E. C. Olivia Myers
Gerçek İsim : Su- Mesaj Sayısı : 112 Kayıt tarihi : 20/02/10 Yaş : 29 Lakap : Elizh, Beth, Betty, Cath, Ryne, Ollie.
| Konu: # o l i v i a m y e r s Perş. Tem. 22, 2010 1:39 am | |
| ElizabethCatherineOliviaMyers
Adım: Elizabeth Catherine Olivia Soyadım: Myers Uyruğum: Rus anne / Rus Baba Doğum Yerim: Moskova / Rusya Doğum Tarihim: 15.06.90 Mesleğim: Biçim Değiştirme Profesörü Hayalim: Miami'deki evimde, sevdiğim adamla gayet mutlu bir şekilde uzun ve güzel bir gün geçirmek. Özel Yeteneğim: Daha Yok
- Çocukluğum -
Oldukça haşin, hareketli, eğlenmeyi seven bir çocukluğum vardı. Anne ve babam; Jennifer&Christoph Myers benimle ilgili hep güzel eğlenceli anılarını anlatırlardı. Yazlarımı Seattle'daki evimizde, kışlarımı ise İngilterede ormanın içindeki büyük evimizde geçirirdim. Hep güzel oyuncaklarım, kıyafetlerim ve birinci sınıf arkadaşlar edinmiştim. Ama yetmek bilmemişti. Hep bir adım daha ilerisini hedeflemiş ve elde etmiştim. Edindiğim tecrübelere pek aldırmadan aynı hataları tekrar tekrar yapmış ve sonunda birçok konuda iyileşmiştim. Tabii ki, 17 yaşında annemin akciğer kanserinden kaybedişim beni büyük bir şekilde yaralamıştı. 3 sene ardından kaybettiğim babam ise son noktayı koymuş, beni tam anlamıyla yalnızlığa itmişti.
- Kişiliğim -
Çok dışa vuruk, eğlenmeyi seven, lafını esirgemeyen bir kişiliğe sahibim. Birde çok yoğun bir tutku yaydığım söylenir. Birinin gözlerina bakarken ona dünyanın en güzel kadını ya da erkeği olduğunu hissettirebiliyorum. Tanrı vergisi elbette. Annem Jennifer tam bir veelaydı. Ondan geçen bir özellik olduğu kanısındayım. Herkesi kolay kolay yanımda tutmam. Bir kere güvenim sarsılırsa çabuk affetmem.
- Fiziksel Özelliklerim -
Sarı renkli omuzlarımı okşayan, yumuşacık ve gür saçlarım vardır. Yüzümü çevrelerler. Onlarla uğraşmak zor olsa bile saçlarımı seviyorum. Beni daha zayıf ve daha sempatik gösteriyorlar sanki. Gözlerimle de uyumlular. Gözlerim demişken... Gözlerimin rengi çok değişiyor. Güneş ışığı altında koyu mavi oluyorlar. Fakat normalde gözlerim şafak vaktinden hemen sonra açığa çıkan bir unutmabeni mavisi tonuyla aynı rengi taşıyorlar. Onları çevreleyen kuzgun karası kirpiklerim ise oldukça uzun. Hatta rimel sürdüğümde kaşıma değiyorlar. Kirpiklerim çok dikkat çekiyor. Yanaklarım ise zayıf ve etsiz. Elmacık kemiklerim belirgin. Yanaklarımdan hoşlanmıyorum ama gözlerimi çok seviyorum. İnce,dolgun ve renksiz dudaklarım var. Uzun boyluyum ve zayıfım. Kemiklerim büyümeyi durdurduğunda boyum 1.70'i geçiyordu sanırım. Görünüşümün insanlarda her an fırlayıp 'hadi eğlenelim' tarzı bir izlenim bıraktığını söylüyorlar. x X x Icon Cenneti x X x
.......
En son E. C. Olivia Myers tarafından Cuma Tem. 23, 2010 1:49 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
E. C. Olivia Myers
Gerçek İsim : Su- Mesaj Sayısı : 112 Kayıt tarihi : 20/02/10 Yaş : 29 Lakap : Elizh, Beth, Betty, Cath, Ryne, Ollie.
| Konu: Geri: # o l i v i a m y e r s Perş. Tem. 22, 2010 1:40 am | |
| İlişkiler
SONSUZA DEK ARKADAŞ ÇOCUKLUK ARKADAŞI YAKIN ARKADAŞ SIRDAŞ SUÇ ORTAĞI YAKIN ARKADAŞ YENİ ARKADAŞ ARKADAŞ TANIDIK ARKADAŞIN ARKADAŞI SADECE BİR İSİM
ÖLÜMCÜL DERECEDE DÜŞMAN BÜYÜK NEFRET DUYULANLAR NEFRET EDİLENLER REKABET EDİLENLER ESKİ ARKADAŞ NÖTR İLGİSİZLİK SIKINTI DUYDUKLARIM BİRLİK OLUNABİLECEKLER
GERÇEK AŞK HOŞLANILANLAR BEĞENİLENLER ESKİ KARŞILIKLI TEK TARAFLI ORTAK İZDİHAM FİZİKSEL CAZİBE ÇIKAR İLİŞKİSİ FLÖRT DİKKAT ÇEKENLER
AİLE KARMAŞIK İDOL KORUYUCU ETKİLEYENLER[OLUMLU] ETKİLEYENLER[OLUMSUZ] DESTEKLEYENLER GİZEMLİ EV/BİNA ARKADAŞI SAYGI DUYULANLAR ÖZEL
Eklenmek İçin*
Ad-Soyad; Eklenmek İstediğiniz Yer; Kurgu; İconlar;
En son E. C. Olivia Myers tarafından Cuma Tem. 23, 2010 2:28 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
E. C. Olivia Myers
| Konu: Geri: # o l i v i a m y e r s Cuma Tem. 23, 2010 2:37 am | |
| Başvurular doğrultusunda editlenecek. | |
|