ADI: Judith Aine
SOYADI: Renaud
-- Size iyi davranmayan bir arkadaşınız zor durumda, iki büyücü etrafını çevirip asalarını ona doğru çevirmiş. Ne yaparsn?
- Kin gütmeyen bir insan olduğum için yardımına koşarım elbette-ta-taam, ne sürpriz ama! Bu soruya verilen klişe cevaptır bu sanırsam.İnsanlar intikam duygularını ve içlerindeki sadizmi başkalarıyla paylaşmazlar genelde. Fakat bilmenizi isterim ki cevabımda samimiyim. Bu ara söz gecenin ikisinde bu formu dolduran uykusuzluğun ve Fransızca ödevinin huysuzluğuyla mızmızlanan küçük bir kızın laırdısı yalnızca-Buna aracıı olarak bir asa kullanmaktansa eski wiccan bitkisel korunma büyülerini kullanmayı tercih ederim ama.
--Hogwarts 'taki en ilginç şey nedir?
- Kendi masal dünyasında yaşayan küçük bir kızın -ben- masallaşmış gerçeği farkedip ona balıklama daldıktan sonra kendi halindekçük bir kız olmaktan çıkıp gözleri çakmak çakmak, kendinden emin ve elinde uttuğu asa kadar dik başlı yaman bir büyücüye dönüşebilecek olması.
--Okula gelmeden önce büyü yapmaya çalıştınız mı? Başarılı oldunuz mu? Eğer başarılı ollduysanız veya olmadıysanız nedeni nedir?
- Bu konuda denemelerim oldu fakat bunlardan çok belirgin bir sonuç alamadım çünkü çok çabuk dağılan bir dikkatim var.
-- Okul hakkında en çok merak ettiğiniz şey nedir?
- Tadabileceğiniz kadar yoğun bir sis tabakasını andıran fantastik mistizmle çepeçevre kuşatılmış bu okulun bir parçası olmanın nasıl bir şey olduğu...