Benito S. Argento Slytherin V. Sınıf
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (91/100) Patronus: Yarasa
| Konu: Genevieve Julianna Swain Salı Haz. 08, 2010 1:43 am | |
| Fiziksel Olarak Julianna: Uzun boyu ve derin hatlara sahip yüzüyle yaşından olgun görünmektedir. Esmer teni ve hafif dalgalı, kumral saçları vardır. Vücudu düzgündür ve sportif yapılıdır. Güneş gözlüklerini genelde hiç eksik etmez. Karakteristik Özellikleri: Julianna, ailesinin yaptığı baskılarla her ne kadar dıştan "Karanlık" gibi görünse de, içinde Yoldaşlık ateşini beslemektedir. Mantığının gölgesinde kalmış hırsı onu sıradan bir Slytherin öğrencisi değil de, zeki ve gururlu bir Ravenclawlı olmaya yöneltmiştir. İsyankar tavrını gösteremediği aile ortamında, daima "Karanlık" biri olarak görülmüştür. Fakat tek bir kişi onun aslında aydınlık olma isteği ve buraya yönelme çabasını fark etmiştir. Dediğim dedik ve sert tavırları, onun dışarından da "Karanlık" olarak algılanmasına sebep olmuştur. İnsanlara güvenmese de onlar kullanmasını iyi bilir ve çıkar ilişkileri çok güçlüdür. Arkasını dönemeyeceği insanları iyi bilir ve onlara karşı her zaman tetiktedir. Yaş:14 Dilleri:Fransızca, İtalyanca, İngilizce Aile: SwainKurgu:Aile uzun yıllar Fransa'da yaşamıştır.Zaman içindeki bölünmeler ve Karanlık Lord'un ortaya çıkışı ile Karanlık adına hizmet etmişlerdir. Bu bölünmenin bir kaç yıl sonrasında bazı aile üyeleri Yoldaşlık'a geçmeye karar vermiştir. Bu karar aile içinde bölünmelere ve bazı aile üyelerinin Karanlık yandaşlarından kaçmak için İngiltere'ye gitmesine sebep olmuştur. Ailenin büyük sınırlara yayılması nedeniyle, ilk defa iki kişi varis olarak atanmıştır. Fakat bu iki varisten biri yıllar önce ortadan kaybolmuştur. 2012 yılında ailenin Fransa'daki bölümünün varisi olan Catherine Aida Swain, ikinci varisi olan kardeşi Michelle Lizzié Swain'in İngiltere'de olduğunu öğrenmiş ve buraya gelmiştir. Ardından aile iki varisiyle yok olma sürecine karşı bir direniş başlatmıştır.Ailenin özellikleri:Ailenin bireyleri genelde Karanlık olsalar da zaman içinde Aydınlık Taraf'a yönelenler vardır. Bazı üyeleri Beauxbatons mezunu, bazıları da Hogwarts mezunudur. Fransa'da Nice, Lyon ve Paris olmak üzere bir çok şehirde tanınmalarına rağmen, malesef ailenin Karanlık ile ilgili bir ünü vardır.
İkonlar: İlişkiler:-Yetişkinler/Saygı Duyduklarım-A. Daniel CrownieAida halamın yakın arkadaşlarından biri. Tabi bunun artısını hissedemeyeceğim kesin. Öğrencilerini kayıracak biri değil gibi. Sorun değil. Beni de yakında favori öğrencilerinden biri olarak görecektir. -Ailem/Sevdiklerim-Catherine Aida SwainSevgili halam... Ölüm Yiyen olman ve beni de Ölüm Yiyen yapma çabaların, senden uzaklaşmama neden oluyor. Fakat bana bir kere kötü davranmamış sevgili halamdan nefret etmem imkansız. -Ailem/Aynı Zamanda Dostum- Adelina AndrewsKuzen veya ona benzer bir şey işte... Ama sırrımı bilen tek kişi sensin bunu biliyorsun değil mi? Seni çok seviyorum Adelina. Hep yanımda kal. -Arkadaşlar/En Güvendiğim-Carlen GatésSana inancım sonsuz dostum. Bir çok açıdan sana güveniyorum. Asla arkamdan bıçaklamayacak kişilerin başındasın. -Arkadaşlar/Çok Yakınım-Evaline Mélita WrightÇok yakın olduğumuz ve birbirimize değer verdiğimiz gerçeği bizim en büyük destekçimiz dostum. -Arkadaşlar/Nötr- Louis McGrountKompartımanda karşılaştığım iyi biri... Aslında beni duygularımla da Karanlık olarak gören ön yargılılardan... Önemi yok, yakında herkes gerçeği senin gibi anlayacak.
En son Genevieve Julianna Swain tarafından Çarş. Haz. 23, 2010 12:35 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
Adelina Garnet Swain Hufflepuff IV. Sınıf
Gerçek İsim : Gökçen. Mesaj Sayısı : 125 Kayıt tarihi : 26/04/10 Lakap : Adelin, Adela, Adels, Ady, Garnet, Garny
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (84/100) Patronus: Gal Ejderhası
| Konu: Geri: Genevieve Julianna Swain Çarş. Haz. 09, 2010 3:16 am | |
| | |
|
Christian A. Wilson Fotoğrafçı | Ressam
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (91/100) Patronus:
| Konu: Geri: Genevieve Julianna Swain Perş. Haz. 10, 2010 12:31 am | |
| Sevdiğim Profesörler... | |
|
Catherine Aida Swain Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : bilen bilir Mesaj Sayısı : 574 Kayıt tarihi : 22/02/10 Lakap : Cath.,Cat.,Cathy,Ida -yeter mi???-
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (91/100) Patronus: Yılan
| Konu: Geri: Genevieve Julianna Swain Perş. Haz. 10, 2010 12:35 am | |
| Halan | |
|
Benito S. Argento Slytherin V. Sınıf
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (91/100) Patronus: Yarasa
| Konu: Geri: Genevieve Julianna Swain Perş. Haz. 10, 2010 10:54 pm | |
| | |
|