| Ben de arıyorum... || S a r a h | |
|
+7J. Seath Hardtman Laurentine Michelle Stone Evaline Mélita Draker Blinxtine Tatum Berdwell Edward R. Crownie Claudia Bauwens Mirabella LaPiere 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Mirabella LaPiere Seherbaz
Gerçek İsim : Büşra. Mesaj Sayısı : 182 Kayıt tarihi : 02/05/10 Yaş : 32 Lakap : Mirella, Bella.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Hüma Kuşu
| Konu: Ben de arıyorum... || S a r a h Paz Ağus. 01, 2010 3:49 pm | |
| Karakterim pasif yatmasın istedim, şimdiden belirleyim ileride kurgu konusunda kolaylık olur. Karakterin nasıl biri derseniz eğer, bir tık yeter derim. 1-) Dost arıyorum iki kişi olacak. Ravenclaw veya Slytherin olmalıdır. Karakterimle aynı dönem olacak, kız veya erkek fark etmiyor. # Edward R. Crownie# Blinxtine Tatum Berdwell2-) Arkadaş çevresi; genelde bu kişilerle tanılacak, yine Ravenclaw veya Slytherin. Ama karanlık taraftan bambaşka bir karakter benimkisi diyorsanız olabilir. =D# Evaline Mélita Draker# J. Seath Hardtman# Violet Lynn Punchester# Krystal M. Lutterz3-) Kafa Dengi; işte en sevdiğim kısım... Karakterim gibi delidolu eğlenceyi seven ve ortalığı karıştıracak birkaç kişi lazım birde.# Lucianna Claudia Arwell# Blacken Wæhler# Carmella April Quency # Krystal M. Lutterz4-) Yatakhane arkadaşı; bunda şöyle birşey var ki, bu kişilerden biri ile yanlız hiç iyi anlaşmayacak bizim Sarah. Fakat sonradan çıkarları doğrultusunda birbirlerinden yardım alacaklar birbirlerini en iyi arkadaşı olacak. # Laurentine Michelle Stone5-) Sevdiğim büyükler; okulda ve okul dışında sevdiğim her zaman yanımda olan kişiler.# Marguriette E. Draker6-) İlişkiler; aşka inanan biri değildir bizim Sarah, demiştik ya hani demediysek ta şimdi diyorum; değişken ruhlu biri diye... Ondan öylesine takılır, ama onu değiştirebilecek birisi çıkarsa belki olabilir.
En son Sarah Johnson tarafından Perş. Ağus. 26, 2010 7:13 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 7 kere değiştirildi | |
|
| |
Claudia Bauwens Sihir Bakanı Yardımcısı
Gerçek İsim : Yağmur Mesaj Sayısı : 261 Kayıt tarihi : 25/01/10 Lakap : Ess.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (95/100) Patronus:
| Konu: Geri: Ben de arıyorum... || S a r a h Paz Ağus. 01, 2010 3:57 pm | |
| Sevdiğin büyükler olabilir. Kafa Dengine de Lucianna Claudia Arwell'i ekleyebilirsin. | |
|
| |
Edward R. Crownie
| Konu: Geri: Ben de arıyorum... || S a r a h Paz Ağus. 01, 2010 4:00 pm | |
| | |
|
| |
Gerçek İsim : Büşra. Mesaj Sayısı : 182 Kayıt tarihi : 02/05/10 Yaş : 32 Lakap : Mirella, Bella.
| Konu: Geri: Ben de arıyorum... || S a r a h Paz Ağus. 01, 2010 4:18 pm | |
| | |
|
| |
Blinxtine Tatum Berdwell
Gerçek İsim : Tılsım. Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 30/07/10 Yaş : 31 Lakap : Tinx.
| Konu: Geri: Ben de arıyorum... || S a r a h Ptsi Ağus. 02, 2010 9:02 pm | |
| Dost olsunlar Blinxtine'le. Slytherin'ler aynı dönemler falan. Kurgu bulalım RP yapalım hatta. | |
|
| |
| |
| |
Evaline Mélita Draker
Gerçek İsim : Berşan. Mesaj Sayısı : 161 Kayıt tarihi : 18/04/10 Yaş : 26 Lakap : Eva.
| Konu: Geri: Ben de arıyorum... || S a r a h Salı Ağus. 03, 2010 12:15 am | |
| Arkadaş çevresi olabilir. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ben de arıyorum... || S a r a h Salı Ağus. 03, 2010 12:28 am | |
| | |
|
| |
Laurentine Michelle Stone
Gerçek İsim : Nesrin Mesaj Sayısı : 10 Kayıt tarihi : 31/07/10
| Konu: Geri: Ben de arıyorum... || S a r a h Salı Ağus. 03, 2010 1:05 am | |
| Yatakhane arkadaşı olabilirim | |
|
| |
| |
| |
J. Seath Hardtman
| Konu: Geri: Ben de arıyorum... || S a r a h Çarş. Ağus. 04, 2010 1:22 am | |
| 2-) Arkadaş çevresi; genelde bu kişilerle tanılacak, yine Ravenclaw veya Slytherin. Ama karanlık taraftan bambaşka bir karakter benimkisi diyorsanız olabilir. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Ben de arıyorum... || S a r a h Çarş. Ağus. 04, 2010 1:33 am | |
| | |
|
| |
Robert Jason McSteens
Gerçek İsim : Beycan Mesaj Sayısı : 116 Kayıt tarihi : 17/01/10 Lakap : Jeys, Jey, Rob -R -J
| |
| |
| Konu: Geri: Ben de arıyorum... || S a r a h Çarş. Ağus. 04, 2010 3:58 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ben de arıyorum... || S a r a h Çarş. Ağus. 11, 2010 7:57 pm | |
| - Evaline Mélita Draker demiş ki:
- Arkadaş çevresi olabilir.
|
|
| |
Leone M. Lutterz
Gerçek İsim : Su. Mesaj Sayısı : 494 Kayıt tarihi : 18/08/10 Lakap : Samimiyete göre değişir.
| Konu: Geri: Ben de arıyorum... || S a r a h Çarş. Ağus. 18, 2010 10:15 pm | |
| - Spoiler:
~Ailesinin güce olan düşkünlüğü sebebiyle sevgiden yoksun büyümüş ve bu yüzden hırçınlaşmıştır. Her istediğini elde etmek için herşeyini ortaya serer. Kartlarını hep gizli oynar ve çoğu zaman saman altından su yürütmekle suçlanır. Küçük yaşta bir Muggla'ın saldırısına uğradığı için tüm Muggla'lardan nefret eder. Ailesine sadakat ile bağlıdır. Ama bu sadakat kendi çıkarları doğrultusunda güçlenir. Başına buyruk tavırları saygısızlık olarak yorumlansa da aslında özgürlüğünü yaşamaktadır. İnsanları samimiyetine inandırıp işlerini yaptırmayı sever. Eğlenceye düşkündür. Uğradığı saldırıyı atlattığını düşünse de erkekleri kullanarak ve canlarını yakarak intikam aldığı düşünülmektedir. Bu konuda cinsiyet yada yaşı önemsemez. Sadece arzularını tatmin etmek ister.
Anlaşabiliriz diye düşünüyorum (: | |
|
| |
Kristen Stewart
Gerçek İsim : Lynn Mesaj Sayısı : 547 Kayıt tarihi : 16/08/10 Yaş : 31 Lakap : Hel,Helly,Elly,Elena,Vio,Lena,Queen H.
| |
| |
| |
| |
Luxa Whittemore The Harlequin Çalışanı
Gerçek İsim : Ayşegül Mesaj Sayısı : 325 Kayıt tarihi : 23/08/10
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Kuğu
| |
| |
| Ben de arıyorum... || S a r a h | |
|