| Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz | |
|
+48Leonard Jack Malcolm Jekatherina V. Kuprychuk Lorriane Milla Owston L. Ocean Di Laurents T.Daniel Galadhrim Janice Marchant Vincent Valentine Robert Jason McSteens Savannah Basilevsky Esta Marquesa Luthièn Messier Alec R. Lucifer Luxa Whittemore Adelina Ysebel Lauréne Renard Beatrice Ysebel Aaron C. Bishop Adrian Darcell P.L. Legolas Leone M. Lutterz Kristen Stewart Andreanne Belle O'Dowd Nora Grace Beverwill Rosepery De Querin Nina Elena Wonderwood Essie Andrea Allen Florence Olivia Querin Dean J. Ceremony Mirabella LaPiere Louvenia Dorrell Almila De Fero Catherine Aida Swain Luciana Larsson Christian A. Wilson Natalie Rmsky Evaline Mélita Draker Benito S. Argento Smyrna Ultio Darkness Dimitri Stefan Caceaune Samuel C. Shaw Crystal Holly Walker Claudia Bauwens Marquéz Slorkié George Crownie Aragorn Sanguris Desire Belcourt Valeria Nerissa Wesley Jezebél Jërmann 52 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Gerçek İsim : Çisem Mesaj Sayısı : 765 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Lakap : Aph, -A
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus:
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 5:54 pm | |
| Aslında ortak yönlerim var karakterimle de.. *-* Tamamen değil. Ama rp karakterimi daha çok seviyorum ben <3
Ehm. Slytherinden işte o da. Ortak salonda RP atıveririz. | |
|
| |
Kristen Stewart
Gerçek İsim : Lynn Mesaj Sayısı : 547 Kayıt tarihi : 16/08/10 Yaş : 31 Lakap : Hel,Helly,Elly,Elena,Vio,Lena,Queen H.
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 5:56 pm | |
| Sanırsam kendisiyle Rp yapmak istemeye başladım =D | |
|
| |
Gerçek İsim : Çisem Mesaj Sayısı : 765 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Lakap : Aph, -A
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 5:58 pm | |
| Şu sıralar ilham perilerim beni terk etti; ama... Neyse *-*
Rp karakteri benden 1 yaş küçük. Karakterim gereği pek iyi anlaşamayacak karakterler galiba. | |
|
| |
Kristen Stewart
Gerçek İsim : Lynn Mesaj Sayısı : 547 Kayıt tarihi : 16/08/10 Yaş : 31 Lakap : Hel,Helly,Elly,Elena,Vio,Lena,Queen H.
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 6:00 pm | |
| Sanırım üstteki üye karakter anlaşıp anlaşamayacağını yaşa göre belirliyor =D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 6:02 pm | |
| Genel olarak *-* Küçüklerle dalga geçmeyi seven biri Audrey.
Ehm. Pek sataşmasa da yakın olmazlar en azından yae. Ruh hali sürekli gözüme batıyo'. Şu sıralar 'artiz' lafı gıcık geliyor da ^.^ | |
|
| |
Kristen Stewart
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 6:03 pm | |
| Ruh hali sanırım bir başka üyede daha yok.
~Bilmem bana ''artiz'' gayet cici bir kelime gibi geliyor =D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 6:05 pm | |
| İlan ve Lejant linkini imzasına koyarak gayet kolaylık sağladığı için kendisine teşekkür etmek lazım. .d | |
|
| |
Kristen Stewart
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 6:08 pm | |
| Ay rica ederim =D
Rp yaşına yazdığı şey kesinlikle çok akıllıca çünkü zaten burada yaşlar tutmuyor mesela birinci sınıf olan biri 18 yasında =D =D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 6:10 pm | |
| Onun Rp yaşına baktım da.. Ben 16 mı oluyorum şimdi diye düşündüm bi'an *-* | |
|
| |
Kristen Stewart
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 6:11 pm | |
| Benim yaşımda pek doğru değil diye düşünüyorum ama sonuçta büyü okulu her türlüsü kabul =D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 6:12 pm | |
| Benim karakter 16 için fazla büyük gösteriyo' da. Ehm. 17 yapar geçerim.
Patronusu yılanmış. Ağustos'ta üye olmuş.. Garip, yılan niye daha önce kapılmamış acaba. Çok kullanılır o. | |
|
| |
Kristen Stewart
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 6:14 pm | |
| Bilmem gençsin,güzelsin =D
Evet patronusum ''Yılan'' pek .ok türü kapsıyor çoğu kişi ise sadece bir tür seçiyor örneğin ''Piton'',''Basilisk'' ben genel bir düşünce ile karar verdim buna. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 6:15 pm | |
| Mantığından ötürü tekrar tebrik ediyorum o zaman. | |
|
| |
Kristen Stewart
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 6:17 pm | |
| Ben de bazı şeyleri farkedip başkalarını da takdir etmesi gerektiğinin bilincinde olduğu için tekrar tekrar tebrik ederim onu (= | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 6:26 pm | |
| Teşekürler. Forum oyunlarında en çok takılan kişi o galiba değil mi (= | |
|
| |
Kristen Stewart
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 6:28 pm | |
| Rica ederim (= ~Bu kesinlikle doğru forum oyunlarında en çok bir ben bir Su o kadardık sende geldin =D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 6:28 pm | |
| Rp yapmaya başlasam, gideceğim tekrar ama >.< | |
|
| |
Kristen Stewart
| |
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 6:32 pm | |
| Ben tam tersine. Okul zamanı dalacağım rp'ye. Eh madem en kısa zaman içinde yapalım üsttekiyle rp >.> | |
|
| |
Kristen Stewart
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 7:00 pm | |
| | |
|
| |
Leone M. Lutterz
Gerçek İsim : Su. Mesaj Sayısı : 494 Kayıt tarihi : 18/08/10 Lakap : Samimiyete göre değişir.
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 8:54 pm | |
| Sıcakkanlı. | |
|
| |
Savannah Basilevsky The Harlequin Sahibesi
Gerçek İsim : Gizem. Mesaj Sayısı : 123 Kayıt tarihi : 23/08/10
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 9:04 pm | |
| Eski imzasını mı özlüyorum sanki? Alışkanlık. | |
|
| |
Leone M. Lutterz
Gerçek İsim : Su. Mesaj Sayısı : 494 Kayıt tarihi : 18/08/10 Lakap : Samimiyete göre değişir.
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 9:11 pm | |
| Sıkılmıştım ondan. Yeni bir imza yapmak istersen hani yapabilirsin Hiç sakıncası yok Başlıkta takım için resimlerde hazır Seviyorum onu nedensiz. *.* | |
|
| |
Leonard Jack Malcolm
Gerçek İsim : ÖMER Mesaj Sayısı : 81 Kayıt tarihi : 31/05/10 Yaş : 29
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 9:14 pm | |
| İyi biri heralde bilmiyorum | |
|
| |
Leone M. Lutterz
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Çarş. Eyl. 08, 2010 9:15 pm | |
| İyi biri olduğumu düşünüyor. Yep. | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz | |
|