Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapKapı

'Eva'line Mélita. ~

4 posters
YazarMesaj
Evaline Mélita Draker

Evaline Mélita Draker

Gerçek İsim : Berşan.
Lakap : Eva.

'Eva'line Mélita. ~  Empty
MesajKonu: 'Eva'line Mélita. ~    'Eva'line Mélita. ~  Icon_minitimePtsi Ağus. 02, 2010 10:05 pm

'Eva'line Mélita. ~  49485064

Ad - Soyad : Evaline Mélita Draker.
    Doğum Tarihi : 7 Temmuz.
    Doğum Yeri : Fransa.
    Burç : Yengeç.
    Meslek : Öğrenci.

-Kişisel Özellikler-

Fazlasıyla ukala. Zekasını hep kötü şeyler için kullanır. Zekası onun en büyük özelliğidir kendisine göre. Başkalarını üzmeyi, onları ezmeyi çok sever. Kötü bir kusurlarını bulunca peşlerini bırakmam ve tehdit eder. Çok çılgın biri, ne yapacağı hiç belli olmaz. Kendi binasındaki küçüklere hep bağır bir şey yapmadıkları halde. İyilerden nefret eder ve her zaman kendine güvenir, hiç bir kusurunun olmadığını düşünür. Her türlü lanete ilgisi vardır, Gryffindor'lularla ile asla görüşmez ve onlara hiç güvenmez. Ama onları tehdit etmek için bazen yanlarında bulunuyor. Ama bunu yanlış anlayan yok en azından. Bu kadar kötü olmasının sebebi geçmişte yaşadığı olaylar. Onun yaptıklarını anlayışla karşılayan çok az kişi var. Çoğu kişi korkusundan onun yanına yaklaşmaz çünkü intikamcı ve hırslı. Çok kişiden nefret eder ama bu sevmediği insanların olduğu anlamına gelmez. Ayrıca acımasız ve hiç anlayışı yok.

'Eva'line Mélita. ~  78640947

-Fiziksel Özellikler-

Sarı renkte omuzlarına uzanan yumuşacık saçları var. Saçları genellikle hep parlar. Bu özelliğinden memnun. Gözleri ise gökyüzü gibi mavi renkte, gözleri hiç neşeli gibi gözükmez. Genellikle bakışları ile insanları rahatsız eder. Boyuna gelince, bu konudan bahsetmek istemiyor çünkü kısa. Ama yine de fiziği çok güzel. Yüzüne bakılınca her zaman hayattan bıkmış bir yüz ifadesi ya da sinsi bir yüz ifadesi görürsünüz.

'Eva'line Mélita. ~  15938385

-Aile Geçmişi-
Düzenlenecek.

En son Evaline Mélita Draker tarafından Salı Ağus. 03, 2010 12:12 am tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi
Evaline Mélita Draker

Evaline Mélita Draker

MesajKonu: Geri: 'Eva'line Mélita. ~    'Eva'line Mélita. ~  Icon_minitimePtsi Ağus. 02, 2010 10:05 pm

İconlar
Spoiler:

Eklenmek için;
İki adet icon:
Kurgu:

En son Evaline Mélita Draker tarafından Salı Ağus. 03, 2010 5:49 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi
Evaline Mélita Draker

Evaline Mélita Draker

MesajKonu: Geri: 'Eva'line Mélita. ~    'Eva'line Mélita. ~  Icon_minitimePtsi Ağus. 02, 2010 10:05 pm

x Her Zaman Yanımda Olduğunu Bildiklerim
    x Güvenim Tam Olanlar
    x Çocukluk Arkadaşım
    x Dost
    x Sadece Arkadaş
    x Kanımın Isındıkları
    x Sadece İsmen Tanıdıklarım
    x Okuldan Arkadaş
    x Her Zaman Beni Güldürmeyi Başarıyor
    x Yeni Tanıştıklarım

x Gerçekten Aşık Olduğum - Sevgilim
    x İlk Aşkım
    x Eski Sevgilim
    x Çocukluk Aşkım
    x Hoşlanıyorum
    x Benden Hoşlanıyor
    x Yakışıklı Buluyorum
    x Sevimli
    x Öylesine Bir Eğlence

x Ölümüne Nefret Ettiklerim
    x Öldürülecekler Listemde Olanlar
    x Zararsızlar
    x Hoşlanmıyorum
    x Sevimsiz Bulduklarım
    x Başımın Belaları

x Akıl Hocam
    x Hayatımda Büyük Bir Yeri Olan Yetişkinler
    x Sevdiğim Yetişkinler
    x Nötr
    x Nefret Ettiğim Yetişkinler
    x Saygı Duyduklarım

x Kuzenlerim
    x Kardeşim
    x Akrabalar

En son Evaline Mélita Draker tarafından Ptsi Ağus. 02, 2010 10:38 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi
Evaline Mélita Draker

Evaline Mélita Draker

MesajKonu: Geri: 'Eva'line Mélita. ~    'Eva'line Mélita. ~  Icon_minitimePtsi Ağus. 02, 2010 10:06 pm

& İlişkiler.

'Eva'line Mélita. ~  LM-leighton-meester-14326695-100-100 'Eva'line Mélita. ~  LM-leighton-meester-14326698-100-100

Marguriette E. Draker
    x Akıl Hocam x Ablam
    Ah, ablam herkesten farklı. Benim için ne kadar değerli olduğunu kimse tahmin edemez. Ailemiz öldüğü için ona daha çok bağlıyım, o benim annem, ablam, dostum, akıl hocam... Kısacası her şeyim.

'Eva'line Mélita. ~  Willa-Holland-willa-holland-12121398-100-100 http://images2.fanpop.com/image/photos/12100000/Willa-Holland-willa-holland-12121405-100-100.jpg" border="0" alt=""/>

Lucianna Claudia Arwell
    x Her Zaman Yanımda Olduğunu Bildiklerim x Güvenim Tam Olanlar
    Lucy benim mükemmel bir dost ve mükemmel bir sırdaş. Onunla her şeyimi paylaşabileceğimi biliyorum, ona olan güvenim sonsuz. Dostluğumuzun sonsuza kadar süreceğine eminiz.

'Eva'line Mélita. ~  71801853 'Eva'line Mélita. ~  69519853

Sarah Johnson
    x Sadece Arkadaş x Kanımın Isındıkları
    Biribirimize benziyoruz. Aynadaki yansıma gibi. Ama belki de bu "yansımanın farklı yanıdır" düşüncesi aklımın ucunda her zaman yer alıyor. İyi anlaştığım bir arkadaş.

'Eva'line Mélita. ~  23299620 'Eva'line Mélita. ~  Xavier3

Edward R. Crownie
    x Eski Sevgilim x Sevimli
    İlişkimizin çok uzun sürmediği doğru aslında. Benim asabi tavırlarım yüzümden. Aslında konuşmuyorda değiliz. Aynı dönemde, aynı binadayız. Bu ayrılığın yeni bir dostluğa da başlangıcı olduğunu düşünüyorum. Ve sevimli olduğu bir gerçek.

En son Evaline Mélita Draker tarafından Salı Ağus. 03, 2010 12:08 am tarihinde değiştirildi, toplamda 14 kere değiştirildi
Louvenia Dorrell
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf

Gerçek İsim : Yağmur.
Lakap : Lora

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
'Eva'line Mélita. ~  Left_bar_bleue95/100'Eva'line Mélita. ~  Empty_bar_bleue  (95/100)
Patronus: Kuğu

MesajKonu: Geri: 'Eva'line Mélita. ~    'Eva'line Mélita. ~  Icon_minitimePtsi Ağus. 02, 2010 11:14 pm

Lucianna Claudia Arwell;

Kurgu: Eva mükemmel bir dost ve mükemmel bir sırdaş. Lucy onunla her şeyini paylaşabileceğini biliyor, ona olan güveni sonsuz. Dostluklarının sonsuza kadar süreceğine emin.

[Lucianna'nın düşünceleri.]
'Eva'line Mélita. ~  Willa-Holland-willa-holland-12121398-100-100'Eva'line Mélita. ~  Willa-Holland-willa-holland-12121405-100-100

Marguriette E. Draker;

Kurgumuz belli.

'Eva'line Mélita. ~  LM-leighton-meester-14326698-100-100'Eva'line Mélita. ~  LM-leighton-meester-14326695-100-100
Mirabella LaPiere
Seherbaz
Seherbaz
Mirabella LaPiere

Gerçek İsim : Büşra.
Lakap : Mirella, Bella.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
'Eva'line Mélita. ~  Left_bar_bleue94/100'Eva'line Mélita. ~  Empty_bar_bleue  (94/100)
Patronus: Hüma Kuşu

MesajKonu: Geri: 'Eva'line Mélita. ~    'Eva'line Mélita. ~  Icon_minitimePtsi Ağus. 02, 2010 11:29 pm

İki adet icon:
Spoiler:

Kurgu:
Her konuda kendine olan güvenin ve kararlığın Sarah'nın ilgisini çekmiştir. Bir Ravenclaw'lı olsan da asla bir Slytherin'liyi aratmayacak özellikle taşıyorsun ona göre. Kararlılığın, dik başlığın ve her zaman kendinden emin oluşun bunlardan sadece bir kaçı... Hırslısın bu bir insanın hayatını değiştirebilecek en önemli şey Sarah'ya göre. İnsan her zaman hayatını adadığı şeyler için mücadele etmelidir. Ama aptal bir şey uğrunaysa savaş başlamadan bitmiş demektir. Fakat senin saçma tutkular uğruna mücedele etmediğine inanıyor. Zeki bir kızsın, bu seçildiğin binadan da belli oluyor, kimi zaman sana baktığın da kendisinin aynada ki yansımasını görmüş gibi oluyor Sarah. Ama her insan farklıdır ve bu da bir yansıma... Bütün bu özelliklerine rağmen, her ne kadar senin neden Slytherin'e seçilmediğine bir türlü anlam veremiyor. Ama belki de bu "yansımanın farklı yanıdır" düşüncesi aklının ucunda her zaman yer alıyor.

Senin ve benim karakter özelliklerimizi karşılaştırdığımızda böyle birşey oluşturdum. Beğenmezsen pm ile hallederiz. ^^
Evaline Mélita Draker

Evaline Mélita Draker

MesajKonu: Geri: 'Eva'line Mélita. ~    'Eva'line Mélita. ~  Icon_minitimePtsi Ağus. 02, 2010 11:29 pm

Ekliyorum, icon ekleyince herkesin lejenta başvurucam. Very Happy

Büşra şu an acil kapatmalıyım meşgulüm seni ekleyemedim, özür dilerim.
Edward R. Crownie

Edward R. Crownie

Lakap : Ed.

MesajKonu: Geri: 'Eva'line Mélita. ~    'Eva'line Mélita. ~  Icon_minitimePtsi Ağus. 02, 2010 11:48 pm

Spoiler:

İlişkimizin çok uzun sürmediği doğru aslında.Bana göre Eva'nın asabi davranışlarından kaynaklanıyor.Aslında konuşmuyorda değiliz.Aynı dönemde, aynı binadayız.Bu ayrılığın yeni bir dostluğa da başlangıcı olduğunu düşünüyorum.

Bu şekilde eklemiştim 'Eva'line Mélita. ~  Icon_razz
Evaline Mélita Draker

Evaline Mélita Draker

MesajKonu: Geri: 'Eva'line Mélita. ~    'Eva'line Mélita. ~  Icon_minitimeSalı Ağus. 03, 2010 12:04 am

Herkesi ekledim. Very Happy
Yerini beğenmeyen varsa pm atabilir.

'Eva'line Mélita. ~
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Evaline.
» Evaline Wright.
» Evaline Hayley Wright