| GENEL DUYURU | Site Sıfırlanmalı mı? | |
|
+5Hannah Melody Lynn Adney Scary Tumu Lovegod Catherine Aida Swain George Crownie 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
George Crownie Hogwarts Müdürü
Gerçek İsim : umut. Mesaj Sayısı : 1989 Kayıt tarihi : 11/07/09 Yaş : 32 Lakap : geo.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Mantikor
| Konu: GENEL DUYURU | Site Sıfırlanmalı mı? C.tesi Mart 27, 2010 12:56 am | |
| AteşOku Yönetimi olarak karar almış bulunmaktayız. Daha doğrusu bu kararı Güven ve ben birlikte aldık. Çünkü birçok üyemizden özel mesaj alıyorduk. Sitenin sistemi ve kategoriler fazla karışık diye. Hatta Ünlü Seçimleri nerede diye soranlar bile oldu. Bu yüzden bizde sitede tüm başlıkları ve kategorileri geçmiş adı altında saklayıp yeniden yapılanma kararı aldık. Tabi bunu direk uygulayamayız. Üyelerimizin isteği doğrultusunda olacak bu iş. Ünlü sistemi, yetenekler, rütbeler vs. değişmeyecek. Sadece mekanlar, sistemler ve kurgu değişecek. Görüşlerinizi bildirmek için yukarıdaki ankete oy verip buraya yorumunuzu yazdığınız takdirde biz de elimizden geleni yapacağız. Bize yardımcı olursanız oldukça mutlu oluruz. Sonuçta bu hepimizin sitesi. Bu sitede bulunduğumuza göre, bulunduğumuz yeri kullanmaya uygun hale getirmeliyiz. Lütfen oylarınızı verdikten sonra buraya yorum olarak da bildirin.
George Crownie & Jack P. Flame.
En son George Crownie tarafından Çarş. Nis. 07, 2010 1:58 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: GENEL DUYURU | Site Sıfırlanmalı mı? C.tesi Mart 27, 2010 1:21 am | |
| |
|
| |
Catherine Aida Swain Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : bilen bilir Mesaj Sayısı : 574 Kayıt tarihi : 22/02/10 Lakap : Cath.,Cat.,Cathy,Ida -yeter mi???-
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (91/100) Patronus: Yılan
| Konu: Geri: GENEL DUYURU | Site Sıfırlanmalı mı? C.tesi Mart 27, 2010 1:36 am | |
| Hayır. Ben de hayatımda rp'ye ilk bu siteyle başladım ve bence alışma süreci oldukça kısa... Yeni üyeler biraz beklerlerse alışabilirler. Ayrıca ben de sitenin orjinal formatında kalması gerektiğinden yanayım.
En son Catherine Swain tarafından Ptsi Nis. 05, 2010 11:07 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
George Crownie Hogwarts Müdürü
Gerçek İsim : umut. Mesaj Sayısı : 1989 Kayıt tarihi : 11/07/09 Yaş : 32 Lakap : geo.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Mantikor
| Konu: Geri: GENEL DUYURU | Site Sıfırlanmalı mı? C.tesi Mart 27, 2010 1:47 am | |
| Yorum yazdığınız için sağolun. Yanlış anlaşılmasın diye tekrar yazıyorum. Rütbeler vs. değişmeyecek. Sadece mekanlar kurgu vs. | |
|
| |
Tumu Lovegod
| Konu: Geri: GENEL DUYURU | Site Sıfırlanmalı mı? C.tesi Mart 27, 2010 7:31 pm | |
| | |
|
| |
Adney Scary
| Konu: Geri: GENEL DUYURU | Site Sıfırlanmalı mı? Paz Mart 28, 2010 5:22 am | |
| | |
|
| |
Hannah Melody Lynn
Gerçek İsim : eylül Mesaj Sayısı : 506 Kayıt tarihi : 03/01/10 Yaş : 28 Lakap : Lie ne alakaysa artık xD
| |
| |
Vincent Valentine
Gerçek İsim : Beycan Mesaj Sayısı : 554 Kayıt tarihi : 12/07/09 Lakap : Vince, Vala
| Konu: Geri: GENEL DUYURU | Site Sıfırlanmalı mı? Paz Mart 28, 2010 5:28 am | |
| Bana kalırsa benim girememem dışında hiç bir problem yok. Zaten siteyi basitleştirmekte düşünülmemeli bence ve bana göre site gayet yerinde | |
|
| |
Edward R. Crownie
| Konu: Geri: GENEL DUYURU | Site Sıfırlanmalı mı? Ptsi Mart 29, 2010 2:12 am | |
| | |
|
| |
Valeria Nerissa Wesley Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Gerçek İsim : Ebru. Mesaj Sayısı : 1504 Kayıt tarihi : 13/09/09 Yaş : 30
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Beyaz Leopar
| Konu: Geri: GENEL DUYURU | Site Sıfırlanmalı mı? Ptsi Mart 29, 2010 2:30 am | |
| Bence gerek yok. Her şey gayet açık. Dikkatli bakınca herşeyin yerini rahatlıkla bulabilirler.
| |
|
| |
Danielle Price Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Gökçen. Mesaj Sayısı : 206 Kayıt tarihi : 19/02/10 Lakap : Dany.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (84/100) Patronus: Boa Yılanı
| Konu: Geri: GENEL DUYURU | Site Sıfırlanmalı mı? Ptsi Nis. 05, 2010 9:03 pm | |
| Bencede gerek yok dikkatli bakarlarsa hiçde karışık değil ayrıca arama butonuda var oradan bulabilirler yani bence hayır. | |
|
| |
| GENEL DUYURU | Site Sıfırlanmalı mı? | |
|