| İstekleriniz. | |
|
+12Danielle Price Crystal Anna Ixdior Aphrodis Audrey Phyllis Clementyne Basilevsky Vincent Valentine Nina Elena Wonderwood Claudia Bauwens Jezebél Jërmann Aragorn Sanguris George Crownie Catherine Aida Swain Valeria Nerissa Wesley 16 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Max Osnard
Gerçek İsim : Arda Mesaj Sayısı : 24 Kayıt tarihi : 15/09/10 Yaş : 182 Lakap : Luna
| Konu: Geri: İstekleriniz. Çarş. Eyl. 22, 2010 11:20 pm | |
| - Aragorn Sanguris demiş ki:
- hacéttépé ingilzicé tıpa girmék istiyorum.
Onay. Puanını tutturman şartıyla izin veriyorum.. | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Gerçek İsim : Çisem Mesaj Sayısı : 765 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Lakap : Aph, -A
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus:
| Konu: Geri: İstekleriniz. Perş. Eyl. 23, 2010 1:44 am | |
| Max Osnard: Burayı geyiğe çevirirseniz uyarı alacağınızı biliyorsunuzdur umarım? Andrew Osnard: Dediğiniz şeyi tam olarak bilmediğimden ben yardımcı olamıyorum. Bunu bilecek olan kişi sanırım Crownie'der; fakat o da nete giremiyor.
| |
|
| |
Chuck Archibald
Gerçek İsim : Gözde... // YanLıs anLamayın erkek karakterLerı yazmayı severım .D .D Mesaj Sayısı : 27 Kayıt tarihi : 06/09/10 Yaş : 29 Lakap : Bana hep Chucky derLer .D .D
| Konu: Geri: İstekleriniz. Paz Eyl. 26, 2010 6:17 pm | |
| Karalama defterıne profılden gırılebılıyor.. Ama arakdasımız sıteden ayrıldı sanırım..
Neyse kendı soruma gecıyorum.. Benım unlum Alex Evans Avatar-Imza yerıne basvuru yaptım takım yapılması ıcın.. Fakat ılgılenılmıyo.. Hatta ne zaman yaptıgımı da gorebılırsınız.. Acaba ne zaman ılgılenılıcek ?? | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Gerçek İsim : Çisem Mesaj Sayısı : 765 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Lakap : Aph, -A
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus:
| Konu: Geri: İstekleriniz. Ptsi Eyl. 27, 2010 12:17 am | |
| Bu işlerle uğraşan arkadaşlarımız okul sebebiyle siteye pek girememektedirler. Girebilseler bile arkadaşlarıyla hasret gideriyorlar. Şu sıralar onunla pek ilgilenilebileceğini sanmıyorum maalesef.
| |
|
| |
Chuck Archibald
Gerçek İsim : Gözde... // YanLıs anLamayın erkek karakterLerı yazmayı severım .D .D Mesaj Sayısı : 27 Kayıt tarihi : 06/09/10 Yaş : 29 Lakap : Bana hep Chucky derLer .D .D
| Konu: Geri: İstekleriniz. Ptsi Eyl. 27, 2010 1:35 am | |
| | |
|
| |
harry-ginny potter
Gerçek İsim : Yunus Mesaj Sayısı : 8 Kayıt tarihi : 03/01/11 Lakap : Dan
| Konu: Geri: İstekleriniz. Ptsi Ocak 03, 2011 3:14 am | |
| yazarakda olsa haftasonu belirli saatlerde quiddtch oynasak takımlar içinde seçmeler olsa | |
|
| |
harry-ginny potter
| Konu: Geri: İstekleriniz. Ptsi Ocak 03, 2011 3:20 am | |
| 4 büyücü turnuvası olsa her binadan 4 öğrenci 4 yarışmada her binadan 1 öğrenci finalde hepsi yarışsa yarıyıl tatilinde böyle bir şey olabilir mi | |
|
| |
harry-ginny potter
| Konu: Geri: İstekleriniz. Ptsi Ocak 03, 2011 3:21 am | |
| binalar arasında puanlı yarışmalar düzenlenebilir mi | |
|
| |
| İstekleriniz. | |
|