George Crownie Hogwarts Müdürü
Gerçek İsim : umut. Mesaj Sayısı : 1989 Kayıt tarihi : 11/07/09 Yaş : 32 Lakap : geo.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Mantikor
| Konu: II. Dönem Başladı. Ptsi Şub. 08, 2010 5:45 am | |
| Merhaba sevgili öğrencilerimiz ve saygıdeğer profesörlerimiz. Hogwarts II. dönemin hepimiz için güzel geçmesini dileyerek söze başlıyorum. Evet okul açılmıştır. Kompartımanlara iniş RP'si yapabilirsiniz. Artık okulda RP yapabilirsiniz. Hogwarts II. Dönem de yeni kurgumuz gereğince fazla sakin olacak. Yani karanlık güçlerin etkisi bu dönem bizi bir nebze olsun rahat bırakacak. Bu yüzden geçen dönemki gibi okulda seherbazlar olmayacak. Ben eski SBB büro başkanı George Crownie, bakanlığın beni yönlendirmesi ile yeni Müdür olmuş bulunmaktayım. İyi anlaşacağımızı umuyorum. Şimdi not almanız gereken bazı yerler var. 6. Sınıf öncesi cisimlenmek kesinlikle ve kesinlikle yasaktır. Ders başlayana kadar sadece sınıf başkanları cisimlenebilmektedir. Tılsım dersinden sonra 6. Sınıfların tümü cisimlenmekte özgürdür. Derslerinizi aksatmadan yapmanız binanızın geleceği için oldukça önemlidir. Girmediğiniz dersler için sadece siz değil, binanız da sorumludur. Lütfen derslere girmeye özen gösteriniz. Evet arkadaşlar sözümü burada noktalarken hepinize yeni dönemin uğurlu gelmesini diliyorum. Profesörler bu başlık altından yayınlayacağım ders programını almalıdırlar. George Crownie. | |
|