| Önerileriniz. | |
|
+3Lynnette Heloise Sneaux Leonard Jack Malcolm Valeria Nerissa Wesley 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Valeria Nerissa Wesley Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Gerçek İsim : Ebru. Mesaj Sayısı : 1504 Kayıt tarihi : 13/09/09 Yaş : 30
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Beyaz Leopar
| Konu: Önerileriniz. Cuma Tem. 16, 2010 12:48 am | |
| Sitemizi geliştirmek adına biz adminlere önerileriniz olduğunda burada belirtebilirsiniz. | |
|
| |
Leonard Jack Malcolm
Gerçek İsim : ÖMER Mesaj Sayısı : 81 Kayıt tarihi : 31/05/10 Yaş : 29
| Konu: Geri: Önerileriniz. C.tesi Eyl. 04, 2010 9:32 pm | |
| Açılan kategorilere resimler eklenmeli örneğin 1. kat 2. kat v.s onların başına rsimler eklenmeli.Biraz daha kategori açılmalı.Shiribakanlığı kurulmalı(büyüceşûra v.s) ve özelliklede sihir basınına önem verilmeli.Bina puanları ürekli güncel tutulmalı.Godric hollow St mungo gibi yeni rp yerleri açılmalı .yani kategoriler çok az bölümlerde öyle biraz ileri gitmiş isem özür ilerim | |
|
| |
Valeria Nerissa Wesley Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Gerçek İsim : Ebru. Mesaj Sayısı : 1504 Kayıt tarihi : 13/09/09 Yaş : 30
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Beyaz Leopar
| Konu: Geri: Önerileriniz. C.tesi Eyl. 04, 2010 9:48 pm | |
| Öncelikle; biz fazla resim koyma taraftarı değiliz. Zaten gerekli olduğunu düşündüğümüz yerlerde var. Söylediğiniz tüm rp yerleride bulunmakta. Godric's Hallow hariç. Sihirli basın zaten sitemizde var. Ve bina puanlarıda güncel zaten. Öğrencilerin derslerden aldıkları puanlar ne zaman bize bildirilirse bizde o zaman o notlar oraya işliyoruz. Bir daha ki sefere öneri verirken lütfen biraz daha dikkatli olalım.
| |
|
| |
Leonard Jack Malcolm
| Konu: Geri: Önerileriniz. C.tesi Eyl. 04, 2010 9:51 pm | |
| - Valeria Nerissa Wesley demiş ki:
- Öncelikle; biz fazla resim koyma taraftarı değiliz. Zaten gerekli olduğunu düşündüğümüz yerlerde var.
Söylediğiniz tüm rp yerleride bulunmakta. Godric's Hallow hariç. Sihirli basın zaten sitemizde var. Ve bina puanlarıda güncel zaten. Öğrencilerin derslerden aldıkları puanlar ne zaman bize bildirilirse bizde o zaman o notlar oraya işliyoruz. Bir daha ki sefere öneri verirken lütfen biraz daha dikkatli olalım.
özür dilerim sanırım sadece bi göz gezdirmişim.Bilgilendirmeniz için teşekkürler | |
|
| |
Lynnette Heloise Sneaux Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Merve. Mesaj Sayısı : 137 Kayıt tarihi : 16/10/09 Yaş : 28
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (1/100) Patronus: Kedi
| Konu: Geri: Önerileriniz. Perş. Eyl. 09, 2010 1:38 pm | |
| Rütbe renkleri fazlasıyla göz yoruyor. Özellikle Ravenclaw'u okuyabilmek için bin takla atıyorum diyebilirim. Diyeceğim şudur ki; rütbe renklerini daha açık, ne bileyim daha pastel renkler olabilirse hakikaten çok makbule geçer. İsteklere mi önerilere mi başvuracağımı bilemedim, en sonunda önerilerin daha makbul olacağına karar verdim. | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Gerçek İsim : Çisem Mesaj Sayısı : 765 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Lakap : Aph, -A
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus:
| Konu: Geri: Önerileriniz. Perş. Eyl. 09, 2010 4:44 pm | |
| Bunu zaten Umut'a ilettim. Ravenclaw'ı halletmiş sanırım. Diğerleriyle de ilgilenilecek. ^^ | |
|
| |
Giselle Lémieux Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Ayşegül. Mesaj Sayısı : 99 Kayıt tarihi : 09/09/10
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Kerberos
| Konu: Geri: Önerileriniz. Cuma Eyl. 10, 2010 3:07 am | |
| Bence 'Ruh Hali' kaldırılmalı. Çünkü siteyi daha ciddi bir rpg sitesi olarak gösterebiliriz. Ve , bence sayfanın görüntüsünü bozuyor. | |
|
| |
Gerçek İsim : Çisem Mesaj Sayısı : 765 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Lakap : Aph, -A
| Konu: Geri: Önerileriniz. Cuma Eyl. 10, 2010 3:09 am | |
| Umut'la bu konuyu konuşacağım. Haklı olabilirsiniz.
| |
|
| |
Matt James Howard Ravenclaw V. Sınıf
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (98/100) Patronus:
| Konu: Geri: Önerileriniz. Paz Eyl. 12, 2010 2:45 am | |
| Forum oyunları kaldırılsa diyorum hani nasıl olur belki millet rp yazmaya başlar. | |
|
| |
Leonard Jack Malcolm
| Konu: Geri: Önerileriniz. Paz Eyl. 12, 2010 2:51 am | |
| - Matt J. Howard demiş ki:
- Forum oyunları kaldırılsa diyorum hani nasıl olur belki millet rp yazmaya başlar.
vaktin çoğu orda geçiyo değilmi .Ama bir nevi de üyeleri sitede tutuyo eğlence sonuçta | |
|
| |
Kristen Stewart
Gerçek İsim : Lynn Mesaj Sayısı : 547 Kayıt tarihi : 16/08/10 Yaş : 31 Lakap : Hel,Helly,Elly,Elena,Vio,Lena,Queen H.
| Konu: Geri: Önerileriniz. Paz Eyl. 12, 2010 2:53 am | |
| - Leonard Jack Malcolm demiş ki:
- Matt J. Howard demiş ki:
- Forum oyunları kaldırılsa diyorum hani nasıl olur belki millet rp yazmaya başlar.
vaktin çoğu orda geçiyo değilmi .Ama bir nevi de üyeleri sitede tutuyo eğlence sonuçta Kesinlikle katılıyorum sonuçta sürekli Rp yapamayız...Bu sitedeki üyelerin hem mesaj sayıları açısından hem de eğlence açısından gayet verimli bence... | |
|
| |
Leonard Jack Malcolm
| |
| |
| Konu: Geri: Önerileriniz. Paz Eyl. 12, 2010 2:56 am | |
| Arkadaşlar. Uyarı vermeden önce burada muhabbeti keserseniz sevinirim. Violey; bu sitenin amacı mesaj kasmak deği rp yapmak. Arada bir sohbet tabi edilir; ama hiç rp yapmayıp forum oyunlarında takılmak doğru bir şey değil. Yani Matt'e katılıyorum. Sitenin rp yapılma oranı artana kadar forum oyunlarının kapatılması için Crownie ile görüşeceğim. | |
|
| |
| Önerileriniz. | |
|