Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapKapı

Kasten, Kazara

2 posters
YazarMesaj
Catherine Aida Swain
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Catherine Aida Swain

Gerçek İsim : bilen bilir
Lakap : Cath.,Cat.,Cathy,Ida -yeter mi???-

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Kasten, Kazara Left_bar_bleue91/100Kasten, Kazara Empty_bar_bleue  (91/100)
Patronus: Yılan

Kasten, Kazara Empty
MesajKonu: Kasten, Kazara   Kasten, Kazara Icon_minitimePerş. Nis. 15, 2010 10:50 pm

Her zaman gittiğim Madam Puddifoot'un kapısından içeri girdim. İçerisi her zamanki kadar kalabalık değildi. Sadece iki üç kişi vardı. Karşı masalardan birinde oturan şeker bir çocuk fark ettim. Çocuğu süzdüm, bir yerlerden gözüm ısırıyordu. Kendimden tiksindim. Bu o zavallı Agaricwand'ın arkadaşlarından biriydi. Tam sümsükler üçlüsü... En azından Bracken ile çıkabilecek kadar zavallı olan tam sümsük...

Madam'ın meşhur kurabiyelerinden almak istiyordum. Tezgaha yaklaştım ve belki fikrimi değiştiririm diye rafları göz ucuyla süzdüm. En son kurabiyelerde karar kıldığımı kasiyere bildirdim. Etrafa bakınmaya devam ettim. Kalabalık olmaması garipti. Kasiyere yan yan bakmaya başladım. İki saattir bakliyordum ve bugün sanki inadıma her şey yavaştı. Dükkan sahibesi gülerek:

-Sanırım epey acıktın merak etme birazdan gelir,dedi.

Haklıydı iki dakika sonra o sıcacık kurabiyeler elimdeydi. Çom sıcaktı ama
aldırış etmedim, sonuç olarak bu kurabiyelere değerdi.Gözüme uzaklarda bir masa kestirdim ve yürümeye başladım.

En son çocuğun yani Frodo'nun ayakları masasının önündeydi ve bacağım inanılmaz derecede acımıştı bu da demek oluyordu ki beni kasten düşürmüştü:

-Gerizekalı, diye bağırdım.

Geldi elimden tutup beni kaldırdı. Sandalyelerden birine oturtup:

-Gerizekalı pek hoş değildi, hem yanlışlıkla oldu,dedi.

Histerik bir kahkaha ile:

-Senden nefret ediyorum, dedim.

-Sonuç olarak ben etmiyorum. Sadece bazı hareketlerin hiç hoşuma gitmiyor,dedi.

Elimi dudağıma götürdüm ve elime sıcak kırmızı bir sıvı geldi. Çığlık attım:

-Kahretsin kanıyor!!

Frodo bir peçeteyle dudağımı sildi. Peçeteyi hışımla aldım ve:

-Yardımına ihtiyacım yok,dedim.

Somurttu. Pişman görünüyordu, tabii o kadar laf işitmişti ama şimdi daha da pişman olacaktı...
Frodo Fearless

Frodo Fearless

Gerçek İsim : Hasan Mert
Lakap : Frodo

Kasten, Kazara Empty
MesajKonu: Geri: Kasten, Kazara   Kasten, Kazara Icon_minitimePerş. Nis. 15, 2010 10:59 pm

Frodo kekeledi:Ben...Ben...Yani ben gerçekten özür dilerim.Yayılmayı sevdiğim için ayaklarımı masanın önüne uzatmıştı.Böyle bir kazaya sebep olacağım aklımdan bile geçmemişti.Gerçekten özür dilerim.Bir kaç dakika sonra frodo Catherine'ye baktı ve hala dudağın acıyor mu?İstersen yan masadan bir peçete getirebilirim.Gerçi senin pek yardıma ihtiyacın yok ya...Frod gerçekten üzgün görünüyordu.ne yapacağını bilmiyordu.Acaba Catherine'nin tepkisi ne olacaktı?
Yine gıcıklık yapıp Frodo'nun sinirini mi bozacaktı?Frodo endişelenmeye başlamıştı.
Catherine Aida Swain
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Catherine Aida Swain

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

Kasten, Kazara Empty
MesajKonu: Geri: Kasten, Kazara   Kasten, Kazara Icon_minitimePerş. Nis. 15, 2010 11:11 pm

Güzel gittikçe kızarıyordu. Kekelemeye de başlamıştı. Biraz daha üstüne gitmeye karar verdim.

-Evet, yardıma ihtiyacım yok. Özellikle de senin yardımına...

Üzüldüğünü görmek hoşuma gitmişti. Her şey onun suçuydu ama dudağımda bir sızı duydum. Cidden peçeteye ihtiyacım vardı. O hala bana bakıyordu. Ben de ondan gözlerimi kaçırıyordum. Cadaloz kızı oynuyordum. Saf çocuk, %100 telaşlanmıştı. Aslında işin içindeki numaranın farkında bile değildi. Onun gibi saf ve kolay lokmalar, her zaman bulunmuyordu. Hazır bulmuşken de kaçırmak olmazdı... Saçlarımı savurdum ve üstün oyunculuk yeteneğim ile sesimi hafiften titreterek:

-Kahretsin, bileğim yanıyor, dedim.
Frodo Fearless

Frodo Fearless

Kasten, Kazara Empty
MesajKonu: Geri: Kasten, Kazara   Kasten, Kazara Icon_minitimePerş. Nis. 15, 2010 11:17 pm

Frodo içinden ne yaptım ben dedi ve hemen söylendi:İyimisin?
Ardından telaşlı bir şekilde hemen bir bezi ıslattı ve bu konuda hiç bilgisi olmadığı için yanındaki yaşlı kadından yardım alarak hemen Catherine'nin bileğini sardılar.Frodo sessizce şöyle dedi:Eyer burada durmak istemiyorsan seni sınıfına götürebilirim.Ne dersin?Frodo şu anlarda Catherine için içinden biraz huysuz bir kız gibi dedi.
Catherine Aida Swain
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Catherine Aida Swain

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

Kasten, Kazara Empty
MesajKonu: Geri: Kasten, Kazara   Kasten, Kazara Icon_minitimePerş. Nis. 15, 2010 11:31 pm

Çocuk numaramı amma da yutmuştu. Tamam, canım yanmıştı ama çığlık çığlığa bağıracak kadar da değil. Herhalde uyuzluk yapmaya çalıştığımı anlamıyordu. Salak şey... Numaradan sıkıldım ve:

-Tamam, artık geçti,canım yanmıyor ama sınıfa gitmek isterim...

Of çok sıkıcıydı. Çocuk ciddiye almıştı. Ama fazlasıyla, yavru bir köpek gibi bakacak kadar... Kalktım bileğim yanıyordu ama aşırı değil. Frodo beni izledi ve o da ayağa kalktı. Sinsice güldüm. Bu çocuk vicdan azabından kesin yardım eder diye düşünüyordum. Ama umarım yardım etmez diyordum. Beklediğim gibi koluma girdi ve:

- Tamam, madem benim hatam o zaman bırak da yardım edeyim,dedi...

Daha fazla huysuzluk yapmadan, ama uyuzca:

-Peki ama bizi kimse görmesin. Sonra rezil olurum bizimkilere...

Çocuğu bu kadar aşağılamama rağmen o "iyi" kalbi beni bırakmaya razı olmadı ve yürümeme yardım etti. Güneş gözlüğümü taktım fakat sakat bir bacak ve yaşlı ninelere yardım eder gibi bana yardım eden bir çocukla pek havalı olmadığıma karar verdim... Dudaklarımı ısırdım. Kendimi engelli gibi hissediyordum ama topallayarak yürümek de istemiyordum...
Frodo Fearless

Frodo Fearless

Kasten, Kazara Empty
MesajKonu: Geri: Kasten, Kazara   Kasten, Kazara Icon_minitimeSalı Nis. 20, 2010 8:02 pm

Frodo Catherine'yi sınıfa götürür.

RP SONU

Kasten, Kazara
1 sayfadaki 1 sayfası