Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapKapı

Lizzy Daphne Dixon

2 posters
YazarMesaj
Lizzy Daphne Dixon

Lizzy Daphne Dixon

Gerçek İsim : Sümeyye

Lizzy Daphne Dixon Empty
MesajKonu: Lizzy Daphne Dixon   Lizzy Daphne Dixon Icon_minitimePaz Mayıs 02, 2010 6:31 pm

||Size iyi davranmayan bir arkadaşınız zor durumda. İki büyücü etrafını çevirip asalarını ona doğrultmuş. Ne yaparsınız?||

Gerçekten zor durumda olup olmadığını anlamak için bir süre beklerdim. Eğer gerçekten zor durumdaysa yardım bulmak için kaçardım*.

||Hogwarts'daki en ilginç şey nedir?||

Yasak Orman.

||Okula gelmeden önce büyü yapmaya çalıştınız mı? Başarılı oldunuz mu? Eğer olduysanız veya olamadıysanız nedeni nedir?||

Ne yazık ki çalışamadım. Benim elimde olan bir şey değildi. Tamamen aile baskısı yüzünden. Babam çok kuralcı biri, Hogwarts'a gitmeden önce büyü yapmamı yasaklamıştı. Annem ise bu konunun tamamen dışında olan bir sebepten dolayı büyü yaptırmıyordu. Kendime zarar vermemden korkuyordu. Boşu boşuna endişelendiklerinin farkında değillerdi. Büyücüydüm ama o yaşımda avada kedavra yapacak halim yoktu.

||Okul hakkında en çok merak ettiğiniz şey nedir?||

En başta ilk günümün nasıl geçeceği, sonrasında hangi bina olacağım, hayaletler...
Seçmen Şapka

Seçmen Şapka

Lizzy Daphne Dixon Empty
MesajKonu: Geri: Lizzy Daphne Dixon   Lizzy Daphne Dixon Icon_minitimePaz Mayıs 02, 2010 8:12 pm

Hufflepuff

Lizzy Daphne Dixon
1 sayfadaki 1 sayfası