Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts |
|
| Rastlaşma.. | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Rastlaşma.. C.tesi Ocak 30, 2010 11:36 pm | |
| Özel Rp'dir. Katılmak İsteyenler Pm. Atsın.
Pearl içindeki sıkıntıdan kurtulmalıydı. Bir hışımla evden çıktı ve öylece Sisli Göl'e doğru yürümeye başladı. Uzun ve meşakatli bir yoldu fakat yinede o eşsiz manzarayı görmek istiyordu. Hızlı adımlarla göle doğru yürüdü. Kulağındaki mp3'ün sesini sona kadar açtı ve müzik eşliğinde ağaçlar ve çalılıklarla çevrilmiş o mükemmel göl'e yaklaştı. Ağaçların arasından geçmek zordu , mutlaka bir dala yada ota takılırdınız fakat gölün tuz kokusunu duyunda keyfinize doyum yoktur.Saçlarını uçuran rüzgarla beraber patikayı yürüdü. Mp3'ünden Lordi'nin şarkılarından biri yükselince güldü kendi kendine. Rock kesinlikle Pearl'ün tarzı değildi. O daha çok Country dinlerdi.
Yinede müziği kapatmadı ve ritimlere ayak uydurarak göz kıyısına yaklaştı. Ağaçların arasında daldığında ilk defa bu kadar sorunsuz bir yol geçireceğinin farkına vardı çünkü patikadan uzanan beton bir yol vardı. Beton yolda yürüyerek düşüncelerini Chave'e çevirdi. Sinirleri bir anda karıştı. Chave'e bir türlü açılamıyor oluşuna sinir oluyordu. Onun yanına yaklaştıkça lanet olası kalbi "pır pır" pardon çok hafif kaldı "güm güm" atıyordu. Ve bu onun konuşmasını zorlaştırmakla kalmıyor elini ağayına dolaştırıyordu. Patikadaki yolu kısa sürede bitirdi.
Gölün kenarında öylece bağdaş kurdu ve oturdu. Kulaklığın tekini çıkardı ve gölü izlemeye karar verdi. Tam suya dalmışken birkaç ses duydu. " Şlap. Şlap. Şl...". Gözlerini sesin geldiği yöne doğru çevirdi. Gözleri bir anda Chave'i buldu. Chave gergin bir tavırla göle taş atıyordu. " Şlap. Şlap. Şlap. Şla... ". Derin düşüncelere dalmış gibiydi. Pearl ona doğru yaklaştı. İŞte zamanı gelmişti. Herşey ortaya çıkacaktı. Karşılık alamasa bile, ki alacağa hiç benzemiyordu, yinede söyleyecekti. Chave yine bir taş attı. Taş bu sefer 2 kere sekti. " Ah biraz daha bileğini burkmalıydın. " dedi Pearl. Chave şaşırdı ve bir anda Pearl'e döndü. |
| | | C. Pennate Brooks
Gerçek İsim : Efe. Mesaj Sayısı : 135 Kayıt tarihi : 18/08/09 Yaş : 30 Lakap : Chev, Penn...
| Konu: Geri: Rastlaşma.. Paz Ocak 31, 2010 12:01 am | |
| Chave' in kafası birşeylere bozuktu sanki. Daha çok aklı birşeylerde takılıydı. Bu ne olabilirdi? Ailevi durumlarmı yoksa aşk hayatımı? Ailevi durumlar hergün karşısına gelebilen bir şeydi fakat aşk hayatındaki sorumluluk alma düşüncesi onu zorluyordu. Chave okulunda Pearl adında çok güzel bir kıza hayrandı. Kıza ilgisini belli etme çabalarındaki Chave, aklına gelicek herhangi bir düşünce arıyordu. Düşünürken de sessizliği bozmak amacıyla göle sektirerek taş atıyordu kendini kabiliyetli bilen Chave, attığı her taştan sonra bunu oyun haline getirerek hırslanıyordu fakat kafasının içindeki kalabalık onu dengesiz kılıyordu. Chave yerden ince ve orta boy bir taş aldı taşı attıktan sonra öyle bir baktı. Arkadan bir ses, " Ah biraz daha bileğini burkmalıydın. " dedi Chave şaşırdı bu ses ona çok tanıdık geliyordu. Bu sesle akılına ilk gelen kişi Pearl idi. Chave, sanki onu daha önce izlediğini düşündü ve şaşkın bir şekilde arkasına dönüverdi. Pearl’ ün güler yüzünü görünce, “Ahh.. Merhaba Gatés senin burada ne işin var? Burası yalnız başınayken pek tekin bir yer değildir.” diyip endişeli bir gülücük attı. Ardından ellerini silkeleyip, kendini Pearl' in büyüleyici dudaklarınan çıkıcak sözlere verdi.
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rastlaşma.. Paz Ocak 31, 2010 12:16 am | |
| Chave elini silkeleyip Pearl'e döndü. Gülümsedi ve “Ahh.. Merhaba Gatés senin burada ne işin var? Burası yalnız başınayken pek tekin bir yer değildir.” dedi endişeli bir gülücükle. Pearl'in içindeki kişiliğine uymaya aşk böceği davranışları onu yırtıp geçmek istiyordu. Fakat Pearl ona karşı koyarak Chave'e gülümsedi. " Çok misafirperversin Brooks. " dedi sinsi bir gülümsemeyle.. Mp3'ünü kapattı ve Chave'e bakmaya devam etti.Onun o harikulade , fevkaladenin fevkinde , biçimli ve yakışıklı yüzüne bakarak kendi aleminde mükemmel düşlere dalabilirdi. Fakat kendini toplamalıydı. Chave'e gülümsedi ve; "Yalnızca sıkıldım ve geldim. Ve evet. Belki de burası yalnızken tekin bir yer olmayabilir. Hele hele benim gibi güzel bir kız için. Fakat şuan yanımda sen varsın. Bence gayet tekin." dedi en işveli gülümsemesiyle. Biçimli kaşlarından birini kaldırdı ve ellerini göğsünde birleştirdi. Neredeyse bayılacak kadar heyecanlanmıştı. Chave'in karizmatik sesiyle vereceği cevabı beklemeye başladı.
|
| | | C. Pennate Brooks
Gerçek İsim : Efe. Mesaj Sayısı : 135 Kayıt tarihi : 18/08/09 Yaş : 30 Lakap : Chev, Penn...
| Konu: Geri: Rastlaşma.. Paz Ocak 31, 2010 12:41 am | |
| Chave, Pearl' ün dudaklarını ona belli etmeden kesiyordu, söylediği her kelimede sesini beynine kazıyordu. Chave, gerçekten kıvama gelmeye başlamıştı. Pearl' in ona güvenmesi Chave' e moral veriyor gibiydi. Pearl' ün ona bakışları "açılmanı bekliyorum" anlamını taşıyor gibiydi. Chave bu işkenceye daha fazla dayanamadı ve, "Bak Gates, Senenin ilk gününü hatırlıyorum. Senyeşil cübbenle Ortak salon' da dolanıyordun açık kahve rengi saçların her savrulduğunda aklım başımdan gidiyordu. Sana o günden beridir hayranım. Bu hayranlık ilerleyen sürede kendini ilgi ve sevgiye bırakmaya başladı. Hayranlık yerini hoşlantıya bıraktı." dedikten sonra Chave iyice bir nefes aldı gerçekten bu onun en uzun konuşması olarak tarihe geçmiştir. Ufak mimikleriyle Pearl' e devam edeceğini bildirmişti. Derin bir nefes aldıktan sonra ikisininde gülmeye başlması ortamı yumuşatmıştı ve Chave sözüne başlamak için tekrar bir hamle yaptı. Pearl' in gözlerine bakarak, "Pearl, bütün dediklerimin kısa ve özü, duygularından emin değilim. Bu konuda bana yardımcı olmanı istiyorum." Chave, asıl demek istediğini sonunda söylemişti. fakat o son sözlere doğru bir bir şüphesi oluşmaya başladı. Sorumluluk almak için henüz hazır değildi fakat Pearl gibi bir kızlada birlikte olmak ona çok iyi geliceğine inanıyordu. Chave, Pearl' e bakarak yüzündeki ifadeyle kendi egolarını tatmin ediceğe benziyordu. | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rastlaşma.. Paz Ocak 31, 2010 12:54 am | |
| Chave'in yüz hatları yumuşamıştı. Ve beklenmeyen bir tavırla; " Bak Gates, Senenin ilk gününü hatırlıyorum. Senyeşil cübbenle Ortak salon' da dolanıyordun açık kahve rengi saçların her savrulduğunda aklım başımdan gidiyordu. Sana o günden beridir hayranım. Bu hayranlık ilerleyen sürede kendini ilgi ve sevgiye bırakmaya başladı. Hayranlık yerini hoşlantıya bıraktı." demişti. Pearl gülümsedi. Chave ilk defa bu kadar uzun konuşmuştu.Pearl ona gülümseyerek bakmaya devam ederken Chave ''Tıkandım.'' dercesine bir bakış attı fakat hiç durmaya niyeti yoktu. Derin bir nefes aldıktan sonra Chave; " Pearl, bütün dediklerimin kısa ve özü, duygularından emin değilim. Bu konuda bana yardımcı olmanı istiyorum." dedi son olarak. Pearl için bir umut ışığı yanmıştı. Chave'e gülümsedi ve; " Ah Brooks. 2 senedir sana bakmaktan kendimi alıkoyamıyorum. Lütfen bana bunu çakmadığını söyleme. Duygularımdan emin olabilirsin. " dedi sakince. 2 yıldır beklediği şey bir anda , sadece sıkıntı atmak için yapılan bir göl gezisinde gerçekleşmiş olabilirmiydi? Gözlerini kırpıştırdı ve tekrar Chave'e baktı.
|
| | | C. Pennate Brooks
| Konu: Geri: Rastlaşma.. Paz Ocak 31, 2010 1:12 am | |
| Chave için Pearl' e olucak hissi geldi. Pearl, Chave'e gülümsedi ve; "Ah Brooks. 2 senedir sana bakmaktan kendimi alıkoyamıyorum. Lütfen bana bunu çakmadığını söyleme. Duygularımdan emin olabilirsin. " dedi. Chave, gerekten çok mutlu olmuştu. Pearl' le olan sevgisinin plotonik olmadığı anlaşılınca içinde bir çocuk gibi seviniyor, saçma ve anlamsız sözcükler bağırıyordu. Chave, gözlerinin içi gülerek Pearl' e baktı, "Beni büyülediğini söylmem gerekiyor Pearl." dedi. Chave elleriyle Pearl' in gözlerini kapatmıştı, dudağına kondurduğu masum öpücük aşklarının başlangıcı olmuştu. Chave, Pearl' ü öptükten sonra beline dolanmış ve ona sarılmaya çalışıyordu. Pearl ise Chave ayak uydurup devam ediyordu. Ardından Pearl' ün geldiği patikadan çalılıkların arasından kol kola girip o bölgeden uzaklaşıyorlardı.
| |
| | | | Rastlaşma.. | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|