Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapKapı

E. C. Masen

YazarMesaj
Misafir
Misafir

E. C. Masen Empty
MesajKonu: E. C. Masen   E. C. Masen Icon_minitimePaz Haz. 06, 2010 6:33 am

|| Size iyi davranmayan bir arkadaşınız zor durumda. İki büyücü etrafını çevirip asalarını ona doğrultmuş. Ne yaparsınız? ||

• O anda mantığım ne söylüyorsa onu. İnsanlar kalpleriyle hareket etmemelidir. Kalpleri sadece kendilerinin doğru sandıklarına yönledirir, beyinse çoğu kişinin doğru olarak kabul ettiği tarafa. Aslında bakarsanız mantığım bana her zaman: Nasıl davranıyorsa öyle davran! derdi. Büyük ihtimalle bi' gıcıklık yapıp araya dalarım ve konuşurum... Ayırmam onları ama o bana iyi davranmayan arkadaşıma -nasıl arkadaşsa- laf atar giderim. Birnevi, ezikleme Very Happy

|| Hogwarts'daki en ilginç şey nedir? ||

• Gizli olan her şey. Eğer bir şey gizliyse altında mutlaka bir şeyler yatıyor demektir. Bu da eğlence demektir. Eğlence için ise kafa kullanmak gerekir.

|| Okula gelmeden önce büyü yapmaya çalıştınız mı? Başarılı oldunuz mu? Eğer olduysanız veya olamadıysanız nedeni nedir? ||

• Zeki olan herkes bunu yapar. Eğer birazcık beynin çalışıyorsa yaparsın. Bir kere değil hep denedim ben. Çoğunda başarılı oldum. Neden olarak da pek söylenecek bir şey yok aslında. Zeka ve hırs.

|| Okul hakkında en çok merak ettiğiniz şey nedir? ||

• Derslikler. Özellikle iksir dersliği. İksir benim her şeyim. İleride İksir Profesörü olmayı planlıyorum da ^^'

En son Evaline Claire Masen tarafından Ptsi Haz. 21, 2010 5:57 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Seçmen Şapka

Seçmen Şapka

E. C. Masen Empty
MesajKonu: Geri: E. C. Masen   E. C. Masen Icon_minitimePaz Haz. 06, 2010 8:21 pm

Ravenclaw

E. C. Masen
1 sayfadaki 1 sayfası