 04, 2010 5:27 am | |
| | |
|
| |
| D.R.H. | |
|