Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapKapı

# MichelleLizziéPickens.

5 posters
YazarMesaj
April Caroline Swain

April Caroline Swain

Gerçek İsim : Esin.
Lakap : Ap.

# MichelleLizziéPickens. Empty
MesajKonu: # MichelleLizziéPickens.   # MichelleLizziéPickens. Icon_minitimeSalı Mayıs 11, 2010 3:28 am

# MichelleLizziéPickens. K4wb4o

Ad: Michelle Lizzié "Monika"
Soyad: Pickens
Sihirsel Soy: Safkan
Doğum Yeri: İtalya // Roma.
Doğum Tarihi: 14 Mart.
Burcu: Balık
Uyruk: İtalyan
Ana Dil: İtalyanca.
Diğer Diller: İngilizce, Fransızca, Lehçe.
Asa: Black PearL.
Mezun Olduğu Okul & Bina: Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu / Ravenclaw
Meslek: Passion La Chocolat Sahibesi

# MichelleLizziéPickens. 24ybllk

Dışarıdan Bir Bakışla:
Michelle daha küçüklüğünde bile yaşıtlarından daha uzun olduğunu göstermiştir. Uzun kahverengi saçları vardır. Çok ilginç bir tonda yeşil gözlere sahiptir. Giydiği kıyafetler ile gözlerini hep ortaya çıkarmayı sevmiştir. Kıyafetlerini kendi tasarlamayı sever. Öyle ki birbirinden oldukça farklı kıyafetlerini kendine göre düzenleyerek şık bir hale getirir. Takılar ve şapkalar onun için her şeydir, gerek kolye gerek tokalar, onları kullanmadan hiçbir yere çıkmaz. Giydiği bu kıyafetler ile yaşından oldukça büyük gösterir.

İçindeki Ruh:
Michelle, her zaman sevecen ve sıcakkanlı biri olmuştur. Bazen aniden sinirlenip birine patlayabilir. Yine de bu edindiği bir çok arkadaşı için pek bir engel oluşturmamıştır. Zeki ve tuhaf bir kızdır. Heyecanlı şeyleri yapmayı sever. Sıradan biri olmaktan nefret eder, bunu kıyafetlerinde ve davranışlarında sürekli yansıtır. "Anormal" olmayı istemesi, kendisini zaten anormal biri yapmıştır.

# MichelleLizziéPickens. 2hywjg7

Bakıcısının Ağzından Michelle:
Evet, küçük Michelle'imi hiç unutmam. Onu 8 yaşındayken getirmişlerdi. Öz evlatları değildi tabi Manoir'lerin. Bunu hala bildiğini sanmıyorum, tehlikelerden uzak durması için sessiz kalınması gerek. Bay Manoir getirmişti onu, zavallı küçük getirildiğinde uyuyordu. O kadar güzel bir kızdı ki... Yaşından küçük görünüyordu, yine de canlı renkteki kızıl saçları ve yeşil gözleri ile herkesi kendine hayran bırakırdı. Malikaneye geldiğinde olayların farkında bile değildi. Bayan Manoir 5 yıl önce vefat etmişti zaten. Sadece iki erkek çocuğa bakmıştım o zamana kadar. Joseph ve Matthew çok iyi çocuklardı tabi, ancak Michelle'de garip bir şeyler olduğunu hissetmiştim. Bay Manoir onu getirince adının Michelle Laurén Manoir olacağını ve onu ikinci kattaki misafir odasına götürmemi söylemişti. Manoir'ler zengin bir aileydi zaten, evin her köşesinde boş bir oda bulmak mümkündü. Onu o artık yaşayacağı odaya götürdüm ve emekli olana kadar 3 çocuğa da bakmaya devam ettim.

Yaşım ilerledikçe onunla daha çok eğleniyor gibiydim. Okuma ve yazmayı öğretmiştim kendisinin okula gitmesine gerek kalmadan. Bazen o bana hikaye okurdu, bazen ben ona. En sevdiği kitaptaki karakterlere çok özenirdi, kitapta bir prenses olan Monika'nın adını, ondan sonra ona sürekli söylemeye başladım. Gerçek adı gibi benimsenmişti bir süre sonra, Michelle yerine Monika.. Zamanla tuhaf şeyler olmaya başladı. Michelle büyüdükçe daha da garipleşiyordu. Etrafta anormal şeyler olmaya başlamıştı. Açıklanamayan kazalar, sebepsiz yaralanmalar... Açıkçası Michelle için endişeleniyordum, fakat Bay Manoir hiç sorun yokmuş gibi davranmaya devam ediyordu. Böylece Michelle 11 yaşına gelene kadar ona bakmaya devam ettim, tuhaf nöbetlerinden birini geçirip etraftaki her şeyi kırıp dökmesini engellemeye çalıştım. 11 yaşındayken Bay Manoir onun bir yatılı okula gideceğini söylemişti. Joseph ve Matthew'de yatılı okula gitmişlerdi, belki de Bay Manoir uğraşmak istemiyordu, kim bilir. Okulun adını hala hatırlamıyorum, telafuz edilmesi zor bir isimdi. Hobrawts gibi bir şey.. Onu trene ben götürdüm, giderken de elimi sallayan bendim. Onu o zamandan beri görmedim, gitmesinden birkaç ay sonra emekli olmuştum. Michelle kendi öz kızım gibiydi benim, onunla bir kez daha karşılaşmak için her şeyimi verirdim...

# MichelleLizziéPickens. 6ntjpe

Sevdikleri:
Yeni bir şeyler denemek. #
Kitap okumak. #
Yağmur ve Ormanlar. #
Müzik. #
Quidditch. #
Alışveriş Yapmak. #

Sevmedikleri:
Brokoli. #
Böcekler. #
Haksız Yere Suçlanmak. #

Güçlü Yanları:
Çeviklik. #
Hafıza. #
İkna kabiliyeti. #

Zayıf Yanları:
Kararsızlık. #
Güven sorunları. #

En son Michelle Lizzié Pickens tarafından Salı Mayıs 11, 2010 8:16 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
http://godricshollow.nforum.biz
April Caroline Swain

April Caroline Swain

MesajKonu: Geri: # MichelleLizziéPickens.   # MichelleLizziéPickens. Icon_minitimeSalı Mayıs 11, 2010 3:29 am

# Dorota.

Spoiler:

Eklenmek İçin:
Bir adet icon.
İstediği yer.

~ İlişki Türleri ~

~A R K A D A Ş L A R~

[Ayrılmaz İkili]
    [Suç Ortakları]
    [Yakın]
    [Değer Verdiklerim]
    [Kanımın Isınık Oldukları ]
    [Sıradan ]
    [Göz Aşinalığı Olanlar]
    [Tanıdık]

~ D Ü Ş M A N L A R ~

[Zararsızlar]
    [İşe yaramazlar]
    [Rakipler]
    [Hoşlanmadığım]
    [Ölümcül derecede nefret ettiklerim]
    [Baş Belası]

~ A Ş K ~

[Şimdiki]
    [Gözümün kaldıkları]
    [Eski]
    [Kullandıklarım]
    [Karşılıklı]
    [Arzuladığım]

~ Ö Ğ R E N C İ L E R ~

[Bayıldığım Öğrenciler]
    [Potansiyeli Olduğunu Düşündüklerim]
    [Nötr Öğrenciler]
    [Seviyesiz Öğrenciler]
    [Zorunlu Sevdiğim]
    [Zorunlu Sevmediğim]

En son Michelle Lizzié Swain tarafından Perş. Haz. 03, 2010 11:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
April Caroline Swain

April Caroline Swain

MesajKonu: Geri: # MichelleLizziéPickens.   # MichelleLizziéPickens. Icon_minitimeSalı Mayıs 11, 2010 3:29 am

# İ L İ Ş K İ L E R

# MichelleLizziéPickens. 2ngtzk6 x # MichelleLizziéPickens. R2njgk
~Catherine Aida Swain
Hayatta bana bu kadar benzemeyen ablam.

# MichelleLizziéPickens. 58582215 x # MichelleLizziéPickens. 98441473
~Evaline Mélita Wright
Sevdiğim velet .p

# MichelleLizziéPickens. Alessandra-alessandra-ambrosio-1596821-100-100 x # MichelleLizziéPickens. Alessandra-alessandra-ambrosio-1596823-100-100
~Genevieve Julianna Swain
Yeğen.

# MichelleLizziéPickens. Elisabeth-elisabeth-harnois-10288652-100-100 x # MichelleLizziéPickens. Elisabeth-elisabeth-harnois-10288673-100-100
~Lydia Slowen
Ayrılmaz İkili'yiz olum biz. kaşgöz

En son Michelle Lizzié Swain tarafından C.tesi Haz. 19, 2010 12:51 am tarihinde değiştirildi, toplamda 7 kere değiştirildi
Catherine Aida Swain
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Catherine Aida Swain

Gerçek İsim : bilen bilir
Lakap : Cath.,Cat.,Cathy,Ida -yeter mi???-

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
# MichelleLizziéPickens. Left_bar_bleue91/100# MichelleLizziéPickens. Empty_bar_bleue  (91/100)
Patronus: Yılan

MesajKonu: Geri: # MichelleLizziéPickens.   # MichelleLizziéPickens. Icon_minitimePaz Mayıs 16, 2010 12:16 am

Canım ablam Smile Seç beğen al Smile

# MichelleLizziéPickens. Thumb123 # MichelleLizziéPickens. Thumb122# MichelleLizziéPickens. Thumb115 # MichelleLizziéPickens. Thumb72# MichelleLizziéPickens. Thumb160# MichelleLizziéPickens. Thumb117# MichelleLizziéPickens. Thumb109# MichelleLizziéPickens. Thumb102# MichelleLizziéPickens. Thumb173# MichelleLizziéPickens. Thumb101
# MichelleLizziéPickens. Thumb100# MichelleLizziéPickens. Thumb163 # MichelleLizziéPickens. Thumb159# MichelleLizziéPickens. Thumb158# MichelleLizziéPickens. Thumb118
# MichelleLizziéPickens. Thumb151 # MichelleLizziéPickens. Thumb92# MichelleLizziéPickens. Thumb82# MichelleLizziéPickens. Thumb87# MichelleLizziéPickens. Thumb85
# MichelleLizziéPickens. Thumb80 # MichelleLizziéPickens. Thumb68# MichelleLizziéPickens. Thumb62# MichelleLizziéPickens. Thumb41# MichelleLizziéPickens. Thumb50
# MichelleLizziéPickens. Thumb45 # MichelleLizziéPickens. Thumb70# MichelleLizziéPickens. Thumb40# MichelleLizziéPickens. Thumb34# MichelleLizziéPickens. Thumb28
# MichelleLizziéPickens. Thumb36# MichelleLizziéPickens. Thumb22# MichelleLizziéPickens. Thumb76# MichelleLizziéPickens. Thumb71# MichelleLizziéPickens. Thumb66
# MichelleLizziéPickens. Thumb174# MichelleLizziéPickens. Thumb181# MichelleLizziéPickens. Thumb183# MichelleLizziéPickens. Thumb188# MichelleLizziéPickens. Thumb195
# MichelleLizziéPickens. Thumb196# MichelleLizziéPickens. Thumb48# MichelleLizziéPickens. Thumb197# MichelleLizziéPickens. Thumb201# MichelleLizziéPickens. Thumb202
# MichelleLizziéPickens. Thumb203# MichelleLizziéPickens. Thumb108# MichelleLizziéPickens. Thumb107# MichelleLizziéPickens. Thumb98# MichelleLizziéPickens. Thumb97
# MichelleLizziéPickens. Thumb93# MichelleLizziéPickens. Thumb54# MichelleLizziéPickens. Thumb26# MichelleLizziéPickens. Thumb21# MichelleLizziéPickens. Thumb90
# MichelleLizziéPickens. Thumb61# MichelleLizziéPickens. Thumb73# MichelleLizziéPickens. Thumb59# MichelleLizziéPickens. Thumb46# MichelleLizziéPickens. Thumb139
# MichelleLizziéPickens. Thumb35# MichelleLizziéPickens. Thumb31# MichelleLizziéPickens. Thumb91# MichelleLizziéPickens. Thumb177# MichelleLizziéPickens. Thumb99
# MichelleLizziéPickens. Thumb131# MichelleLizziéPickens. Thumb132# MichelleLizziéPickens. Thumb114
April Caroline Swain

April Caroline Swain

MesajKonu: Geri: # MichelleLizziéPickens.   # MichelleLizziéPickens. Icon_minitimeCuma Mayıs 21, 2010 12:39 am

Ekledim. Very Happy
Evaline Mélita Draker

Evaline Mélita Draker

Gerçek İsim : Berşan.
Lakap : Eva.

MesajKonu: Geri: # MichelleLizziéPickens.   # MichelleLizziéPickens. Icon_minitimeCuma Haz. 04, 2010 2:21 am

Sevdiğim Küçükler. Very Happy
İconlar;
Spoiler:
April Caroline Swain

April Caroline Swain

MesajKonu: Geri: # MichelleLizziéPickens.   # MichelleLizziéPickens. Icon_minitimeCuma Haz. 04, 2010 3:53 am

Ekledim. Very Happy
Benito S. Argento
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Benito S. Argento

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
# MichelleLizziéPickens. Left_bar_bleue91/100# MichelleLizziéPickens. Empty_bar_bleue  (91/100)
Patronus: Yarasa

MesajKonu: Geri: # MichelleLizziéPickens.   # MichelleLizziéPickens. Icon_minitimePerş. Haz. 10, 2010 10:55 pm

Bunu da ekle ablaaa... Yeğenimiz kendileri Smile
April Caroline Swain

April Caroline Swain

MesajKonu: Geri: # MichelleLizziéPickens.   # MichelleLizziéPickens. Icon_minitimeCuma Haz. 11, 2010 2:36 pm

Adfklj. Very Happy İcon gönder bi' tane ekliyim. Very Happy
Benito S. Argento
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Benito S. Argento

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

MesajKonu: Geri: # MichelleLizziéPickens.   # MichelleLizziéPickens. Icon_minitimeCuma Haz. 11, 2010 3:59 pm

# MichelleLizziéPickens. Alessandra-alessandra-ambrosio-1160678_100_100# MichelleLizziéPickens. Ale-alessandra-ambrosio-1291940-100-100# MichelleLizziéPickens. Alessandra-alessandra-ambrosio-1596821-100-100# MichelleLizziéPickens. Alessandra-alessandra-ambrosio-1596823-100-100# MichelleLizziéPickens. Ale-alessandra-ambrosio-1728646-100-100
Al halacımmm Smile
April Caroline Swain

April Caroline Swain

MesajKonu: Geri: # MichelleLizziéPickens.   # MichelleLizziéPickens. Icon_minitimeCuma Haz. 11, 2010 4:14 pm

Ekledim. Very Happy Üşenmediğim bir zamanda oturup kurgu yazıcam. Very Happy
Benito S. Argento
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Benito S. Argento

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

MesajKonu: Geri: # MichelleLizziéPickens.   # MichelleLizziéPickens. Icon_minitimeCuma Haz. 11, 2010 4:24 pm

Tembeelllll Smile çoğu zaman ben de üşeniyorum sorun değil Smile # MichelleLizziéPickens. Icon_biggrin
April Caroline Swain

April Caroline Swain

MesajKonu: Geri: # MichelleLizziéPickens.   # MichelleLizziéPickens. Icon_minitimeCuma Haz. 11, 2010 4:56 pm

Tembelliklik kanıma işlemiş benim. Razz Birkaç ay sonra Garfield olup çıkarım. Very Happy
Luciana Larsson
Piyanist
Piyanist
Luciana Larsson

Lakap : Lucy.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
# MichelleLizziéPickens. Left_bar_bleue65/100# MichelleLizziéPickens. Empty_bar_bleue  (65/100)
Patronus:

MesajKonu: Geri: # MichelleLizziéPickens.   # MichelleLizziéPickens. Icon_minitimePaz Haz. 13, 2010 2:27 am

Ayrılmaz İkili. kaşgöz

İconlar;
# MichelleLizziéPickens. Elisabeth-elisabeth-harnois-10288673-100-100x# MichelleLizziéPickens. Elisabeth-elisabeth-harnois-10288676-100-100x# MichelleLizziéPickens. Elisabeth-elisabeth-harnois-10288655-100-100x# MichelleLizziéPickens. Elisabeth-elisabeth-harnois-10288652-100-100x# MichelleLizziéPickens. Elisabeth-elisabeth-harnois-10288680-100-100x# MichelleLizziéPickens. Elisabeth-elisabeth-harnois-10288677-100-100
April Caroline Swain

April Caroline Swain

MesajKonu: Geri: # MichelleLizziéPickens.   # MichelleLizziéPickens. Icon_minitimePaz Haz. 13, 2010 3:43 am

Ekledim. kaşgöz
Catherine Aida Swain
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Catherine Aida Swain

Gerçek İsim : bilen bilir
Lakap : Cath.,Cat.,Cathy,Ida -yeter mi???-

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Patronus: Yılan

MesajKonu: Geri: # MichelleLizziéPickens.   # MichelleLizziéPickens. Icon_minitimeC.tesi Haz. 19, 2010 12:31 am

April Caroline Swain

April Caroline Swain

MesajKonu: Geri: # MichelleLizziéPickens.   # MichelleLizziéPickens. Icon_minitimeC.tesi Haz. 19, 2010 12:49 am

Velet olmayı tercih ederim zaten. Very Happy Hallediyorum. Very Happy
Luciana Larsson
Piyanist
Piyanist
Luciana Larsson

Lakap : Lucy.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
# MichelleLizziéPickens. Left_bar_bleue65/100# MichelleLizziéPickens. Empty_bar_bleue  (65/100)
Patronus:

MesajKonu: Geri: # MichelleLizziéPickens.   # MichelleLizziéPickens. Icon_minitimeC.tesi Haz. 26, 2010 8:04 pm

İcon değişikliği.

İconlar;

Spoiler:

# MichelleLizziéPickens.
1 sayfadaki 1 sayfası