Ophelia M. Ren Winstead
Mesaj Sayısı : 7 Kayıt tarihi : 22/02/10 Yaş : 32 Lakap : Zepçük,Zepü,Zepu,Zepüğ
| Konu: Ophelia Misaki Ren Winstead C.tesi Mart 06, 2010 6:26 am | |
| Size iyi davranmayan bir arkadaşınız zor durumda, 2 büyücü etrafını çevirip asalarını ona doğru çevirmiş. Ne yaparsınız? Sorunun ne olduğunu öğrenmek için yanlarına giderim. İlk çözmek için izlerim fakat çözemezsem , o iki büyücüye neden böyle yaptıklarını sorarım. Sonra ne cevap verirlerse versinler , işlerine gitmelerini isterim. Hogwarts'taki en ilginç şey nedir? Hm bilmem ki . İlgimi pek bir şeyin çektiği söylenemez. Belki merdivenler , portreler ve ortalıkta dolanan ruhlar. Kimbilir başka daha neler ilgimi çekebilir (?) Okula gelmeden önce büyü yapmaya çalıştınız mı? Başarılı oldunuz mu? Eğer olduysanız veya olamadıysanız nedeni nedir? Evet yapmaya çalıştım. Başarılı olmayı umuyordum. Aslında başarılı oldum sayılır. Saçlarımın kahverengi rengini sarı yapmaya çalışıyordum ve bir süre beklemem gerekiyordu büyüyü yaptığımda.Gereken süre bekledikten sonra saçlarımın renginin açık mavi olduğunu gördüm. Ve bu işte pek başarılı olmadığımı parkettim. Bundan sonra da denemelerim oldu , saçlarımı sarı yapmak için. Sarı dışında kırmızı , yeşil , açık pembe , koyu pembe , kirli beyaz(gri gibi) hatta mor bile oldu. Ve tekrar açık mavi renge geri döndü. Arada sırada açık mavi den kirli beyaza , kirli beyazdan maviye döndüğü olur. Pek başarılı olduğum söylenemez aslında. Okul hakkında en çok merak ettiğiniz şey nedir? Hm bilmem ki. Sanırsam okulun içi.
| |
|
Seçmen Şapka
| Konu: Geri: Ophelia Misaki Ren Winstead C.tesi Mart 06, 2010 7:38 pm | |
| | |
|