| Paris¨ | |
|
+5George Crownie Catherine Aida Swain Tom Jason Constantine Valeria Nerissa Wesley E. C. Olivia Myers 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
E. C. Olivia Myers
Gerçek İsim : Su- Mesaj Sayısı : 112 Kayıt tarihi : 20/02/10 Yaş : 29 Lakap : Elizh, Beth, Betty, Cath, Ryne, Ollie.
| Konu: Paris¨ Salı Haz. 01, 2010 10:00 pm | |
| Farkettimki bu hesabımın kimseyle hiçbir bağı yok, ee İlanlar bölümüde açıldı. Atlıyım hemen dedim. Aradığım şeyler çok kasan niteliklerde değil, kolay bulunur yani.
-Birkaç adet bana kıl olan öğrenci. Laf dalaşına gireceğimiz, ister büyük ister küçük. Gryffindor öncelikli.
-Sayısız Slytherin dost, iyi anlaşacağımız, eğlenip kopacağımız conconlar. Erkek, kız , eşcinsel falan.
- Bir veya iki tane ultra yakın dost. Sıkı fıkı yani, içtiğimiz bira ayrı gitmiyor o hesap. ¨Carlen Gatés ,
-2 adet sürekli uğraşacağım, birlikte eğleneceğimiz erkek. Playgirl hesabı benim karakterim, o yüzden.
-Sınırsız yetişkin. Bunlar beni seviyor olacak, arka çıkacaklar. Dolayısıylada karanlık olacaklar.¨Tom Salazar Riddle
-Sayısız beni sevmeyen yetişkin. E bende sevmeyeceğim tabisi. Herşey karşılıklıdır.
-Bir tanede Rp partneri. 4. sınıf ve üstü abicim. Tabisi, ünlüsü hoş olacak. Bizim Paris'e yakışsın. Slytherin, Hufflepuf veya Ravenclaw. Bu konuda seçici olabilirim.
En son Paris Victoria Northman tarafından Çarş. Haz. 02, 2010 12:32 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
Valeria Nerissa Wesley Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Gerçek İsim : Ebru. Mesaj Sayısı : 1504 Kayıt tarihi : 13/09/09 Yaş : 30
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Beyaz Leopar
| Konu: Geri: Paris¨ Salı Haz. 01, 2010 10:20 pm | |
| Su ... =D O sıkı fıkı dost olacağın yaratık ben olabilirim. Yalnız Slytherin değilim ama neyse ... =D -BenolmicamdakimolcakxD- | |
|
| |
E. C. Olivia Myers
Gerçek İsim : Su- Mesaj Sayısı : 112 Kayıt tarihi : 20/02/10 Yaş : 29 Lakap : Elizh, Beth, Betty, Cath, Ryne, Ollie.
| |
| |
Tom Jason Constantine
Gerçek İsim : Özkan Mesaj Sayısı : 35 Kayıt tarihi : 23/05/10
| Konu: Geri: Paris¨ Çarş. Haz. 02, 2010 12:03 am | |
| Sınırsız yetişkinlerden biri ben olabilirim ozaman? Ayrıca bayaa karanlık bir karakterim var. | |
|
| |
E. C. Olivia Myers
| Konu: Geri: Paris¨ Çarş. Haz. 02, 2010 12:30 am | |
| | |
|
| |
Catherine Aida Swain Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : bilen bilir Mesaj Sayısı : 574 Kayıt tarihi : 22/02/10 Lakap : Cath.,Cat.,Cathy,Ida -yeter mi???-
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (91/100) Patronus: Yılan
| Konu: Geri: Paris¨ Çarş. Haz. 02, 2010 11:26 pm | |
| Koruduğum kolladığım küçüklerden | |
|
| |
George Crownie Hogwarts Müdürü
Gerçek İsim : umut. Mesaj Sayısı : 1989 Kayıt tarihi : 11/07/09 Yaş : 32 Lakap : geo.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Mantikor
| Konu: Geri: Paris¨ Perş. Haz. 03, 2010 2:00 am | |
| Nötr, ya da sevmeyen yetişkin olabilirim. Ama bu ünlülerimiz olduğu sürece biraz zor gibi | |
|
| |
Milene Hélen Quertius
Gerçek İsim : Ekim. Mesaj Sayısı : 39 Kayıt tarihi : 15/08/09 Lakap : Hél.
| |
| |
Natalie Rmsky
Gerçek İsim : Su. Mesaj Sayısı : 86 Kayıt tarihi : 14/03/10
| |
| |
Leonard Jack Malcolm
Gerçek İsim : ÖMER Mesaj Sayısı : 81 Kayıt tarihi : 31/05/10 Yaş : 29
| |
| |
April Caroline Swain
Gerçek İsim : Esin. Mesaj Sayısı : 76 Kayıt tarihi : 21/12/09 Yaş : 27 Lakap : Ap.
| Konu: Geri: Paris¨ Cuma Haz. 04, 2010 4:09 am | |
| Sınırsız yetişkin. Bunlar beni seviyor olacak, arka çıkacaklar. Dolayısıylada karanlık olacaklar.
Olabilirim..D | |
|
| |
| Paris¨ | |
|