Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapKapı

D.R.H.

4 posters
YazarMesaj
Dean J. Ceremony
Gryffindor V. Sınıf
Gryffindor V. Sınıf
Dean J. Ceremony

Gerçek İsim : Ebru.

D.R.H. Empty
MesajKonu: D.R.H.   D.R.H. Icon_minitimeSalı Ağus. 03, 2010 11:12 pm

D.R.H. Ocicon316D.R.H. Ocicon317D.R.H. Ocicon318D.R.H. Ocicon320D.R.H. Ocicon321
Ad & Soyad: Damon Ray Hardtman
Doğum Tarihi: 24 Nisan
Doğum Yeri: Körl - Almanya
Taraf: Karanlık
Kan Durumu: Safkan
Meslek: Öğrenci
Okul: Hogwarts Cadılık & Büyücülük Okulu
Binası & Sınıf: V. Sınıf, Slytherin

D.R.H. Adam-Brody-adam-brody-9426408-100-100D.R.H. Adam-Brody-adam-brody-9426376-100-100D.R.H. Adam-Brody-adam-brody-9426378-100-100D.R.H. Adam-Brody-adam-brody-9426400-100-100D.R.H. Adam-Brody-adam-brody-8076187-100-100

Kişisel
Pek çok erkek gibi kızlar onun varolma sebebidir. Onlara tam bir pislik gibi davranmaksa en büyük eğlencesi. Ve birde bulanıklarla dalga geçmek vazgeçilmedir. Dikbaşlı oluşu başına pek çok dert açar. Ama Ray bu durumdan pek rahatsız değil. Sinirine hakim olma konusunda pek başarılı değildir. Çevresindekiler onun için pek önem arz etmez. Hırslıdır ve onun aleyhine yapılmış herhangi bir şeyi unutmaz. Kin gütmek kanına işlemiştir. Haşarı ve aksi biri olan Ray içindeki çocuğu çoğu zaman salıverir. İşte bu durumlarda ondan korkmanız gerekir. Dersleri pek umursama da sınıf geçmek için arada bir kitabın kapağını açıp bir kaç şey bakar. İnatçı biridir ama bu inatçılığını geçiremediği kişilerde vardır. Pek sabırlı birisi değildir. Eğlenceyi sever. Muggle dünyasındaki pek çok gece kulübünü bilir ve neredeyse hepsinde sabahlamıştır. Onun içini ikinci şans diye bir şey yoktur. Sinsilikte kanına işlemiştir. Sigara içme ve alkol tüketme gibi dışarıdan kötü alışkanlık olarak adlandırılan bağımlılıkları vardır.

D.R.H. Ocicon323D.R.H. Ocicon324D.R.H. Ocicon319D.R.H. Ocicon325D.R.H. Ocicon322

Yaşamı
24 Nisan günü Körlde dünyaya gözlerini açan Ray soylu ve zengin bir ailenin tek erkek çocuğudur. Aristokratların yetiştiği bu aile Almanya'da saygın bir ailedir. Ve oranın sayılı safkan kökenli ailelerindendir. Her zaman bu aileye lâik biri olmaya çalışan Ray şımartık büyütülmüştür ve parasıyla her şeyi yapabileceğine inanır. Ray iki yaşına girdiğinde Körl'den Londra'ya yerleşen aile orada eski saygınlığını kazanamasa da yinede saygın bir aile olmayı başarmıştır. Ray altı yaşlarındayken babası vefat etmiştir ve Ray'in kendine örnek aldığı kişi olan babasının ölümü Ray'i etkilememiş gibi görünsede dışarıdan o bu acıyı içten içten hep yaşamıştır. Ray, annesi ve büyükbabası yaşamlarına devam etmişlerdir. Bakanlıkta çalışan annesi onun çok değerli olmakla birlikte hayatında tek değer verdiği kadındır.
Dean J. Ceremony
Gryffindor V. Sınıf
Gryffindor V. Sınıf
Dean J. Ceremony

D.R.H. Empty
MesajKonu: Geri: D.R.H.   D.R.H. Icon_minitimeSalı Ağus. 03, 2010 11:21 pm

D.R.H. Low016D.R.H. Low017D.R.H. Low015D.R.H. Low013D.R.H. Low014

İlişkiler

x Her Zaman Yanımda Olduğunu Bildiklerim
x Güvenim Tam Olanlar

x Çocukluk Arkadaşım

x Sadece Arkadaş
x Kanımın Isındıkları
x Sadece İsmen Tanıdıklarım
x Okuldan Arkadaş
x Her Zaman Beni Güldürmeyi Başarıyor

x Yeni Tanıştıklarım

x Gerçekten Aşık Olduğum
x Sevgilim

x İlk Aşkım
x Eski Sevgilim

x Çocukluk Aşkım
x Hoşlanıyorum
x Benden Hoşlanıyor
x Yakışıklı Buluyorum
x Sevimli
x Öylesine Bir Eğlence

x Ölümüne Nefret Ettiklerim
x Öldürülecekler Listemde Olanlar
x Zararsızlar
x Hoşlanmıyorum
x Sevimsiz Bulduklarım
x Başımın Belaları
x Akıl Hocam
x Hayatımda Büyük Bir Yeri Olan Yetişkinler

x Sevdiğim Yetişkinler
x Nötr
x Nefret Ettiğim Yetişkinler
x Saygı Duyduklarım

x Kuzenlerim
x Kardeşim
x Akrabalar
Dean J. Ceremony
Gryffindor V. Sınıf
Gryffindor V. Sınıf
Dean J. Ceremony

D.R.H. Empty
MesajKonu: Geri: D.R.H.   D.R.H. Icon_minitimeSalı Ağus. 03, 2010 11:24 pm

D.R.H. Low006D.R.H. Low005D.R.H. Low007D.R.H. Low001D.R.H. Low002

İlişkiler

Holly B. Winchester
D.R.H. Rachel_Bilson_1_37xD.R.H. Rachel_Bilson_1_45
x Sevgilim x
Hayatımda değer verdiğin ikinci dişi! Tüm kızları sadece bir eğlence aracı olan gören biri olarak ilk defa bir kıza karşı böyle duygular hissedip bu kadar değer verdim. Yaklaşık iki yıl önce dikkatimi çekmeyi mükemmel bir şekilde başardı. İlişkimizin başlarında diğer kızlarla süren kısa ilişkilerimi, hatta kimisiyle tek gecelik olanları dikkate alıp benden ayrılacağı korkusunu bile yaşadım. Dikkatimi çekmeyi başarmamış aynı zamanda beni kendisine aşık etmeyi başarmış. En uzun süren ilişkim 1 ay olduğu için bu iki yıl kendimi aştığımın bir göstergesi de. Arada bir başka kızlara gözüm kaymıyor değil ama gözüm ondan başkasını görmüyor diyebilirim.

Sarah Johnson
D.R.H. 46021282xD.R.H. 10062867
x Eski Sevgilim x
İlişkimizin son günlerinde çok fazla tartışmaya başlamıştık. Artık geçirdiğimiz zaman bizim için eskisi gibi değerli ve eğlenceli değildi. Birbirimize daha fazla zarar vermemek için bitirdiğimiz ilişki bizi biraz daha zora soktu. İkimizde birbirimize hala değer verdiğimiz için arkadaş kaldık. Ama aynı binadayız ve onun yüzüne her baktığımda eski günlerimiz aklıma geliyor.

J. Seath Hardtman
D.R.H. 7-14-07av34xD.R.H. 7-14-07av43
x Kuzen x
Körl'den Londra'ya yerleştiğimizde beri pek görüşemiyorduk. O zaman da birbirimizin varlığından haberdar mıydık orası meşhul. Annelerimiz hep beraber olduğumuzu ve tüm oyuncakları paylaştığımız halde siyah bir oyuncak arabayı paylaşamadığımızı söylerler. Yılda bir ya da iki görüşürdük önceden. Hogwarts'ta aynı binada olmamız ise birbirine bağlı olan biz iki kuzen için bahşedilmiş büyük bir şans.

Spoiler:

En son D. Ray Hardtman tarafından Çarş. Ağus. 04, 2010 12:17 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Mirabella LaPiere
Seherbaz
Seherbaz
Mirabella LaPiere

Gerçek İsim : Büşra.
Lakap : Mirella, Bella.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
D.R.H. Left_bar_bleue94/100D.R.H. Empty_bar_bleue  (94/100)
Patronus: Hüma Kuşu

D.R.H. Empty
MesajKonu: Geri: D.R.H.   D.R.H. Icon_minitimeSalı Ağus. 03, 2010 11:58 pm

İcon:
Spoiler:

Eklenmek İstenilen: Eski Sevgili

Kurgu:
Son zamanlar da tartışmalarımız iyice artmıştı. Seninle zaman geçirdiğim de artık keyif almıyordum. Önceden hızla akıp giden zaman sanki durmuş gibi oluyordu, kendimi rahat hissetmiyordum. Seninle birlikte olup kendime daha fazla bu işkenceyi yapamazdım. Sorun sende değildi, bende de...Sorun, ruhlarımızdaydı. Aynı binada olmamız hem şans hemde şansızlık, şans çünkü belki arkadaş olabiliriz. Şanszlık ise geçmişte yaşadıklarımızdan.

[uygunsa eğer böyle eklersin, yoksa pm ile daha farklı birşey gönderirim. Sorun değil ^^]
Dean J. Ceremony
Gryffindor V. Sınıf
Gryffindor V. Sınıf
Dean J. Ceremony

D.R.H. Empty
MesajKonu: Geri: D.R.H.   D.R.H. Icon_minitimeÇarş. Ağus. 04, 2010 12:17 am

Tamamdır ekledim.
J. Seath Hardtman

J. Seath Hardtman

D.R.H. Empty
MesajKonu: Geri: D.R.H.   D.R.H. Icon_minitimeÇarş. Ağus. 04, 2010 1:05 am

D.R.H. -zac-efron-13098071-100-100D.R.H. -zac-efron-13098068-100-100

Farklı şehirlerde yaşadığımızdan dolayı okula açılana kadar pek fazla görüşmemiştik. Şimdiyse her gün görüşüyoruzr ve aramızdan su sızmıyor. İkisininde ortak yönlerimiz çok olduğundan çok iyi anlaşıyorluz. Razz
Desire Belcourt
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf
Desire Belcourt

Gerçek İsim : Liena
Lakap : Dee the Bee

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
D.R.H. Left_bar_bleue100/100D.R.H. Empty_bar_bleue  (100/100)
Patronus: Tek Boynuz

D.R.H. Empty
MesajKonu: Geri: D.R.H.   D.R.H. Icon_minitimeÇarş. Ağus. 04, 2010 1:35 am

Spoiler:
Guduuu. Ekle beni Very Happy
Gudu, Ray! Büyük ihtimalle Holly'nin hayatında en büyük yere sahip olan insandır Ray. Başta sadece takılmaktan keyif aldığı bir çocukla çıktığına inanıyordu, sanki fazla acele etmişler gibi geliyordu kıza. Çocuğun diğer kız arkadaşlarıyla kısa süren ilişkileri de rahatsızlık veriyordu Holly'ye o ne kadar belli etmese bile. Fakat beklemediği şekilde 2 senedir gayet de mutlu onunla. Çocuğun en uzun süreli kız arkadaşı olmanın verdiği bir güven de taşıyor artık üzerinde... "Diğer eski sevgililer" hiç mi hiç rahatsız edemiyor onu. Ayrıca karşısındaki gence karşı herhangi bir şekilde duygularını saklamaya gerek duymuyor eskisi gibi. Her geçen gün daha rahat hissediyor çocuğun yanında. Bununla birlikte çocuk her seferinde daha da sempatik geliyor kıza...

Ben böyle ekledim Very Happy
Dean J. Ceremony
Gryffindor V. Sınıf
Gryffindor V. Sınıf
Dean J. Ceremony

D.R.H. Empty
MesajKonu: Geri: D.R.H.   D.R.H. Icon_minitimeÇarş. Ağus. 04, 2010 5:27 am

Lejant Güncellendi.

D.R.H.
1 sayfadaki 1 sayfası