Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapKapı

HollyBlair ~

+6
Aaron C. Bishop
Nina Elena Wonderwood
Dean J. Ceremony
Crystal Holly Walker
Louvenia Dorrell
Desire Belcourt
10 posters
YazarMesaj
Desire Belcourt
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf
Desire Belcourt

Gerçek İsim : Liena
Lakap : Dee the Bee

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
HollyBlair ~ Left_bar_bleue100/100HollyBlair ~ Empty_bar_bleue  (100/100)
Patronus: Tek Boynuz

HollyBlair ~ Empty
MesajKonu: HollyBlair ~   HollyBlair ~ Icon_minitimeÇarş. Tem. 28, 2010 3:33 am

HollyBlair ~ 012iv

Cehennemde Bir Mevsim
    # Holly Blair Winchester… Güçlü ve asil bir genç kızın gizli birkaç hatıra içinde kaybolmuş benliğine merhaba deyin. Sadece 15 yaşında; hırslı, güzel, çekici ve kötü. İçinde beklenmeyecek bir karanlık ve nefret taşıyan ama bunu o alaycı ifadesinin altında gizleyen muhteşem bir insan Blair… Hatta belki daha da fazlası o. Kimsenin kendinden beklemeyeceği kadar kindar, içten içe lider ruhlu bir kız. Fakat ne yazık ki “pek” arkadaş canlısı sayılmaz. Buna rağmen kendi çevresinde sevilir; nede olsa kendini sevecek insanları çevresinde toplayacak kadar zekidir.

# Annesi gibi Fransa'da doğdu. Allyson Beliancé Winchester’a büyükbabası II. Thomas F. Beliancé’den miras kalan dev malikânede, Paris’te yaşadılar 6 sene. Blair’in altıncı doğum gününden on gün sonra Allyson Winchester bir yangın sonucu vefat etti. Yangının sebebi Blair’in babası Johnathan’ın dikkatsizliğiydi tamamen. Adam içtiği sigaranın izmaritini söndürmeyi unutmuştu. Odasındaki kâğıtların tutuşmasıyla önce J.C’nin çalışma odası alev aldı. Ardından yangın ilerledi ve yavaş yavaş odada uyuyan Allyson’a kadar ulaştı… Gerisi meçhul.

# Winchesterların soyu New Amsterdam’a (Eski New York’a) dayanır. Allyson’un vefatının ardından J.C Winchester kızını alarak New York’a döndü. NY’daki az büyücülerden olmak Blair için zordu fakat kendi çapında bir çevresi vardı… Eski arkadaşlarından çoğu ile yakındı ve babasının yardımıyla büyü konusunda yaşıtlarından daha başarılıydı. Gayet güzel bir hayat yaşıyordu ve halinden gerçekten mutluydu.

# Fazla soğukkanlıdır aslında. Gerçekten gerektiğinden fazla hem de… O kadar ki; güzel annesinin, melek yüreği babası yüzünden o yangın içinde yanarken bile bir damla yaş dökemedi. Fakat hep nefret etti babasından. O adam Blair daha 8 yaşındayken başka bir kadınla evlendi. Kadının 5 yaşındaki ucube veleti artık onların evini paylaşıyordu. Budala! Yersiz bir çocuktu… Akıldan yoksun ve tamamen yapmacıktı. Annesi gibi…

# En iyi özelliği kendinden asla şüphe etmemesidir ona sorsanız. Güçlü bir yapısı olduğunu savunur ve sorunlara karşı çabuk yenilmez… Şey, aslında hiç yenilmez bile diyebilirsiniz. Derslerinde başarılıdır ve kendisiyle övünmekten çok hoşlanır. Açıkçası haksız sayılmaz. Mükemmeliyetçidir ve ne yazık ki hiçbir şeyi kolay kolay beğenmez. Kendi dışında elbette…

# Saygılı ve oturaklıdır. Arkadaşlarına karşı düşkündür ve sır saklamaktan hoşlanmaz. “Bana bir sır ver bende sana benimkini söyleyeyim” muhabbetinden tiksinir ve kimsenin özeliyle ilgilenmez aynı şekilde kendi hayatına da saygı duyulmasını bekler.
"Beni benden daha iyi kimse tanıyamaz..."

Kişiliğim
Sakin ve oturaklı bir yapım vardır... Kimseyi dinlemem genellikle kendi doğrularımı oluştururum... Çoğu zaman insanların beni dinlememeleri yüzünden bile çileden çıkabilirim. Bazen kimsenin benden beklemediği bir anda patlarım ve kin kusarım. Bu sebeple beni tanıyan kimse üzerime gelmeyi sevmez. Arkadaşlarıma gerçekten çok değer veririm. Sır tutamam. Aslında... Sır tutmayı istemem genelde. Belkide hepsi bundan kaynaklanıyordur. Bilemiyorum... Belirli bir hayat felsefem yoktur. İşime karışan cezasını ağır çeker... Kendimden büyüklerle takılmak gibi bir alışkanlığım yoktur. Aslında tam olarak bu sebeple kendimden küçüklerle de takılmam... Onlarında kendilerinden büyükler ile takılma tutkusu genellikle beni güldürüyor.
Dış Görünüşüm
Kendimi güzel bulduğumu belirtmeliyim şimdiden. Ben çirkin miyim diye kendi kendini paralayan o kızlardan değilim. Aynalarla aram gayet iyidir hatta. Saçlarım da gözlerim de kahverengidir. Dudaklarımı ve yanaklarımı beğenirim aslında. Dolgun ve kırmızı dudaklarım var ve bu görüntümü tamamen tamamlıyor. Boyum biraz kısa ama kesinlikle cüce de değilim... Kilomdan memnunum ama çevremdekiler biraz daha kilo almam gerektiği kanısında. Saçma! Saçlarım çok düz. Yani... Sürekli fönlü gibi. Bazen bundan nefret ettiğimi düşündüğüm de oluyor elbette. Bu sebeble saçımın modeliyle sürekli oynarım... Aynanın karşısına geçtiğimde o ufacık model değişimi yüzünden yeni bir ben görmek hoşuma gidiyor.

En son Holly B. Winchester tarafından Çarş. Ağus. 04, 2010 3:33 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Desire Belcourt
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf
Desire Belcourt

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

HollyBlair ~ Empty
MesajKonu: Geri: HollyBlair ~   HollyBlair ~ Icon_minitimeÇarş. Tem. 28, 2010 3:51 am

İconlar
Spoiler:

En son Holly B. Winchester tarafından Çarş. Tem. 28, 2010 4:47 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Desire Belcourt
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf
Desire Belcourt

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

HollyBlair ~ Empty
MesajKonu: Geri: HollyBlair ~   HollyBlair ~ Icon_minitimeÇarş. Tem. 28, 2010 4:13 am

İlişkiler

x Her Zaman Yanımda Olduğunu Bildiklerim
x Güvenim Tam Olanlar
x Çocukluk Arkadaşım
x Sadece Arkadaş
x Kanımın Isındıkları
x Sadece İsmen Tanıdıklarım

x Okuldan Arkadaş
x Her Zaman Beni Güldürmeyi Başarıyor

x Yeni Tanıştıklarım

x Gerçekten Aşık Olduğum
x Sevgilim
x İlk Aşkım
x Eski Sevgilim

x Çocukluk Aşkım
x Hoşlanıyorum
x Benden Hoşlanıyor
x Yakışıklı Buluyorum
x Sevimli
x Öylesine Bir Eğlence

x Ölümüne Nefret Ettiklerim
x Öldürülecekler Listemde Olanlar
x Zararsızlar

x Hoşlanmıyorum
x Sevimsiz Bulduklarım
x Başımın Belaları
x Akıl Hocam
x Hayatımda Büyük Bir Yeri Olan Yetişkinler

x Sevdiğim Yetişkinler
x Nötr
x Nefret Ettiğim Yetişkinler
x Saygı Duyduklarım

x Kuzenlerim
x Kardeşim
x Akrabalar
Desire Belcourt
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf
Desire Belcourt

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

HollyBlair ~ Empty
MesajKonu: Geri: HollyBlair ~   HollyBlair ~ Icon_minitimeÇarş. Tem. 28, 2010 4:18 am

İlişkiler

x Her Zaman Yanımda Olduğunu Bildiklerim x
x Güvenim Tam Olanlar x
HollyBlair ~ Willa-Holland-willa-holland-12121436-100-100 HollyBlair ~ Willa-Holland-willa-holland-12121428-100-100
Lucianna Claudia A
rwell
Gerçek bir arkadaş sizi asla yarı yolda bırakmaz. Holly'ye sorsanız Claudia asla sizi sırtınızdan bıçaklamaz, ki bu muhameleyi herkese karşı takındığına da kesinlikle inanmaz. Yinede tanıştıkları ilk günden itibaren en yakın arkadaşlarından olmuştur C. Sır paylaşma muhabbetinden nefret etsede her türlü sıkıntısını dökebileceğini de bilir arkadaşına. Onun karşısında rahatça gerçek kişiliğini ortaya koyabilir. Çünkü bilir Claudia'nın da kendi yanında kendisi gibi davrandığını...

x Güvenim Tam Olanlar x
x Dost x
HollyBlair ~ 2q8vmae HollyBlair ~ 10wv9q9
Crysal Holly W
alker
Okulun ilk günü, bundan dört sene önce seçmen şapkanın yanına doğru ilerlerken Crystal'in ayağına takılarak sendeleyen Blair karşısındaki kızın bunu kasten yaptığını düşündüğünden hafif bir sinir duymuştu Crystal'e. Sonra bir süre birbirlerinden hiç hoşlanmadılar falan... Aralarındaki her şeyin asıl sebebi karşılıklı bir "tavırlarından nefret ediyorum muhabbeti"ydi düşününce ama ikisi de tavırları açısından birbirlerinin aynıydı aslında. Şimdi ise, ikisininde de konuşarak anlaşmalarının gerektiğini -birazcık geç de olsa- anlamaları sayesinde gerçekten iyi anlaşıyorlar... Crys onun kendini herkesden soyulamasına karşı olan dostu bir yerde. Hata Blair'in sayılı arkadaş çevresinde gerçekten değerli olanlarından bir diğeri.

x Her Zaman Yanımda Olduğunu Bildiklerim x
x Dost x
HollyBlair ~ Mosh_018_0 HollyBlair ~ Mosh_024_0
Leone Mirabelle Lutterz
Ah Leone... Bu kıza tapıyor bile diyebiliriz Holly için. Okulda adı çıkmışlardan olsa da aslında o kadar kötü biri olmadığını -belki sadece kendi arkadaşlarına karşı kötü olmadığını, ama olsun- biliyor. Tavırları egosu, kendi varlığını tatmin edebilmek için ilgiye bağımlılığı Blair'e çok uzak özellikler olsada Leone'ye kalsa içinde biryerlerde B de onun gibi aslında. Erkeklere karşı tutumu yüzünden Blair; çoğu zaman arkadaşından ikazlar alıyor fakat umursamıyor... Crystal gibi L de onu özünden döndürmek gibi bir hayalle yanıp tutuşsada, O onun en iyi arkadaşlarından.

x Nötr x
x Basit Bir Sempati Beslediklerim x
HollyBlair ~ C9cb209e HollyBlair ~ 3b5fe891
Nerissa Aquamarine Odysseia
Nerissa'yı fazla tanıdığı söylenemez Blair'in. Okulda tanıştılar yanlızca, Crystal ile iyi geçiniyor ve onların döneminden bir Ravenclaw'lı... İlk diyalogları iki sene önce kütüphanede gerçekleşti zaten. O günden beri ara sıra birbirlerine çalışmalarda yardım ederler. Sevimli bir kız. Blair'e kalsa arkadaş olabilirler fakat Leone ile kanlı bıçaklı düşmanlar ve Nerissa ile bu tip bir dostluk L'in gözüne pek hoş görünemez haliyle...

x Hoşlanmadıklarım x
x
Rakip x
HollyBlair ~ 48126874 HollyBlair ~ 77805281

Aphrodis Audrey Phyllis
Kurgu eklenecek.

x Sevgilim x
x
Gerçekten Hoşlanıyorum x

HollyBlair ~ Ocicon325 HollyBlair ~ Ocicon322
Damon Ray Hardtman
Gudu, Ray! Büyük ihtimalle Holly'nin hayatında en büyük yere sahip olan insandır Ray. Başta sadece takılmaktan keyif aldığı bir çocukla çıktığına inanıyordu, sanki fazla acele etmişler gibi geliyordu kıza. Çocuğun diğer kız arkadaşlarıyla kısa süren ilişkileri de rahatsızlık veriyordu Holly'ye o ne kadar belli etmese bile. Fakat beklemediği şekilde 2 senedir gayet de mutlu onunla. Çocuğun en uzun süreli kız arkadaşı olmanın verdiği bir güven de taşıyor artık üzerinde... "Diğer eski sevgililer" hiç mi hiç rahatsız edemiyor onu. Ayrıca karşısındaki gence karşı herhangi bir şekilde duygularını saklamaya gerek duymuyor eskisi gibi. Her geçen gün daha rahat hissediyor çocuğun yanında. Bununla birlikte çocuk her seferinde daha da sempatik geliyor kıza...

x Yakışıklı Buluyorum x
HollyBlair ~ 4qmypk HollyBlair ~ Dcy45c
Aaron Christopher
Bishop
Eğer Blair özellikle çevresini oluşturan yaşıtlarına biraz daha benzeseydi bu çocuğa "gerçekten fazla" ilgi duyan kızlar kervanına çoktan katılmıştı. Neyseki oturaklı ve bu sayede karşısındaki pisliği görebiliyor. Ne kadar onlardan biriyle çıkıyor da olsa ergenlikte karşı cinse fazla büyük ilgi duyan çocuklar çok rahatsızlık veriyor kıza... Eh yine de karşısındaki çocuk bu kadar yakışıklı olunca; evet, açık kapı bırakıyor denebilir. Ne nefret ediyor nede tapıyor Aaron'a ama öyle başkaları gibi kendini çocuğun kollarına bırakacak da değil elbette...

x Saygı Duyduklarım x
x İdol x
HollyBlair ~ 041 HollyBlair ~ 045
Catherine Aida Swain
Tavırları, soğuk kanlılığı ve öğrencilerine tarşı tutumuyla Blair Bayan Swain'in gerçekten mükemmel olduğu görüşünde... Tıpkı annesi ve daha genç olan teyzesinin bir karışımı Catherine Swain. Üzerinde taşıdığı Fransız asaleti uzaktan bile belli oluyor profesörün. Genellikle "eğitimle ilgilenen yetişkinleri" itici bulsada Blair, Bayan Swain herşeyden öte bir idol onun için.

Spoiler:

En son Holly B. Winchester tarafından Çarş. Eyl. 29, 2010 1:36 am tarihinde değiştirildi, toplamda 9 kere değiştirildi
Louvenia Dorrell
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf

Gerçek İsim : Yağmur.
Lakap : Lora

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
HollyBlair ~ Left_bar_bleue95/100HollyBlair ~ Empty_bar_bleue  (95/100)
Patronus: Kuğu

HollyBlair ~ Empty
MesajKonu: Geri: HollyBlair ~   HollyBlair ~ Icon_minitimeÇarş. Tem. 28, 2010 4:55 am

Tanıştıkları günden beri en yakın arkadaşlarından biri olmuştur Holly, Claudia onun yanındayken tamamen kendisi gibi davranabiliyordur. İkisininde benzer özelliklerinin olması arkadaşlıklarını daha da güçlendiriyor. (Bu Claudia'nın düşünceleri)

HollyBlair ~ Willa-Holland-willa-holland-12121436-100-100HollyBlair ~ Willa-Holland-willa-holland-12121428-100-100
Desire Belcourt
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf
Desire Belcourt

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

HollyBlair ~ Empty
MesajKonu: Geri: HollyBlair ~   HollyBlair ~ Icon_minitimeÇarş. Tem. 28, 2010 6:17 am

Güncellendi.
Değiştirmemi istediğin noktaları belirt düzenleyeyim ben... ^^
Crystal Holly Walker
Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Crystal Holly Walker

Gerçek İsim : Ebru

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Patronus: Kraken

HollyBlair ~ Empty
MesajKonu: Geri: HollyBlair ~   HollyBlair ~ Icon_minitimePerş. Tem. 29, 2010 9:27 pm

Iconlar
Spoiler:

Eklenmek istediğiniz yer : Sen seçersin onu kurguya göre. =D
Kurgu:
Evet kendisini biraz dış ortamda soyutlamış, pek arkadaşı olmayan belki de biraz asabi birisi olabilirsin ama sevdiğim birisisin. Seninle tanışmamız pek parlak bir şekilde başlamamış olsa da sonraları zevklerimiz aynı olduğunu ve pek çok ortak noktamızın olması seninle arkadaş hatta dost olmamı sağladı. Adaş olmamız da cabası tabii... Çoğu kişi tarafından gizemli birisi olarak görülsende ben senin gerçekte nasıl bir kız olduğunu biliyorum. İyi ki varsın Holly!

Beni seni lejanta eklemiş olduğum kurgumsu yazım budur. =D
Desire Belcourt
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf
Desire Belcourt

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

HollyBlair ~ Empty
MesajKonu: Geri: HollyBlair ~   HollyBlair ~ Icon_minitimeCuma Tem. 30, 2010 5:22 pm

Ebs tamamdır ekledim.

Büyük ihtimalle beğenmeyeceksin... HollyBlair ~ 803374
Sevmediğin yerleri söylersin bana düzenleriz.
Dean J. Ceremony
Gryffindor V. Sınıf
Gryffindor V. Sınıf
Dean J. Ceremony

Gerçek İsim : Ebru.

HollyBlair ~ Empty
MesajKonu: Geri: HollyBlair ~   HollyBlair ~ Icon_minitimeÇarş. Ağus. 04, 2010 12:54 am

Spoiler:

Bundan tam 2 yıl önce başladı ilişkimiz. Çok yabancıydık birbirimize. Aynı binadaydık ama sen için kapanık olduğun için seninle ilgili pek bir şey bilmiyordum. Kendini sır gibi saklaman çekmişti beni. Mükemmel güzelliğinle birlikte sırlarla dolu oluşun seninle ilgilenmeme yol açtı. Sen benimle ilgilenmiyor gibi gösteriyordun buda sana daha fazla bağlanmamı sağlıyordu. Sonra birbirimize açıldık ve 2 yıldır süren bir ilişkimiz. vesaire vesaire.

Allah ayırmasın. Razz Very Happy
Desire Belcourt
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf
Desire Belcourt

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

HollyBlair ~ Empty
MesajKonu: Geri: HollyBlair ~   HollyBlair ~ Icon_minitimeÇarş. Ağus. 04, 2010 1:37 am

asdfghjkl ayırmasın. Very Happy Very Happy
Guduu, ekledim. Razz
Nina Elena Wonderwood

Nina Elena Wonderwood

Gerçek İsim : ~Mina~
Lakap : Nins,Nina,Elena,Ells

HollyBlair ~ Empty
MesajKonu: Geri: HollyBlair ~   HollyBlair ~ Icon_minitimePtsi Ağus. 09, 2010 4:59 am

Eklenmek istediğim yer:Çocukluk arkadaşı...
Kurgu:Holly'i çok küçük yaştan beri tanırım..Uzun bir arkadaşlığımız var zaman zaman çok tartışırız ama o benim birtanecik Holly'imdir herzaman...Onun arkadaşı olmak isteyen çoktu tıpkı benim gibi ama biz Holly ile tamamen zıt kutupların çekimi gibi tanışmıştık karakterlerimiz birbirine tümüyle kesinlikle zıt ama biz anaokulundan beri tanışmamızın getirdiği samimiyetle bugüne kadar dost olarak geldik..

İcon:
HollyBlair ~ Nina3 HollyBlair ~ 598f5046
Desire Belcourt
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf
Desire Belcourt

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

HollyBlair ~ Empty
MesajKonu: Geri: HollyBlair ~   HollyBlair ~ Icon_minitimeSalı Ağus. 10, 2010 11:12 pm

Kurgun karakterime falan pek uymuyor... Değiştirmeni rica ediyorum ^^
Aaron C. Bishop
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Aaron C. Bishop

Gerçek İsim : HuB#3

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Patronus: Anka Kuşu

HollyBlair ~ Empty
MesajKonu: Geri: HollyBlair ~   HollyBlair ~ Icon_minitimePaz Ağus. 22, 2010 12:58 am

Okulda tek el atmadığım kişi sen kaldın Blair. Bu beni gerçekten üzüyor. Çok çekici bulmamın yanı sıra seninle olma arzusu beni içten içe tüketiyor. Tek gecelik ilişki uzmanı ben, seninle birlikte olmak için her yolu deneyeceğim.

x Öylesine Bir Eğlence

HollyBlair ~ 4qmypkHollyBlair ~ Dcy45cHollyBlair ~ 95x6h3

En son Aaron C. Bishop tarafından Ptsi Ağus. 23, 2010 11:38 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Desire Belcourt
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf
Desire Belcourt

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

HollyBlair ~ Empty
MesajKonu: Geri: HollyBlair ~   HollyBlair ~ Icon_minitimePtsi Ağus. 23, 2010 4:21 am

Olmadı yazamadım galiba. HollyBlair ~ Icon_scratch

Neyse beğenmediğin bir yer varsa değiştiririm ^^
Catherine Aida Swain
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Catherine Aida Swain

Gerçek İsim : bilen bilir
Lakap : Cath.,Cat.,Cathy,Ida -yeter mi???-

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
HollyBlair ~ Left_bar_bleue91/100HollyBlair ~ Empty_bar_bleue  (91/100)
Patronus: Yılan

HollyBlair ~ Empty
MesajKonu: Geri: HollyBlair ~   HollyBlair ~ Icon_minitimePtsi Ağus. 23, 2010 6:48 pm

İconlar:
Spoiler:
Hakkındaki düşünceler lejantımda var...
Desire Belcourt
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf
Desire Belcourt

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

HollyBlair ~ Empty
MesajKonu: Geri: HollyBlair ~   HollyBlair ~ Icon_minitimePerş. Ağus. 26, 2010 9:10 pm

Güncellendi. ^^
Leone M. Lutterz

Leone M. Lutterz

Gerçek İsim : Su.
Lakap : Samimiyete göre değişir.

HollyBlair ~ Empty
MesajKonu: Geri: HollyBlair ~   HollyBlair ~ Icon_minitimeSalı Eyl. 07, 2010 10:32 pm

Krystal M. Lutterz

Bende bu şekilde eklisin:
Spoiler:

İcons:
Spoiler:
Aphrodis Audrey Phyllis
Aphrodis Audrey Phyllis

Gerçek İsim : Çisem
Lakap : Aph, -A

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Patronus:

HollyBlair ~ Empty
MesajKonu: Geri: HollyBlair ~   HollyBlair ~ Icon_minitimeÇarş. Eyl. 08, 2010 7:46 pm

Iconlar
Spoiler:

Kurgu;

Karakterlerimiz fazla benziyor. Pek iyi anlaşabileceğimizi sanmıyorum yani. Çekişme ve kavga eksik olmaz sanırım aramızdan.
Giselle Lémieux
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Giselle Lémieux

Gerçek İsim : Ayşegül.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
HollyBlair ~ Left_bar_bleue94/100HollyBlair ~ Empty_bar_bleue  (94/100)
Patronus: Kerberos

HollyBlair ~ Empty
MesajKonu: Geri: HollyBlair ~   HollyBlair ~ Icon_minitimePerş. Eyl. 09, 2010 4:28 am

Spoiler:

Okuldan tanışıyoruz , bir kaç kere ders konusunda yardımlaştık. İyi geçiniyoruz , şimdilik bir problem yok. (:
Desire Belcourt
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf
Desire Belcourt

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

HollyBlair ~ Empty
MesajKonu: Geri: HollyBlair ~   HollyBlair ~ Icon_minitimeÇarş. Eyl. 29, 2010 1:37 am

Lejant güncellendi ^^

Audrey Phyllis - Kurguyu birdaha ki girişimde yazacağım şimdi aklıma birşey gelmedi yazacak...

HollyBlair ~
1 sayfadaki 1 sayfası