Size iyi davranmayan bir arkadaşınız zor durumda, 2 büyücü etrafını çevirip asalarını ona doğru çevirmiş. Ne yaparsınız?
İster iyi ister kötü davransın ,kimseyi zor durumda bırakmak asil bir büyücü için uygun değil. Bir diğer yandan sana bir dirhem olsun saygı duymayan bir insan için hayatını tehlikeye atmak gerçekten gereksiz. Büyücülerin nitelikleri de önemli değil mi? Benden çok daha güçlü olabilirleri. En iyisi dokunmamak. Ya da Sersemletip kaçmak. Hayır! Büyücüleri Sersemletip düşmanımın suratına tekmeyi basmak belki en mantıklısı.
Hogwarts'taki en ilginç şey nedir?
Hogwarts tatlı rüyaların ,peri masallarının ve gerçekleşmeyecek hayallerin mekanı. Büyüleyici duvarlarından portrelere ,serbestçe dolanan hayaletlerden testrallere kadar mükkemmel bir okul. En ilginç şeyi belirlemek çok güç gelmekte bana.
Okula gelmeden önce büyü yapmaya çalıştınız mı? Başarılı oldunuz mu? Eğer olduysanız veya olamadıysanız nedeni nedir?
Okula gelmeden önce defalarca büyü yapmaya çalıştım ve bir çoğunda başarılı oldum ;çünkü annem ve babam mükkemmel iki Seherbaz. Oğullarını yetiştirirken en asil ,en doğru şekilde yetiştirmeye özen göstermişler ve erken yaşta büyü yapmayı öğretmişler. Felice'nin üstün zekası doğrudan başarı getirmiş.
Okul hakkında en çok merak ettiğiniz şey nedir?
Qidditch & Dersler.