| Kopertıman III | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Frodo Fearless
Gerçek İsim : Hasan Mert Mesaj Sayısı : 30 Kayıt tarihi : 09/04/10 Lakap : Frodo
| Konu: Kompartıman III C.tesi Nis. 10, 2010 2:30 am | |
| Frodo zar zor beş valizi taşıyarak büyük istasyona getirmişiti.Saatine bakarak trenin gelmesini bekliyordu.Tam bu sırada Frodo yaşlarında bir çocuk geldi ve ona şöyle dedi: Treni mi bekliyorsun? Frodo:Buraya başka bir sebeple neden geleyim ki? Aslında çocuk kötü bir aile tarafından yetiştirildiği için Frodo'ya treni kaçırtmaya çalışıyordu.Çocuk ve Frodo Hogwarts hakkında konuşurken tren gelip gitmişti bile.Bunu gören Frodo'nun tepesi attı.Bu sebeple çocuğa sinirli gözlerle baktı ve trenin peşinden koştu.Biraz ilerledikten sonra zar zor trene atladı.Artık Hogwarts'a gidiyordu... | |
|
| |
Louis McGrount Ravenclaw III. Sınıf
Gerçek İsim : Çağrı (İsmin ne önemi var ki?) Mesaj Sayısı : 60 Kayıt tarihi : 07/04/10 Yaş : 29 Lakap : Lo,Loui
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (75/100) Patronus:
| Konu: Geri: Kopertıman III C.tesi Nis. 10, 2010 4:02 am | |
| Louis uzun uğraşlar sonucunda nihayet evden çıkabilmişti.Annesi o kadar çok tembihte bulunmuştu ki Louis bir an için Hogwarts'a gidemeyeceğini düşünmüştü,neyse ki babası araya girmişti yoksa muhakkak treni kaçırırdı.Louis sessiz ve çok konuşkan olmayan bir çocuktur.Kendisin den iki yaş küçük bir kız kardeşi vardır ve Louis ona çok bağlı çünkü çok önceden kendisinden sadece bir yaş küçük olan erkek kardeşini kaybetmişti,yalnızca kardeşi kaybedeli yaklaşık altı ay olmuştu ama Louis hala bunun etkisindeydi,oda aileside.Louis kendi düşüncelerine dalmışken babası arabayı durdu.''İstasyon'a geldik Louis haydi in aşşağı''babasının ince ve cılız ses tonunu özleyecekti Louis kız kardeşi Laure'yı özleyecekti,annesini özleyecekti.Ancak Louis Hogwarts'da yeni ailesiyle tanışacaktı ve gerçek dostluğu öğrenecekti,en azından Louis öyle düşünüyordu.Louis ve Babası hiç konuşmadan muggleların arasından geçerken Louis gözleriyle etrafı inceliyordu,herkesin çok acelesi vardı,mugglelar sağa sola koşturup duruyorlardı.Çok geçmeden bir tuğla duvarının önüne geldiler,babası açıklama yapma gereği duydu;''Bana bak delikanlı şimdi burada vedalaşıyoruz,sen bu duvardan atlayarak Hogwarts trenine bineceksin korkma sadece duvara odaklan tamammı?''dedi babası Louis'den onay beklercesine,''Ama baba sende gel benimle...''''Olmaz Louis bazı şeyleri tek başına yapmalısın,haydi ama sarıl bana''Louis ve babası birbirlerine sıkıca sarıldılar,babası Louisle kucaklaştıktan sonra;''Orada yaramazlık yapma olurmu?''''Yapma baba,bilirsin beni lazım olmadıkça konuşmam''''Tamam şaka yapmıştım''dedi babası gülerek,Louis'de babasına gülümsedikten sonra duvara odaklandı ve kendini Peron 9 3/4'te buldu,Louis büyülenmişçesine gözlerini kamaştırdı ve trene bindi.Her yer doluydu bir tek kompartıman 3 boştu,Louis kompartımana yerleştikten yaklaşık 5 dakika sonra bir çocuk nefes nefese kompartımanın kapısını açtı;''Oturabilirmiyim,her yer dolu''dediLouis yanıt olarak başını evet anlamında salladı,sanırım bu çocuk trene yetişebilmek için epey koşmuştu diye düşündü Louis. | |
|
| |
Frodo Fearless
Gerçek İsim : Hasan Mert Mesaj Sayısı : 30 Kayıt tarihi : 09/04/10 Lakap : Frodo
| Konu: Geri: Kopertıman III C.tesi Nis. 10, 2010 4:45 pm | |
| rp out:Bir an o çocuk benim sandım.Öyle mi?Öyleyse rp yapacağım da. | |
|
| |
Gerçek İsim : Çağrı (İsmin ne önemi var ki?) Mesaj Sayısı : 60 Kayıt tarihi : 07/04/10 Yaş : 29 Lakap : Lo,Loui
| Konu: Geri: Kopertıman III C.tesi Nis. 10, 2010 9:31 pm | |
| Sana kalmış,istersen sen olabilirsin veya olmayabilirsin. | |
|
| |
Frodo Fearless
| Konu: Geri: Kopertıman III C.tesi Nis. 10, 2010 9:45 pm | |
| Frodo Louise'ye döndü ve senin adın ney?Hangi binadansın?Arkadaşın yoksa en iyi arkadaşlar olabiliriz.Frodo soru sormayı çok ama çok severdi.Çünkü meraklı bir kişilikti kendisi.Frodo cevap beklemeye başladı.Bir arkadaşa ihtiyacı vardı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kopertıman III C.tesi Nis. 10, 2010 10:54 pm | |
| Louis birden soru yağmuruna tutulmuştu hepsine tek tek cevap verdi. ''Adım Louis tanıştığma sevindim arıca arkadaşa gerçekten ihtiyacım var peki senin ismin ne?''diyerek gülümsedi Louis. | |
|
| |
Frodo Fearless
| Konu: Geri: Kopertıman III Paz Nis. 11, 2010 12:36 am | |
| Frodo Louis'e baktı ve cevap verdi:Benim adım frodo.Arkadş radığın göre en iyi arkadaşlar olduk demektir.Ardından sesini çıkarmadn bekledi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kopertıman III Paz Nis. 11, 2010 3:27 am | |
| Frodo Lous'in sorusunu yanıtladı; ''Benim adım Frodo.Arkadaş aradığına göre en iyi arkadaşlar olduk demektir.''dedi ve sustu,Louis ise; ''Bence de artık iyi arkadaş olduk''dedi ve gülümsedi. Bir kaç saniye süren sessizlikten sonra bu kez soru soran Louis olmuştu; ''Hangi binaya gitmek istiyorsun Frodo?'' Louis Frodo'ya baktı ve ondan cevap bekledi,Louis'in tahminine göre Frodo Gryffindorlu olmalıydı ama tabi seçmen şapka nereye gönderir,Louis bilemezdi. | |
|
| |
Frodo Fearless
| Konu: Geri: Kopertıman III Paz Nis. 11, 2010 8:12 pm | |
| Frodo daha önce de böyle bir soru bekliyordu Louis'e baktı ve yavaşca şöyle dedi:Ben Gryffindor'a gidiyorum peki ya sen....sen hangi binaya gidiyorsun?Frodo Louis'in Hufflepuff'a gittiğini düşünüyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kopertıman III Ptsi Nis. 12, 2010 1:13 am | |
| Louis kendi düşüncelerine dalmışken,Frodo Louis'in sorusunu yanıtladı; ''Ben Gryffindor'a gidiyorum peki ya sen....sen hangi binaya gidiyorsun?''dedi,Louis doğru tahminde bulunmuştu,Gryffindor. Louisde Frodo'nun sorusunu yanıtladı; ''Hufflepuff'lı olurum büyük olasılıkla'' ancak Louis cevabından Frodo kadar emin değildi,bir Ravenclaw'lıda olabilirdi ki annesi Louis'e bu konuda çok güveniyordu. Ama Louis zeki olmasına rağmen yinede Hufflepufflı olcağına inanıyordu. Louis Frodo'ya baktı ve ona biraz kişisel olan bir soru yöneltti; ''Biraz kendinden bahsetsene Frodo,nasıl birisin?Ailen nasıl?Haydi anlatsana,dinlemek en sevdiğim şeydir.''dedi ve heyecanla Frodo'nun vereceği cevabı bekledi. | |
|
| |
Frodo Fearless
| Konu: Geri: Kopertıman III Ptsi Nis. 12, 2010 5:50 pm | |
| Frodo daha öncede böyle bir soru bekliyordu.hemen yanıtladı:Ben doğayı ve büyüleri seven biriyim ama çok arkadaşım yok.Herhalde sen 11 ya da 12. arkadaşımsın dedi.Ardından ağzından şu sözcükler döküldü:Ailme gelince onlar gerçekten çok ama çok iyi insanlar.Gryffindor'a gideceğime inanıyorlar.Hadi biraz da kendinden bahset Louis. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kopertıman III Çarş. Nis. 14, 2010 2:31 am | |
| Froda hemen cevap verdi Louis'e; ''Ben doğayı ve büyüleri seven biriyim ama çok arkadaşım yok.Herhalde sen 11 ya da 12. arkadaşımsın'' Louis,Frodo'yu şimdiden sevmişti onunla bir çok ortak noktası çıkmıştı çünkü. Frodo,Louis'e gülümsedi ve devam etti; ''Ailme gelince onlar gerçekten çok ama çok iyi insanlar.Gryffindor'a gideceğime inanıyorlar.Hadi biraz da kendinden bahset Louis.'' Ne anlatsaydı acaba?Louis kendini hiç zorlamadan daha önce hiç kimsenin yanında bu kadar rahat olamamasına gülerek kendisi hakkında Frodo'ya şunları söyledi; ''Ben,ben de doğayı çok severim,hayvanlar ve bitkileri,ben bir safkanım,Ailem yıllardır yoldaşlı'ğa hizmet etmişlerdir iyi insanlardır ancak her insan gibi onların da hataları var.En basit örneği...''Louis bir an durdu ve boğazını temizledi,bunlrı daha önce hiç kimseye anlatmamışdı,biraz daha rahatlayarak konuşmaya devam etti; ''En basit örneği kardeşim Johnathan'ı koruyamamalarıydı...'' Birden sessizlik oldu ikiside şimdi hiç konuşmadan pencereyi gözlüyorladı. | |
|
| |
Frodo Fearless
| Konu: Geri: Kopertıman III Çarş. Nis. 14, 2010 5:45 pm | |
| Frodo üzgün bir şekilde yavaşca şöyle dedi:Kardeşin....Kardeşin Johnathan öldü mü?Ardından durakladı ve yavaşca şöyle dedi:Bak....ben gerçekten çok özür dilerim böyle bir soru sormamalıydım.Seni üzdüysem özür dilerim.Acaba beni affedebilecek msin? | |
|
| |
| Konu: Geri: Kopertıman III Çarş. Nis. 14, 2010 11:06 pm | |
| Frodo Louis'e şaşkınlıkla şunları söyledi; ''Kardeşin...Kardeşin Johnathan öldü mü?'' şaşırmıştı bu her halinden belli oluyordu. Louis'in cevap vermediğini görünce onu teselli etmek için tekrar konuştu; ''Bak....ben gerçekten çok özür dilerim böyle bir soru sormamalıydım.Seni üzdüysem özür dilerim.Acaba beni affedebilecek misin?'' Louis kendinden emin bir şekilde; ''Niçin affetmeyeyim?Hem ben alıştım artık boşver bir de konuyu açan sen değilsin benim''dedi Louis gülümsemeye çalışarak Kısa bir sessizlikten sonra Louis dayanamadı ve şöyle dedi; ''Aslında onu bir yangında kaybettik,ben 15 yaşındaydım,neyse boşver.'' Louis neşeyle sözlerine devam etti; ''Quidditch'i sever misin?Ben şahsen Hogwarts'a gider gitmez,takımda oynamak için başvuru yapacağım.'' Louis tekrar neşelenmişdi veya kendini öyle avutuyordu. | |
|
| |
Frodo Fearless
| Konu: Geri: Kopertıman III Perş. Nis. 15, 2010 1:24 am | |
| Frodo yerinden zıpladı ve şöyle dedi:Ben Quidditch'e bayılırım.Bende takıma katılacağım ama galiba sen hufflepuff'da olacaksın ve aynı takımda olamayacağız değil mi? | |
|
| |
| Konu: Geri: Kopertıman III C.tesi Nis. 17, 2010 11:00 pm | |
| Frodo heyecanlandı birden ve; ''Ben Quidditch'e bayılırım.Bende takıma katılacağım ama galiba sen hufflepuff'da olacaksın ve aynı takımda olamayacağız değil mi?'' dedi suratını birden asarak. Louis Frodo'nun sorusunu hemen cevapladı; ''Büyük olasılıkla öyle olacak ama boş ver farklı binalar veya takımlarda da olsak biz arkadaşız ne de olsa!'' Frododa aynı şeyi düşünüyordu.Louis ve Frodo artık çok yakın arkadaş olmuşlardı. | |
|
| |
Frodo Fearless
| Konu: Geri: Kopertıman III Salı Nis. 20, 2010 8:08 pm | |
| Frodo yolda giderken aklından şöyle geçiriyordu:Ne kadar iyi bir arkadaşım var...Birden Louis'e baktı ve şöyle dedi:Sen konuşmayı seven biri misin?Yani çok konuşuyor musun? | |
|
| |
| Konu: Geri: Kopertıman III Perş. Nis. 22, 2010 7:58 pm | |
| Louis tam dalmışken, Frodo Louise baktı ve; ''Sen konuşmayı seven biri misin?Yani çok konuşuyor musun?''dedi. ''Karşımda ki kişiye göre değişir aslında bazen çok konuşurum, bazen de hiç konuşmam ama sen beni dinleyebildiğin için bugün nedense çok konuşuyorum.''dedi Louis ve Frodo'ya gülümsedi. Louis sordu; ''Sen çok konuşur musun?''dedi ve cevap bekledi. | |
|
| |
Frodo Fearless
| Konu: Geri: Kopertıman III Cuma Nis. 23, 2010 5:53 pm | |
| Frodo kendinden emin bir şekilde:Ben çok konuşanları da sevmem,konuşmaktan da hoşlanmam ama gerektiği zamalar konuşurum.Ardından gülümser ve cama bakıp şöyle der?Ne güzel bir gün deil mi Louis? | |
|
| |
| Konu: Geri: Kopertıman III Paz Nis. 25, 2010 1:01 am | |
| Frodo birden cesaretlendi,doğruldu ve kendinden son derece emin bir ses tonu ile Louis'in sorusunu yanıtladı; ''Ben çok konuşanları da sevmem,konuşmaktan da hoşlanmam ama gerektiği zamalar konuşurum.'' Louis sevinmişti kendisi gibi bir arkadaş edinmişti.Elbette ki farklı özellikleri de vardı ancak birbirlerinin düşüncelerini okuyormuşçasına aynı şeyleri düşünüyor ve aynı şeyleri söylüyorlardı. Louis Frodo'ya baktı,Frodo'nun yüzünde kocaman bir gülümseme belirdi,cama baktı ve Louis'e şöyle dedi; ''Ne güzel bir gün değil mi Louis?''dedi ve tekrar cama baktı. Louis'de Frodo'nun bu lafı üzerine cama baktı.Yem yeşil bir araziden geçiyorlardı şimdi.Etraf ağaç ve çimlerle bir bütün gibiydi. Tepede parıldayan güneş ise o bütünlüğü tamamlıyordu. Gerçekten de çok güzel bir gündü.Louis gözünü pencereden alamıyordu.Louis gözlerini pencereden ayırmadan Frodo'ya şöyle dedi; ''Evet gerçekten de çok güzel bir gün'' Louis,Frodo'nun hafif bir sesle güldüğünü duydu.Herhalde Louis'in bu kadar büyülenmesine şaşırmıştı.Louis aldırmadan dışarıda ki güzelliği seyretmeye devam etti. | |
|
| |
Frodo Fearless
| Konu: Geri: Kopertıman III Paz Nis. 25, 2010 2:50 pm | |
| Frodo dışarıyı hayranlıkla izlerken bir anda tren sallanmaya başladı ve gittikçe şiddetlendi.Frodo:Sence neler olduğuna bakmalımıyız Louis? | |
|
| |
| Konu: Geri: Kopertıman III Paz Nis. 25, 2010 11:35 pm | |
| Birden tren sallanmaya başladı,Frodo sesini duyurmak için bağırrarak sordu; ''Sence neler olduğuna bakmalımıyız Louis?'' Evet,acaba neler olduğuna bakmalılarmıydı?Louis düşünüyordu,o düşünürken trende tedirginlik ve şaşkınlık sesleri duyuluyordu.Herkes çığlık atıyordu. Louis tedirgin bir ses tonu ile cevap verdi; ''Ben pek cesaretli değilimdir,burda kalıp seyretmeyi öneririm ama tabi korkak da değilim istersen bakabiliriz ama benim önerim dikkatli olmamız'' Louis bunları söylerken Frodo çoktan kalkmış kompartımanın kapısını açmaya çalışıyordu.Louis de korkaklığı bırakarak ayağa kalktı ve Frodoya yardım etti. Ancak kapıyı ne kadar zorlasalar da bir türlü açılmıyordu. Louis soluk soluğa sordu; ''Sence ne yapmalıyız Frodo,kapıyı nasıl açabiliriz sence?'' | |
|
| |
Adelina Garnet Swain Hufflepuff IV. Sınıf
Gerçek İsim : Gökçen. Mesaj Sayısı : 125 Kayıt tarihi : 26/04/10 Lakap : Adelin, Adela, Adels, Ady, Garnet, Garny
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (84/100) Patronus: Gal Ejderhası
| Konu: Geri: Kopertıman III C.tesi Mayıs 29, 2010 9:26 pm | |
| ‘’Koş Adelina koş!’’
Adelina babasının söylediklerini duymamak için bir elinde kocaman ağır bavulunu tutarken bir eliyle de bir kulağını tıkayarak son süratle trenin arkasından koşarak trene yetişmeye çalışıyordu.
Nasıl olmuştu da bir anlık şaşkınlıkla treni kaçırmışlardı! Büyük hataydı Adelina’nın hayatında yaptığı en büyük hataydı treni kaçırmak. ‘’Adelina hızlı koş!’’
Babasından bir uyarı daha aldı Adelina. Babasını daha fazla kızdırmak istemediği için Adelina kendini zorlayarak hızını biraz daha arttırdı.
Adelina deli gibi koşarken tren çoktan istasyondan çıkıp, yağmurun altında yoluna devam ediyordu. Adelina bir süre daha yağmurun altında trenin arkasından koştuktan sonra nefesinin tamamen kesilmesi ile durdu.
Artık her şey için çok geçti. Daha Hogwarts’a başlamadan tüm hayelleri bir anda suya düşmüştü. Yağmur gitgide artarken Adelina’da trenin arkasından bakıp ona veda ediyordu. Ancak tren birden durdu. Anlaşılan makinist Adelina’ı fark etmişti. Minik cadı şaşkınlık içinde bavulunu yerden kaldırıp son bir hızla trene doğru koşmaya başladı.
Koştu, koştu, koştu… Ve evet sonunda trendeydi Adelina sırılsıklam bir vaziyette trene bindiğinde herkes panik içinde sağa sola koşturuyordu. Kendi aralarında fısılda şanlar, şaşırıp Adelina’a kötü kötü bakanlar vardı trende. Ama Adelina hiç birini umursamadı ve ona bakan şaşkın gözlerden sıyrılıp boş bir kompartıman aramaya başladı.
Nihayet buldu. Kompartıman 3 çok dolu bir kompartıman değildi. İçinde iki çocuk vardı ve ikisi de kompartımanın kapısını açmaya uğraşıyorlardı. Adelina ikisini de onlara fark ettirmeden süzdükten sonra hafifçe öksürdü bunun üzerine iki oğlanda başlarını kaldırıp dış kapıdaki Adelina’a baktılar. Adelina asasını çıkarttı ve kapının paslanmış kilidine tuttu, iki oğlanda şaşkınlık içinde birbirlerine baktılar ve geri çekildiler. Oğlanların geri çekilmesi üzerine Adelina şu sözleri söyledi; ''Alohomora’' dedi ve bir anda kompartımanın camlı ve paslı tahta kilit kısmı hemen açıldı.
Adelina’da kendinden son derece memnun bir yüz ifadesi ile kompartımana geçti, bavulunu yukarı koydu, hemen oturdu ve pencereden dışarıyı seyretmeye başladı.
O sırada iki çocuktan uzun boylu sarı saçlı olanı kapıyı kapattı ve diğer arkadaşı ile birlikte şaşkınca Adelina’nı süzmeye başladılar. Adelina artık bu bakışlardan rahatsız olduğu için onlara döndü ve;
‘’Kompartımana izinsiz girdiğim için özür dilerim ama sizde bana teşekkür etmelisiniz, ben olmasaydım kapıyı açamayacaktınız. Otursanıza zaten trende birazdan hareket eder, tren hareket ettiğinde düşmek istemezsiniz öyle değil mi?’’ dedi Adelina hızlıca.
Adelina’nın sözleri üzerine iki oğlan bir şey diyemeden Adelina’nın karşısında ki koltuğa oturdular.
Hogwarts treni de çok geçmeden hareket etti ve yoluna devam etti. Yolculuk Adelina için oldukça sessiz ilerliyordu. Adelina bu sessizlikten sıkılıp;
‘’ Baksanıza! Kendinizi tanıtmayı düşünmüyor musunuz? Ben tanıtayım öyleyse. Benim adım Adelina. Adelina Andrews. Siz kimsiniz?’’ dedi Adelina ve susup ötekilerden gelecek cevabı bakledi. | |
|
| |
| Kopertıman III | |
|