Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapKapı

UNUTULMAYAN ANLAR

3 posters
YazarMesaj
Christian A. Wilson
Fotoğrafçı | Ressam
Fotoğrafçı | Ressam
Christian A. Wilson

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
UNUTULMAYAN ANLAR Left_bar_bleue91/100UNUTULMAYAN ANLAR Empty_bar_bleue  (91/100)
Patronus:

UNUTULMAYAN ANLAR Empty
MesajKonu: UNUTULMAYAN ANLAR   UNUTULMAYAN ANLAR Icon_minitimePaz Mart 21, 2010 9:54 pm

Onunla buluşmak için sabırsızlanıyordum. Oturdum ve menüye baktım. Ona ve kendime birer filtre kahve söyledim.Gözüm kapıdaydı.İçeri girmesini bekliyordum. Fırsatını bulduğum an ona duygularımı söyleyecektim.Çocukluk arkadaşıydık ve karşılık vermesi benim için mucize olurdu.Onu ilk gördüğüm günden beri aşıktım. Onun için ölüyordum. Daha çocuktuk ve ailesi sağ iken beraber uyurduk.İşte ben o zaman çekebildiğim kadar çekerdim kokusunu içime. Sabahları da kahvaltıdan sonra aynı hamağa uzanır ve hayatımızdan bahsederdik. Onun adını öyle bir kazımıştım ki kalbime; partinin birinde kavalye bulduğu için beni ektiğinde bile ondan nefret etmemiştim. O katıydı, ben de onun için öyle oldum.Yazları küçük çocuklara gizli gizli büyü yapardık. Ah Catherine'in o dudaklarını da çıkaramıyordum aklımdan.Bir keresinde onun için yaptığım sihir ödevine o kadar sevinmişti ki elinde olmadan beni öpmüştü. Sonra da hiçbir şey olmamış gibi davranmıştı... İçeri doğru çiçeğimsi bir koku geldi.Yasemin kokusu... İçeri girenin o olduğunu anladım ve arkamı döndüm.Evet en son 13 ay önce görmüştüm onu...Hala o günkü kadar güzel ve çekiciydi... Kalbim göğüs kafesimi yırtmaya başladı. O gittikçe yaklaşıyordu, bense deli oluyordum. O benim olmalıydı, ona benden başka biri dokunsa kahrolurdum. Geldi ve sarıldı:
-Görüşmeyeli uzun zaman oldu tatlım, dedi.
-Evet, seni özlemişim.
-Ben de...
-Seni seviyorum.
-Ben de...
-Hayır Catherine ben ciddiyim, seni gördükçe deli oluyorum.Bana her baktığında içimi yavru kedi tırmalıyor sanki.Seni gördüğüm ilk günden beri...
-Saçmalama,güldü, şaka mı yapıyorsun?Senin kız arkadaşın yok muydu??
Hmmm kimdi o ,aaa Ariel...

-Hayır, onu sevmedim istersen hemen ararım onu ayrılırız...
-Andrew...
Onu öpmeye başlayınca lafına devam edemedi.Benim için o 30 saniye yıllar gibiydi.O da geri çekilmiyordu. Evet, bu aşk platonik değildi.Tekrar konuştu:
-Andrew ne diyeceğimi bilemiyorum. Kafam çok karıştı...
Masadan kalktı ve ben de orada tek başıma oturmaya devam ettim...İlk adımla bana seslenen tek kişi oydu.Başkasına izin vermezdim. O özeldi, ailemiz arkadaşken tanışmıştık. 5 yaşındaydı, ben ise 9... Aramızdaki 4 yaşa rağmen ona aşık olmuştum. Benim yüzlerce kız arkadaşım oldu o büyürken... Onun ilk erkek arkadaşı olduğunda ben 19, o ise 15 yaşındaydı. Onları öpüşürken yakalamıştım ve amcasına söylememem için yalvardı, kabul ettim. O an hayatımın en acı verici anlarından biriydi. Taa ki onu 16 yaşında erkek arkadaşıyla amcasının evinde gördüğümden beri... 2 gün ağladım ve 3 gün hiçbir şey yemedim. Tabi ki yine amcasına söylememem için dil döktü ama dayanamadım ve söyledim. O günden beri kaç kere özür diledim ama bir yıl boyunca kabul etmedi. Bu ana kadar yüzünü bile görmemiştim. Ona benden başka birinin dokunması beni çılgına çevirmişti. O benimdi... Kahvemi içtim ve Ariel'i aradım:
-Sana karşı bir şey hissetmiyorum, üzgünüm. Bu ilişki bitmiştir, dedim. Ağlıyordu. Kalbini kırmak istemezdim ama onu sevmiyordum. Telefonu suratıma kapadı. Catherine'in üzgün olduğunda nereye gittiğini iyi bilirdim. Hesabı ödedim ve kafeden kalktım. Sisli göle doğru yola çıktım.
Catherine Aida Swain
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Catherine Aida Swain

Gerçek İsim : bilen bilir
Lakap : Cath.,Cat.,Cathy,Ida -yeter mi???-

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
UNUTULMAYAN ANLAR Left_bar_bleue91/100UNUTULMAYAN ANLAR Empty_bar_bleue  (91/100)
Patronus: Yılan

UNUTULMAYAN ANLAR Empty
MesajKonu: Geri: UNUTULMAYAN ANLAR   UNUTULMAYAN ANLAR Icon_minitimePaz Mart 21, 2010 9:58 pm

Bir yıldan uzun zamandır görüşmemiştik. Kavgalıydık ama her şeye rağmen onu özlemiştim.İçeri girip yanına gittim ve ona sarıldım:
-Görüşmeyeli uzun zaman oldu tatlım, dedim.
-Evet, seni özlemişim.
-Ben de...
-Seni seviyorum.
-Ben de...
-Hayır Catherine ben ciddiyim, seni gördükçe deli oluyorum.Bana her baktığında içimi yavru kedi tırmalıyor sanki.Seni gördüğüm ilk günden beri...
-Saçmalama,histerik bir şekilde güldüm, şaka mı yapıyorsun?Senin kız arkadaşın yok muydu??
Hmmm kimdi o ,aaa Ariel...

-Hayır, onu sevmedim istersen hemen ararım onu ayrılırız...
-Andrew...
Sözlerim yarım kalmıştı.Beni öptüğü an içim kıpır kıpır oldu. Geri çekilmedim. Ama beni aldatmayacağından ve cidden sevdiğinden nasıl emin olabilirdim ki? Amcama biriyle birlikte olduğumu söyleyen oydu. Ariel'i benim için terkeden de...
-Andrew ne diyeceğimi bilemiyorum. Kafam çok karıştı,dedim ve oradan çıkıp sisli göle gittim.
Christian A. Wilson
Fotoğrafçı | Ressam
Fotoğrafçı | Ressam
Christian A. Wilson

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Patronus:

UNUTULMAYAN ANLAR Empty
MesajKonu: Geri: UNUTULMAYAN ANLAR   UNUTULMAYAN ANLAR Icon_minitimePaz Mart 21, 2010 10:02 pm

RP bitmiştir. Lütfen katılmayınız...
George Crownie
Hogwarts Müdürü
Hogwarts Müdürü
George Crownie

Gerçek İsim : umut.
Lakap : geo.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
UNUTULMAYAN ANLAR Left_bar_bleue100/100UNUTULMAYAN ANLAR Empty_bar_bleue  (100/100)
Patronus: Mantikor

UNUTULMAYAN ANLAR Empty
MesajKonu: Geri: UNUTULMAYAN ANLAR   UNUTULMAYAN ANLAR Icon_minitimeSalı Mart 23, 2010 4:41 am

Roleplay bitince herhangi bir admine başvurarak konuyu kilitlemelerini söyleyiniz. Konu Kilitleniyor.
http://eskiao.roleplaylife.net

UNUTULMAYAN ANLAR
1 sayfadaki 1 sayfası