||Size iyi davranmayan bir arkadaşınız zor durumda. İki büyücü etrafını çevirip asalarını ona doğrultmuş. Ne yaparsınız?
||İki büyücüye birden asamı kaldırırım ve arkadaşımı kkorumaya çalışırım. Ne olursa olsun bir insan ! Ama birdaha da konuşmam
||Hogwarts'daki en ilginç şey nedir?|| Tablolar ve şölen salonu kesinlikle. Ama Hogwarts*ta herşey ilginç sadece bunlar değil ki. Hogwarts baştan aşağı ilginç
||Okula gelmeden önce büyü yapmaya çalıştınız mı? Başarılı oldunuz mu? Eğer olduysanız veya olamadıysanız nedeni nedir?|| Tabiki benim gibi cesur birinin korkmadan büyü yapabilmesi çok doğal. Tabiki de başarılı oldum ve de.
||Okul hakkında en çok merak ettiğiniz şey nedir?|| Aslında çok meraklı değilimdir ama sanırım kendime maceradan maceraya sokup ne kadar cesur olduğumu kanıtlamak istiyorum. Ama hava atmak için değil. Sadece arkadaşlarıma her zaman yanlarında yardım eecek biri olduğunu göstermek için. Ama hiçbir iyilik meleği ya da inek olmam diye düşünüyorum. Veya çok kötü kapli takıntılı. Bunlar saçma şeyler. Hogwarts*ta bu dengeyi sağlayailecek miyim merak ediyorum.