| Kompartıman I. # | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
George Crownie Hogwarts Müdürü
Gerçek İsim : umut. Mesaj Sayısı : 1989 Kayıt tarihi : 11/07/09 Yaş : 32 Lakap : geo.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Mantikor
| Konu: Kompartıman I. # Ptsi Şub. 01, 2010 7:27 am | |
| | |
|
| |
Joanné Angél Valerié
Gerçek İsim : Pélin* Mesaj Sayısı : 22 Kayıt tarihi : 05/03/10 Yaş : 28 Lakap : Jo. // Ang. ^^
| Konu: Geri: Kompartıman I. # C.tesi Mart 06, 2010 1:38 am | |
| Hogwarts'a gitmemek içim mızmızlanıyordum küçük bir çocuk gibi.Annemse sinir bozucu tavırlarıyla bana birşeyler söyleyip duruyordu.Buradan ayrılmak istemiyordum.Lüks evimden ve her hafta düzenle gittiğim manikürcümden.Bir kere daha anneme kabul ettirmeye çalıştım. ''Anne!Oraya gitmek istemiyorum!Ya başıma birşey gelirse!'' dedim yaranmaya çalışarak.Gerçi başıma birşey gelmesini önemsediğini zanletmiyordum ama denemeye değerdi. ''Asla olmaz!Oraya git ve beni gururlandır.'' dedi biraz anne tavrını takınarak.Oysaki beni gönderdikten sonra derin bir oh çekip Muggle kuaförüne rahatlıkla gideceğini biliyordum.Beni bineceğim trene sürükledi. ''Baban ve ben seni arayacağız!'' diye seslendi arkamdan.Harika.Trene bindim ve boş bir kopartman buldum.Neyseki içerisi o kadar da kötü değildi.Yıpranmış deri koltukları ve bozulmuş havalandırmayı saymazsak.Bir iç geçirerek eski koltuğa yayıldım ve trenin hareket ettiğini hissettim.Ah harika.İşte başlıyordu. Rp out:İsteyen katılabilir. | |
|
| |
Catherine Aida Swain Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : bilen bilir Mesaj Sayısı : 574 Kayıt tarihi : 22/02/10 Lakap : Cath.,Cat.,Cathy,Ida -yeter mi???-
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (91/100) Patronus: Yılan
| Konu: Geri: Kompartıman I. # C.tesi Mart 06, 2010 1:47 am | |
| Kompartımana girdiğimde bir tek kız oturuyordu.Başka kimse yoktu. Ben de boş olmasından yaralanmak istedim ve oturdum kız yokmuş gibi davranıyordum. Ama bir süre sonra sessizliği bozmaya karar verdim. -Eee adın ne?? Aslında pek konuşkan değilimdir ama kıza kanım ısınmıştı nedense...Kız bayık bir sesle: -Joanne, dedi. -Kaçıncı sınıftasın?? -Bir sen??? -Bir... Sessiz kalmaya karar verdim kızın konuşmaya niyeti yok gibiydi.Güneş turuncumsu ve mavimsi muhteşem güzelliğine kavuşurken sadece dışarıyı izledim... | |
|
| |
Joanné Angél Valerié
Gerçek İsim : Pélin* Mesaj Sayısı : 22 Kayıt tarihi : 05/03/10 Yaş : 28 Lakap : Jo. // Ang. ^^
| Konu: Geri: Kompartıman I. # C.tesi Mart 06, 2010 2:12 am | |
| Tren ağır ağır yol alırken camdan dışarıyı seyrediyordum bende.Şimdiden canım sıkılmıştı.Oraya gitmek istemiyordum.Derin bir iç çekip oturduğum yere gömüldüm.O sırada kopartmanın kapısından birinin girdiğini gördüm ama o tarafa dönmedim.Anlaşılan burda yalnız olmayacaktım.Kız karşımdaki koltuğa oturdu.Onu önemsememiştim aslında.Onunda beni farkettiğini sanmıyordum.Sonra ''Eee adın ne??'' diye sordu sessizliği bozarak.Onu inceledim.Kahverengi saçlıydı ve üzerinde Slytherin cübbesi vardı.Aynı binadan olması iyi olmuştu aslında. ''Joanne'' dedim bayık bir sesle. ''Kaçıncı sınıftasın?'' dedi kız. ''Bir, sen?'' dedim bende.Konuşmak sessiz kalmaktan iyiydi. ''Bir.'' dedi kız.Konuşmak istiyordum aslında.Sessizlik bayıcı gelmişti. ''Senin adın ne?'' diye sordum bende. | |
|
| |
Gerçek İsim : bilen bilir Mesaj Sayısı : 574 Kayıt tarihi : 22/02/10 Lakap : Cath.,Cat.,Cathy,Ida -yeter mi???-
| Konu: Geri: Kompartıman I. # C.tesi Mart 06, 2010 2:19 am | |
| Sessizliği bozması iyiydi çünkü sıkılmıştım.Kıza kanım epeyce ısındı bence arkadaş olabilirdik ama o bilirdi...Umarım Slytherin'lidir diye umdum.O da aklımı okur gibi: -Slytherin'deyim.Sen hangi binadasın? -Ben de Slytherin'liyim, dedim bu benim için o kadar düşman edindikten sonra iyi bir haberdi... Adın ne sorusunu yanıtladım: -Catherine... | |
|
| |
| Konu: Geri: Kompartıman I. # C.tesi Mart 06, 2010 6:34 pm | |
| Tren yolculuğu bitmek üzereydi.Okuduğum dergiyi koltuğa bıraktım ve ona baktım.Yüzünde oraya gitmek istemiyorum ifadesi vardı.Aslında ben de aynı durumdaydım yeni ve sıkıcı bir yerdi benim için...Oldukça sıkıcı...Tekrar dışarıyı seyretmeye başladım. Gökyüzü kızıla dönmeye başlamıştı ve yavaş yavaş bir sis bulutunun içine giriyorduk.Kasvetli ortamlar hoşuma giderdi.Bana annemle babamın öldüğü savaştaki çaresizliğimi çağrıştırıyordu.Onların yüzündeki son ifadeyi görmek, içimi acıtsa da hoştu.Çünkü onları hiç sevmemiştim.Tek sevdiğim amcamdı...Zaten tek o kalmıştı... | |
|
| |
Sisi Lou
Gerçek İsim : Can Su. Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 05/03/10 Yaş : 31
| Konu: Geri: Kompartıman I. # Paz Mart 07, 2010 10:49 pm | |
| Hiçbir zaman uzun yolculukları sevmedim, her zaman bir sorun çıkar. Amerika'dan İngiltere'ye her zaman Muggle taşıma araçlarıyla gidiyordum, annem çok meşguldü ve bende reşit değildim. Tek çaremiz buydu yani. Ama hiç sevmezdim bu uzun yolculukları, uzun ve rahatsız yolculuk sonucunda bitkin düşerdim, bunun güzeliiğime ve çevreye saçtığım ışığa gölge düşürmesinden korkardım hep. Bu dördüncü yılımdı, geri döneceğime sevinmiyor değildim ama yolculuk gözümü korkutuyordu. İngiltere'ye okulun açılışından iki hafta önce geliyor , geldikten sonra 3 günü uyuyarak geçiriyor , geri kalan zamanda da eksiklerimi tamamlıyor, alışveriş yapıyordum Bu yılında diğerlerinden pek bir farkı yoktu. Yine trene son anlarda yetiştim kendimi içeri attığımda şanslı olduğumu düşünüyor ve binlerce kez geçen 3 yılda da yaptığım gibi geç kalmayacağıma söz veriyordum kendi kendime. Tamam , geç kalma telaşını üzerimden atmam kısa sürdü, kendimi toparladım , saçlarımı savurdum, yüzüme o tehditgar ifadenin yerleştiğini hissedebiliyordum.Küçük el çantamı sıkıca kavradım ve boş bir kompartıman aramaya başladım. Çok zor olmadı , ilk kompartımana göz attım , iki kız vardı ve ikisini de daha önce gördüğümü sanmıyordum. Kaşlarımı çattım, evet çok dolaşmak istemiyordum.Bu iki kızın bana ses çıkaracaklarını sanmıyordum, ah bana kim ne diyebilirdi ki ?! Kompartımanın kapısını hızla açtım, davetsizce içeri girdim, hiç birşey söylemeden kapıyı kapadım ve orası benim evimmiş gibi rahat oturdum. Kızların şaşırdığını görebiliyordum. Tek kaşımı kaldırdım , suratımdan okunan tek şey küçümsemeydi. " Evet , problem mi var ? " sesim öyle ipeksi çıkmıştı ki, kendimi tanımasam iyi bir insan olduğuma inanabilirdim. Suratımdaki ifade ve ses tonum zıtlıkta yarışıyordu. | |
|
| |
Joanné Angél Valerié
| Konu: Geri: Kompartıman I. # Ptsi Mart 08, 2010 1:01 am | |
| O sırada kapıdan içeri bir kız hışımla girdi.Hiçbirşey söylemeden kapıyı kapattı ve koltuğa yayıldı kendi evindeymişcesine.Ona aldıramıştım aslında ama dkkatle baktım. " Evet , problem mi var ? " dedi ipeksi ama bir o kadar da soğuk bir sesle.Sinirimi bozmuştu bu iyilik meleği tonu ama takmadım.Bencil biri olduğu her halinden anlaşılıyordu.Kendiminde öyle olduğunu kabul ettim.Soğuk bir ifadeyle ''Evet var ama buna aldıracağını sanmıyorum.Benim gibi.'' dedim sahte gülümsememi takınarak.Sessiz ve huzurlu bir yolculuk olmasını istiyordum gerçi.Ama sinirlerimi boşaltmam lazımdı değil mi? | |
|
| |
Sisi Lou
Gerçek İsim : Can Su. Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 05/03/10 Yaş : 31
| Konu: Geri: Kompartıman I. # Ptsi Mart 08, 2010 1:27 am | |
| ''Evet var ama buna aldıracağını sanmıyorum.Benim gibi.'' Vay, asi kız. Bir kafadan ses çıkmıştı , aslında bu güzeldi öyle değil mi ? Elbette , okuldaki çoğu kişiyi bizzat yıldırmıştım , diğerleri ise bana yaklaşmıyordu. Tanınıyor ve korkuluyordum. Bu bir süre çok hoş gidiyordu , evet çok hoş. Ama belli bir süreden sonra gerçekten sıkılıyordu insan. Asi kız, ah bu kızı görmem iyi olmuştu gerçekten. Gülümsedim, ama öyle bir gülümseme ki önce beynimde oluştu dudaklarıma doğru sıcak bir su gibi aktı. Önce küçük kıvrımlar oluştu dudaklarımda daha sonra gülücük büyüdü büyüdü, bir kaç dişim göründü ve ardınan tiz oktavlarda çınlayan bir kahkaha bütün kompartımanı çınlattı, her zaman varlığımı belli ederim. Yan kompartımanlardan da sesimin duyulduğunu biliyordum. Bir kaç dakika süren kahkahamın sonunda gözlerimden ince çizgi şeklinde yaşlar aktığını hissediyordum, elimin tersiyle onları sildim. Diğer elimi saçlarımın arasına soktum, saçlarımla oynamayı severim. " Ah tatlım . " gözlerimi iri iri açtım, çocuğunu korumak isteyen bir anne tavrı takındım " Adın nedir senin , tatlım ? " kızın benden hoşlanmadığını tüm hücrelerimde hissediyordum ve bu... hoşuma gidiyordu. | |
|
| |
Joanné Angél Valerié
| Konu: Geri: Kompartıman I. # Ptsi Mart 08, 2010 1:34 am | |
| Kulakarımda çınlayan bir kahkaha attı kız. " Ah tatlım . " gözlerini iri iri açtı " Adın nedir senin , tatlım ? " dedi.Başımı hafifçe yana eğdim.Normal biri olsa bu kızın sinir bozucunun teki olduğunu düşünürdü ama ben değil.Tavırlarından hoşlanmıştım.Ama pes etmeye hevesli değildim.Gülümsemeye devam ettim. ''Joanné diyebilirsin.'' dedim. ''Ya senin adın?Eminim daha önce duymuşumdur.'' diye devam ettim.Bunun demenin ne anlama geldiğini kavrayamamıştım aslında.İğleneme mi? Hayır kesinlikle değildi.Bu kızın kim olduğunu öğrenmeliydim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kompartıman I. # Ptsi Mart 08, 2010 1:40 am | |
| Joanne yanıtını söyledikten sonra yüzündeki şaşkınlık ifadesiyle kaşlarını çattı.Kızın kendini beğenmişliği karşısında en az benim kadar şaşırmıştı. -Aslında bir problem var,dedim. -Neymiş o, dedi kız.Belli ki daha önce kimse ona cevap verememişti. -İğneleyici surat ifaden, dedim.Varlığımı umursamamış olacak ki: -Aaaa evet.Bunun bir problem olduğunu düşünmüyorum,dedi. Buna nasıl davranılacağını öğretmesi gerekiyordu.O kişi de bendim...Onu görmezden gelerek dışarıyı seyrettim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kompartıman I. # Paz Mart 14, 2010 4:11 am | |
| Sıkılmıştım, kendini muazzam bir yaratık sanan bu kızın karşısında kendimi ezik hissetmeyecektim.Dudaklarımı büzdüm ve kızı iyiden iyiye inceledim.Evet benden bir kaç yaş küçük görünüyordu.Ama havasının sebebi sınıfı olmalıydı.Herhalde 4.sınıf falan vardı.Benim için pek de sorun değildi açıkçası...Bu okuldan nefret etmiştim ve içindeki insanlar umurumda değildi.Ama bu iki kızda da potansiyel vardı.En azından takılmak için yeterince havalıydılar.Dergilerimi çantama kaldırdım ve ayağa kalktım.Aşağılayıcı gözlerimle yeni geleni iyiden iyiye süzdüm.Sanırım daha fazla dayanamamış olacak ki: -Ne var,neden bakıyorsun,dedi. Cevap vermedim, bu sefer umursamazı ben oynamıştım.Bunu kendine yedirememiş olacak ki: -Kendini kim zannediyorsun bilmiyorum ama burada kuralları sen koyamazsın. Yine yanıtlamadım, iyice gıcık olmuştu.Küstahça sırıttım.Birini sinir etmek bana iyi gelmişti.Joanne de hoşuna gitmiş olacak ki gülmeye başlamıştı.Skor 1-0,bu yarıda kazanan da bendim. | |
|
| |
| Kompartıman I. # | |
|