Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapKapı

Ann Valerié Miran

3 posters
YazarMesaj
Kristen Aurelié Black

Kristen Aurelié Black

Gerçek İsim : ~Aslı~
Lakap : ~Kris~

Ann Valerié Miran Empty
MesajKonu: Ann Valerié Miran   Ann Valerié Miran Icon_minitimeCuma Tem. 17, 2009 8:13 pm

Garip insan ben cheers

Ben Aslı.Aslında Aslıhan ama bakmayın öyle yazdığına herkes Aslı diye hitap eder.Rp yaptığım süre aslında oldukça uzun ama yazmıyorum çünkü sürekli bırakıp yeniden başladım.Ama allahın izniyle bu sefer bırakmayacağım.Lafı uzatmayalım.En sevdiğim grup artık benim için müzik türü özelliği taşıyan "Pink Floyd".Piyano çalıyorum.Bir zamanlar keman denen arkadaşıda denemiştim ama ilk yılımı yay çekmekle geçirince bıraktım.Neyseki yay çekmenin sayesinde resim dersinde düz doğru çizebiliyorum.Hobilerim oldukça değişken ama asıl merkez alışverişten geçiyor benim için.Yazı yazmak tutkumdur.Aslında kurgulayıp başkasına yazdırmak ama yazdırıcak başkası olmadığında zorunlu ben yazıyorum (dip in the not:Rp için geçerli değil).Şiir yazmaya bayılırım ve kompozisyon yazmayı severim.Türkçe hocasının gözünde tek geçerli özelliğim.Okulun kitap kurduyum ama allahtan okuldan hiç kimse bu özelliğimi bilmiyor (okumanın kötü bir şey olduğunu düşünmemden değil ama insanların her şeyle dalga geçmesinden dolayı.Başlığımın olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar içerir amblemini taşımasını istemem).En sevdiğim dizi "LOST" ve en sevdiğim oyuncu , hayatımın aşkı-adamı , birtanem Ian Somerhalder.Ayrıca ailem dışında tek zayıf yanım.Bayan olarakta Emilie De Ravin.Hadi Umut'un hatrı kalmasın erkek olarak ikinci favorim de Dominic Monighan.Bir de ağzını açmasa.Spor olarak modern dans ve tenis tercihimdir.Her ne kadar tenisten nefret etsemde (aslında hocadan nefret ediyorum).Kendimden bahsetmeyi normalde fazla sevmem bu yüzden kelimesi kelimesine okuyun benden öğrenebileceğiniz şeyler bunlarla kısıtlıdır.
~Aslı~
Melody Eva Scarlétt

Melody Eva Scarlétt

Lakap : Eva

Ann Valerié Miran Empty
MesajKonu: Geri: Ann Valerié Miran   Ann Valerié Miran Icon_minitimeCuma Tem. 17, 2009 8:19 pm

Aslı merhaba ve nerelisin Razz
Kristen Aurelié Black

Kristen Aurelié Black

Ann Valerié Miran Empty
MesajKonu: Geri: Ann Valerié Miran   Ann Valerié Miran Icon_minitimeCuma Tem. 17, 2009 8:20 pm

Benden öğrenebileceğiniz sadece bu kadar demiştim.
Melody Eva Scarlétt

Melody Eva Scarlétt

Lakap : Eva

Ann Valerié Miran Empty
MesajKonu: Geri: Ann Valerié Miran   Ann Valerié Miran Icon_minitimeCuma Tem. 17, 2009 8:24 pm

Şey ama ya tanıdık geliyorsun?
Kristen Aurelié Black

Kristen Aurelié Black

Ann Valerié Miran Empty
MesajKonu: Geri: Ann Valerié Miran   Ann Valerié Miran Icon_minitimePerş. Tem. 23, 2009 7:52 pm

Beni tanımak isteyen ne kadarda çok kişi varmış.Umuttan bir mükemmel kişi bile alamadık. Sad
Jasper Ruby Black

Jasper Ruby Black

Gerçek İsim : Utkuğğğ xD

Ann Valerié Miran Empty
MesajKonu: Geri: Ann Valerié Miran   Ann Valerié Miran Icon_minitimeCuma Tem. 24, 2009 7:00 am

Hoşgeldiin Very Happy

Ann Valerié Miran
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ann Valerié Miran
» Valerié Scarlett'in Odası
» Profesör Valerié'nin Odası~