| EdwardR. | |
|
+7Mirabella LaPiere Dimitri Stefan Caceaune Smyrna Ultio Darkness Catherine Aida Swain Jezebél Jërmann Claudia Bauwens Edward R. Crownie 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Edward R. Crownie
| Konu: EdwardR. Ptsi Tem. 19, 2010 11:26 pm | |
|
En son Edward R. Crownie tarafından Çarş. Ağus. 04, 2010 3:44 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
Edward R. Crownie
| Konu: Geri: EdwardR. Ptsi Tem. 19, 2010 11:37 pm | |
|
Arkadaşlarım ~
x Beni Yarı Yolda Bırakmayacağını Biliyorum x İlk olarak en sevdiğim ve ilgi duyduğum bir ders olan Mitoloji dersinde tanışmıştım.Mitoloji gibi bir çok ortak özelliğimizin olması, yeni bir dostluğunda başlangıcı.Sonuç olarak Sarah, benim en güvendiğim kişilerden.Beni yarı yolda bırakmayacağını biliyorum. x Çocuklukluk Arkadaşım x x İsmen Tanıdıklarım x x Kanımın Isındığı x x Okul Arkadaşım x x Güveniyorum x Aynı binada olduğumuz için sanırım, çok konuşma fırsatımız oluyor.Claudia, benden bir üst dönemde olduğu halde en güvendiğim kişilerden. x Yeni Tanıştığım x x Beni Güldürüyor x x Beceriksiz x
Aşk Hayatı ~
x Çocukluk Aşkım x x Ölümüne Seviyorum x x Çıkarlarım İçin x x Kullandıklarım x x Çekici Buluyorum x x Flört x x Eğlence x x Hoşlandığım x Benden bir yaş büyük olmasına rağmen hoşlanmamak elde değil.Bilmiyorum güzel. x Gizli Aşk x x Yasak Aşk x x Eski Sevgilim x Evaline Mélita Draker İlişkimizin çok uzun sürmediği doğru aslında.Bana göre Eva'nın asabi davranışlarından kaynaklanıyor.Aslında konuşmuyorda değiliz.Aynı dönemde, aynı binadayız.Bu ayrılığın yeni bir dostluğa da başlangıcı olduğunu düşünüyorum. x Sevgilim xDüşmanlar ~x Ölümcül Dereceden Nefret Ettiğim xx Kanını Akıtmak İstiyorum xx Zararsız Görüyorum xx Hoşlanmıyorum xx Baş Belası xAile ~x Diğer Akrabalar xx İkizim xBüyükler~x Kanından Bir Kaç Damla Almak İstiyorum xx Gırtlağını Kesmek İstiyorum xx Geleceğin Ölüm Yiyen xx Ailesine Düşmanım xx Hoşlanmadığım xx Sevdiğim xMarguriette E. Gibson İlk olarak Hogwarts'ta tanışmıştım.Sevdiğim nadir büyüklerden biridir. Gerçekten sevdiğim ve saygı duyduğum ilk profesör.Onun derslerinde olmaktan son derecede mutluyum
Kehanet profesörü, aynı zamanda benim gerçekten ilgimi çeken kişiliği var.Sevdiğim profesörler arasında yerini almasıyla da benim gözümde tam bir bir örnek. Dimitri Stefan Caceaune
Öğrettiği derse hayranım.Tabi ki profesörüne de! - Kod:
-
[size=9]Eklenmek için, İcon: Kurgu: İstenilen yer:
En son Edward R. Crownie tarafından Ptsi Ağus. 02, 2010 4:28 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 17 kere değiştirildi | |
|
| |
Claudia Bauwens Sihir Bakanı Yardımcısı
Gerçek İsim : Yağmur Mesaj Sayısı : 261 Kayıt tarihi : 25/01/10 Lakap : Ess.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (95/100) Patronus:
| |
| |
Edward R. Crownie
| Konu: Geri: EdwardR. Salı Tem. 20, 2010 2:06 am | |
| | |
|
| |
Jezebél Jërmann
Gerçek İsim : Su #4 Mesaj Sayısı : 95 Kayıt tarihi : 17/07/10
| Konu: Geri: EdwardR. Salı Tem. 20, 2010 5:29 am | |
| - Spoiler:
> Eğlence ya da Hoşlandığın kişi. *.*
> Bu çocuğu seviyorum. Benden bir yaş küçük olmasına rağmen oldukça karizmatik bir yapısı var. Yanımda bulundurduğum nadir küçüklerden. Ayrıca, üst sınıf olsaydı kesinlikle onu tavlardım. Bilmiyorum, sevimli. | |
|
| |
Edward R. Crownie
| Konu: Geri: EdwardR. Salı Tem. 20, 2010 4:03 pm | |
| - Edward R. Crownie demiş ki:
- Editlendi.
| |
|
| |
Catherine Aida Swain Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : bilen bilir Mesaj Sayısı : 574 Kayıt tarihi : 22/02/10 Lakap : Cath.,Cat.,Cathy,Ida -yeter mi???-
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (91/100) Patronus: Yılan
| Konu: Geri: EdwardR. Salı Tem. 20, 2010 8:43 pm | |
| | |
|
| |
Edward R. Crownie
| Konu: Geri: EdwardR. Salı Tem. 20, 2010 8:59 pm | |
| | |
|
| |
Smyrna Ultio Darkness
Gerçek İsim : Selin. Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 20/07/10 Lakap : Smy
| Konu: Geri: EdwardR. Çarş. Tem. 21, 2010 2:47 am | |
| | |
|
| |
Edward R. Crownie
| Konu: Geri: EdwardR. Çarş. Tem. 21, 2010 4:03 am | |
| | |
|
| |
Dimitri Stefan Caceaune
Gerçek İsim : Aykut. Mesaj Sayısı : 40 Kayıt tarihi : 20/07/10 Lakap : Stef/Numb/S
| Konu: Geri: EdwardR. Perş. Tem. 22, 2010 4:04 am | |
| İcon: Kurgu:Astronomiyle arası çok iyi. En iyi öğrencilerimden biri. Gözüme girdi. Gerçekten çok başarılı. İstenilen yer: İstediğin yere koyabilirsin.Ama sevdiğim olabilir. | |
|
| |
Edward R. Crownie
| Konu: Geri: EdwardR. Perş. Tem. 22, 2010 4:55 am | |
| - Edward R. Crownie demiş ki:
- Ekledim
| |
|
| |
Mirabella LaPiere Seherbaz
Gerçek İsim : Büşra. Mesaj Sayısı : 182 Kayıt tarihi : 02/05/10 Yaş : 32 Lakap : Mirella, Bella.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Hüma Kuşu
| |
| |
Edward R. Crownie
| |
| |
Evaline Mélita Draker
Gerçek İsim : Berşan. Mesaj Sayısı : 161 Kayıt tarihi : 18/04/10 Yaş : 26 Lakap : Eva.
| |
| |
Louvenia Dorrell Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Yağmur. Mesaj Sayısı : 204 Kayıt tarihi : 24/01/10 Lakap : Lora
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (95/100) Patronus: Kuğu
| |
| |
Edward R. Crownie
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Kristen Stewart
Gerçek İsim : Lynn Mesaj Sayısı : 547 Kayıt tarihi : 16/08/10 Yaş : 31 Lakap : Hel,Helly,Elly,Elena,Vio,Lena,Queen H.
| Konu: Geri: EdwardR. Perş. Ağus. 19, 2010 4:46 am | |
|
En son Violet Lynn Punchester tarafından Salı Ağus. 24, 2010 7:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
Leone M. Lutterz
Gerçek İsim : Su. Mesaj Sayısı : 494 Kayıt tarihi : 18/08/10 Lakap : Samimiyete göre değişir.
| |
| |
Catherine Aida Swain Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : bilen bilir Mesaj Sayısı : 574 Kayıt tarihi : 22/02/10 Lakap : Cath.,Cat.,Cathy,Ida -yeter mi???-
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (91/100) Patronus: Yılan
| Konu: Geri: EdwardR. Ptsi Ağus. 23, 2010 6:37 pm | |
| İconlar:
- Spoiler:
icon değişimi | |
|
| |
Leone M. Lutterz
Gerçek İsim : Su. Mesaj Sayısı : 494 Kayıt tarihi : 18/08/10 Lakap : Samimiyete göre değişir.
| Konu: Geri: EdwardR. Salı Ağus. 24, 2010 9:51 am | |
| | |
|
| |
| EdwardR. | |
|