Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapKapı

carvecante. n e r o l a

2 posters
YazarMesaj
Nerola Carvecante

carvecante. n e r o l a Empty
MesajKonu: carvecante. n e r o l a   carvecante. n e r o l a Icon_minitimeSalı Nis. 13, 2010 12:13 am

||Size iyi davranmayan bir arkadaşınız zor durumda. İki büyücü etrafını çevirip asalarını ona doğrultmuş. Ne yaparsınız?||
Bana iyi davranmıyorsa niçin umurumda olsun ki? Aldırmadan yoluma devam ederdim. Hatta bir saniye dönüp orada ikisi arasında sıkışıp nasıl debelendiğini izlerdim. Benimle iyi geçinmenin bir zorunluluk olduğunu bilmeliydi.

||Hogwarts'daki en ilginç şey nedir?||
Hogwarts'ı benim için çekici kılan şey aslında iksirler ve küçük ahmakların büyü yapmaya çabalarlarkenki yüz ifadeleri. Bunların haricinde her türlü gizemli şey Hogwarts'ı ilginç kılabilir benim için.

||Okula gelmeden önce büyü yapmaya çalıştınız mı? Başarılı oldunuz mu? Eğer olduysanız veya olamadıysanız nedeni nedir?||
Ailemin kökeni soylu büyücülerden geldiğinden dolayı özel eğitimlerden geçirildim. Okula geldiğimde bir çok kişiden üstün olmamın gizli sırrı da bu.

||Okul hakkında en çok merak ettiğiniz şey nedir?||

Her şeye burnunu sokan insanların kendi hayatları ve bazı iksirlerin yapılışları. Ayrıca Crucio'nun bir insan üzerindeki etkisini merak ediyorum. Okulun geçmişine dair her şeyi bildiğimden dolayı okul tarihi hakkında zihnimde bir soru işareti yok.
Seçmen Şapka

Seçmen Şapka

carvecante. n e r o l a Empty
MesajKonu: Geri: carvecante. n e r o l a   carvecante. n e r o l a Icon_minitimeSalı Nis. 13, 2010 12:18 am

Slytherin

carvecante. n e r o l a
1 sayfadaki 1 sayfası