George Crownie Hogwarts Müdürü
Gerçek İsim : umut. Mesaj Sayısı : 1989 Kayıt tarihi : 11/07/09 Yaş : 32 Lakap : geo.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Mantikor
| Konu: Düello Kuralları Çarş. Haz. 02, 2010 7:06 pm | |
| Düello Kuralları :
*Rp yapılacak zaman,mekan ve kimlerin olacağı bilgileri Dm'lerden birine aktarılmalıdır.
*Rp yapacak kişilerin Rp'ye başladıklarında 1000 saldırı puanı bulunmaktadır.Bu puanlar saldırı büyüsü yapıldığında düşecektir.
*Rp yapacak kişilerin 750 defans puanı vardır.Bu puanlar koruma büyüsü(leri) yapıldığında düşecektir.
*Düello hemen saldırarak değil ilk başta birkaç parça rp yapılarak başlanacaktır.
*Öldürmek sadece 4 kişi ve üzeri düellolarda aktiftir.Diğerlerinde ise hafif veya ağır yaralanmlar olabilir.En kötü ihtimal delirme vardır.
*Düello yapacak kişilerin başlıklarını bir cafe veya başka bir yerde yapsa bile sonlarına [Ted vs Cody (Ted ve cody yazan yerlere isminiz gelecektir) ] yazması gerekir.
*Düellolarda yapılacak büyüler sınırsızdır.Ancak sahte ve yanlış büyü yaparsanız ceza alabilirsiniz.
*Düellolarda Sectumsempra büyüsü kullanmak yasaktır.
*Düellolarda yapılacak büyüler alttaki siteden seçilecektir.
- Spoiler:
*Rplerde şahıs uygulaması yoktur.İstediğiniz şekilde yazabilirsiniz.[Örneğin "Yapıyordu,Yapıyorum".]
*Düellolar sadece Dm'in kararıyla biter.Rp bitti gibi bir yazı söz konusu değildir.Eğer dondurmak istiyorsanız bana veya başka Dm'lere Pm atınız.
* 6 Cümleden Az yapılan Roleplayler Sayılmayacaktır.
[Saldırı ve Savunma büyü puanlarını ben düello esnasında yazacağım.Her zaman değişkendir.Herkesin gücü aynı değildir]
Herhangi bir sorun veya şikayetiniz varsa bu konu altında yada bana P.M olarak atabilirsiniz.
Edit:2 kişilik düellolarda Kadavra laneti aktiftir.Ancak öldürme gibi bir konu söz konusu değildir.Rp ile ilgilenen Dm'in bu büyüyü herhangi bir nesne veya hareketle korunduğunu yazması gerekir.
| |
|