Alex Swain
Gerçek İsim : Cenk Mesaj Sayısı : 21 Kayıt tarihi : 02/06/10 Yaş : 28 Lakap : Swain
| Konu: Alex Swain Cuma Haz. 25, 2010 1:56 am | |
| Adı:Alex
Uyruk:Türk
Kişisel Özellikleri:Asabi gözüksede sakin ama çabuk sinirlenen bir tip.Birkaç sözle yumuşar.
Fiziksel Özellikleri:1.60cm boyu,ele gözlü,kumral şaçlı. İstediği Meslek:Ölüm Yiyen
Neden bu Meslek?:Ölüm Yiyenlik ilgimi çekiyor.
''Örnek bir Roleplay" Karanlığın arasından ses duyuluyordu.Alex kormaya başladı kendisine doğru gelen bir yaratıktı bu Alex asasını çıkarmaya çalıştı ama asası yoktu.Bunda bir gariplik vardı ses giderek yükseliyor annesenin sesiymiş gibi çıkıyordu ''Alex'' bu ses üç kere tekrarladı.Alex çılıklarla kalktı hemen yanı başında annesi vardı. Alex içinder ''Oh rüyamış çok korktum''diye geçirdi.
Alex 12 yaşındaydı bugün Hogwarts'a başlıyacaktı.Çok mutsuzdu ailesinden ayrılacaktı bir yandan ise mutluydu Hogwarts'a gidecekti.Duyguları allak bullak olmuştu.Gülsemi ağlasamı karıştırıyordu.9 3/4 numaralı peronu merak ediyordu.Sonunda Londra'ya hareket etti babasıyla.Tren garına gitti.Peronu buldu ve trene güvenli bir biçimde bindi.İçini tamamen mutluluk kaplamıştı.Mutsuzluk sanki içinden yok olmuştu.Tren hareket etti.Biraz sonra bir kız geldi kompartımana ''merhaba''dedi gülümseyerek.Sonra devam etti.
-Şey acaba oturabilirmiyim?diğer her yer dolu.dedi.
''Tabi''dedi Alex Kız otururken Alex konuştu.
-Adın ne? -Benim adım Marry ya seninki? -Benimki Alex tanıştığıma memnun oldum. -Bende.
Konuşmaları bittikten sonra ikiside uyuma fikrini düşündüler ve uykuya daldılar.Kalktıklarında Hogwarts'a çoktan gelmişlerdi.İkiside trenden aynı anda indiler.Hogwarts'a girmek için kayıklara doğru ilerlediler.İçeride büyük bir coşku vardı.Herkez Seçmen Şapka merasimini bekliyordu.Sonunda merasim başladı.
:Şeçmen Şapka Listesi:1)Lusilugus Madric: Şeçmen Şapka;Evet Lusilugus biraz cesaretin biraz kendini beğenmişlik ve büyüme arzusu senin yerini biliyorum (Slytherin).
2)Alexsander Burso: Şeçmen Şapka;Evvet Alexsander senin cesaretin düşük ama öz güvenin yüksek yerini biliyorum (Hufflepuff).
3)Alex Swain: Seçmen Şapka;Evet Alex cesaretin mükemmel,öz güveninde yüksek,başarı olma arzusu,hırs,zekanda iyi yerini biyiyorum ama onu istemiyorsan (Gryffindor).
Tören böyle devam etti.Herkez binasına ayrıldı ve yatak hanelerine gitti.
| |
|
Valeria Nerissa Wesley Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Gerçek İsim : Ebru. Mesaj Sayısı : 1504 Kayıt tarihi : 13/09/09 Yaş : 30
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Beyaz Leopar
| Konu: Geri: Alex Swain Cuma Haz. 25, 2010 3:12 am | |
| Roleplay seviyeniz yetersizdir. Rp'lerinizde betimlemelere yer veriniz. Ve renklendirme yaparken pastel renkler kullanmaya özen gösterirsen okuyan kişinin gözleri yorulmaz.
| |
|