Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapKapı

Eesti Indanesia

4 posters
YazarMesaj
Eesti İndonesia

Eesti İndonesia

Gerçek İsim : BATUHAN
Lakap : Patiayak

Eesti Indanesia Empty
MesajKonu: Eesti Indanesia   Eesti Indanesia Icon_minitimeÇarş. Mayıs 05, 2010 9:28 pm

Adı:Eesti İndanesia
Yaşı:24
Doğum Tarihi:22.01.94
Uyruk:İngiliz
Kişisel Özellikleri:Cesaretli.Kara büyücülerden nefret eder.
Fiziksel Özellikleri:Uzun boylu ve yapılı.Siyah kısa saçlı.
İstediği Meslek:Seherbaz Bürosu Başkanlığı
Neden Bu Meslek:Kara Büyücülerle savaşmak için en iyi konum bu.

RP:George Crownie'ye gönderildi
Marquéz Slorkié
Karanlık Lord
 Karanlık Lord
Marquéz Slorkié

Gerçek İsim : güven

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Eesti Indanesia Left_bar_bleue99/100Eesti Indanesia Empty_bar_bleue  (99/100)
Patronus:

Eesti Indanesia Empty
MesajKonu: Geri: Eesti Indanesia   Eesti Indanesia Icon_minitimeÇarş. Mayıs 05, 2010 11:29 pm

Umut bir bak : Yoktun ve ben de profiline girip RP'yi kontrol ettim.

Başvurunuz reddedilmiştir. Seherbaz Büro Başkanlığı için bu Roleplay yeterli değildir. Uzunluk yeterli değil. Betimleme denilen birşey yok. Kısa cümlelerle günlük yazmaya benzemiş. Kapsamlı bir Roleplay gerekmekte.
Eesti İndonesia

Eesti İndonesia

Eesti Indanesia Empty
MesajKonu: Geri: Eesti Indanesia   Eesti Indanesia Icon_minitimePerş. Mayıs 06, 2010 1:03 am

O zaman yeni rp yazayım:

Bu onun ilk Hogwarts'a gidişiydi.Bütün ailesi büyücüydü.Aslında kaygılanmaması gerekirdi,ailesi ona Hogwarts hakkında herşeyi anlatmıştı.Ancak endişelenmesi için geçerli bir sebebi vardı:O bir kurtadamdı...
Kendisine göre hiç arkadaşı olmayacaktı.Onu seven yakınları ise öyle düşünmüyorlardı.Onu tanıdıktan sonra kimsenin kurtadam olduğuna aldırmayacağını,zaten birtek dolunayda tehlikeli olduğunu,ondada okuldaki zindanlardan birinde kapalı olduğu için kimseye zarar veremeyeceğini söylüyorlardı.Ama John emindi hiç arkadaşı olmayacaktı.Yaşadıkları kasab tamamen büyücülerle doluydu.Onunla aaynı yaşta olan birçok çocuk vardı.Ne zaman yanlarına gitse çocuklar kaçıyor,başka biyere oynmaya gidiyor ve onu yanlarında istemediklerini açıkça belirtiyorlardı.
Bütün bunlara rağmen Hogwarts'a gitme arzusunu da sindiremiyordu.Tam eğitilmiş yetişkin bir büyücü olmak istiyordu.John kafasından bu düşünceler çıkmadan nasıl iki ayın geçipte,okula gitme vaktinin geldiğini anlamamıştı.
Peron'a geldiklerinde annesi John'a endişelenmemesini birçok arkadaşı olacağını söylemişti.Trenden onlara el sallarken John'un içini bir umutsuzluk ve yalnızlık hissi kapladı.Daha yolculuk yeni başlamıştı.Fakat John ilk trenle eve dönmeyi düşünüyordu.O anda oturduğu bomboş kompartımanın kapısı açıldı.Ve içeri kapıdan zor geçen iriyarı yetişkin bir insanda da büyük bir çocuk girdi.John yüzünü ve Hogwarts cüppesini görmese kesinlikle onu yetişkin olarak tanırdı.İçini bir korku kapladı.Ve kompartımanı terketmeyi düşündü.Fakat o anda aklına onu gördüğünde kaçan kasabalı çocuklar geldi.O düşünceyi aklından sildi.Çocuk ''Merhaba''diyerek selam verdi.''Burası dolu mu ?''John sakin olmaya çalıştı ve cevap verdi.''Gördüğün gibi boş.''İriyarı çocuk gülümseyerek oturdu.''Benim adım Jakes Prwical bir yarı-dev'im çoğu insan beni gördüğünde kaçar yada sağır numarası yapar.Bana iyi davrandığın içi teşşekkürler''dedi utançla.İyi biri olduğu konuşmasından ve çekingen tavrından belliydi.''Ben de John Clearwater'' diye tanıttı kendini John.''Benim için farklılıklar önemsiz.Çünkü ben de kurtadamım''diye devam etti.John Jakes'in irkilmesini veya ürkmesini beklerken Jakes gülümsedi.''İkimizde elimizde olmayan talihsizlikler sonucu bu hale geldik.Ve aslında ikimizde normal insanlar gibiyiz.''John ''Haklısın''diye cevap verdi.''Ben Hogwarts'ta hep yalnız kalacağımı ve kimsenin beni yakınında istemeyeceğini düşünmüştüm.Seninle karşılaşmak beni çok mutlu etti.'' Jakes kahkahaya boğuldu ''İnsanlar bu lafını duysa seni aklını yitirmiş sanır''dedi kahkahalarını keserek.John biraz bekledikten sonra cevap verdi.''Aslında onu diyen insanlar akıllarını yitirmiş.İkimizide dışlayan ve bizi insan olarak görmeyenler akıllarını yitirmiş Jakes,dostum...'' Jakes'in de John'un da gözleri yaşardı.Hayatta bunun gibi kısa bir tren yolculuğunda,bunun gibi bir dostluk kuracakları hiç aklına gelmezdi.
Kısa süre sonra kompartıman kapısı ikinci kez açıldı ve yaşlı bir cadı ikisine birden gülümsedi ''Birşey ister misiniz genç beyle ?'' Jakes cevap veremeden John atıldı ''İki tane Balkabağı Suyu'' dedi.Kadının avcuna bir mikta gümüş banknot bıraktı ve iki bardak Balkabağı Suyu ile döndü ve bardaklardan birini Jakes'e uzattı ''Ölümsüz dostluğumuza!'' ''Ölümsüz dostluğumuza...'' diye karşılık verdi Jakes.
Valeria Nerissa Wesley
Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Valeria Nerissa Wesley

Gerçek İsim : Ebru.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Eesti Indanesia Left_bar_bleue100/100Eesti Indanesia Empty_bar_bleue  (100/100)
Patronus: Beyaz Leopar

Eesti Indanesia Empty
MesajKonu: Geri: Eesti Indanesia   Eesti Indanesia Icon_minitimePerş. Mayıs 06, 2010 1:16 am

Rp'niz Seherbaz Büro Başkanı olmak için yetersizdir. Daha kapsamlı bir rp gereklidir.
Eesti İndonesia

Eesti İndonesia

Eesti Indanesia Empty
MesajKonu: Geri: Eesti Indanesia   Eesti Indanesia Icon_minitimePerş. Mayıs 06, 2010 2:54 am

hangi meslek için yeterlidir
George Crownie
Hogwarts Müdürü
Hogwarts Müdürü
George Crownie

Gerçek İsim : umut.
Lakap : geo.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Eesti Indanesia Left_bar_bleue100/100Eesti Indanesia Empty_bar_bleue  (100/100)
Patronus: Mantikor

Eesti Indanesia Empty
MesajKonu: Geri: Eesti Indanesia   Eesti Indanesia Icon_minitimePerş. Mayıs 06, 2010 3:05 am

İsteği üzerine Çatlak Kazan Sahipliği verilmiştir.

Konu kilit.
http://eskiao.roleplaylife.net

Eesti Indanesia
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Eesti İndanesia